Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar,ben de airfryer var,15 dakikda da hızlı ve yağsız kızatma özellikle donmuş patatesi tamamen yağsız çıtır çıtır yapıyor,aynı şekilde balıkda..süpper Hem ana yemek, üstüne bir de muffin ve kestane de yapıyoruz.Fırına gereksinim duymadan ben ve eşim çok rahatlıkla kullanabiliyoruz.Bir de haznesi dönmediği için parçalamıyor :)

İnternet üzerinden özellikle porselen ve cam ürünleri almamanızı tavsiye ederim, benim internet üzerinden ilk porselen alışverişim hüsran maalesef, taşıma ile alakalı kesinlikle olamaz ki haklarını da yiyemem muntazam paketlenmiş, cats by luyano 2'li kahve fincanı seti, özel metal kutusu içinde en üstte özel bir sünger altında kahve fincanı tabağı, onun altında yine aynı şekilde sünger ve 2. tabak, onun altında yine özel sünger ve özel süngere açılmış ayraçların tam ortasına yerleştirilmiş 2 fincan! Kesinlikle sağa sola hareket etmiyor ama her ne hikmetse fincanın birinde karşılıklı yönler de kırık! İkisinin de ufak parçası kırılmış ve bide içine koymuşlar sanki kargodan kaynaklanmış gibi..

Ama dediğim gibi taşımadan mümkünatı yok olamaz, gönderdikleri koli' de en ufak bir hasar yok, sonra metal kutusunda da aynı şekilde, zaten taşımadan kaynaklı olsa en üstte tabaklar olduğu için onlar da olurdu, veya hadi fincan eğri büğrü olurdu taşımadan olsa yani demem o ki resmen kırık parçayı muntazam oturtmuşlar diğeri gibi içine!

canım üzüldüm inş en kısa zmanda değiştirme olanağına sahip olursun

canım üzüldüm inş en kısa zmanda değiştirme olanağına sahip olursun

Oldum bile canım, hemen aradım durumu anlattım kırık parçanın resmini gönderir misiniz bize deyip mail adresi verdiler çekip gönderdim bende, kırık parçayı istemeyeceğiz, yerine size yeni bir fincan gönderilecek dedi. Hadi bakalım inş.

çok iyi olmuş canım inş sorunsuz gelir, böyle şeyler insanın moralini çok bozuyor

çok iyi olmuş canım inş sorunsuz gelir, böyle şeyler insanın moralini çok bozuyor

Ay hemde nasıl, sevgilimle başbaşa kahve keyfi yapacağımız bize özel fincanlarımızdı onlar..
Metal kutusunu da ayrıca beğenmiştim, ne heyecanla açtım, bir de vay muntazam paket diye geçiriyordum içimden, o kadar özenilmiş düşünülmüş ki, ayrıca o metal kutu kat kat sarılmış, sonra karton kutulanmış. Dışardan darbe almadığı o yüzden kesin yani, neyse artık gönderdikleri sağlam gelsin de başka bir şey istemem..

kızlar altıncı caddeden alışveriş yapan varmı nasıl bir site pike takımı almak istiyorum güvenlimi?ne kadar zamanda ulaşır elime?

kızlarr bende bişey soracağım yine bernardo da kahvaltı takımlarının bazılarında % 50 indirim var ve 230 a geliyor. nisan ayı boyunca sizce beklesem daha uyguna alabilir miyim. çünkü bir günlü yemek tk. istiyorum birde kahvalı tk. beklemelimiyim ne önerirsiniz? :44::44::44:

canım ben cumartesi bernardodan 1,600 alışveriş yaptım...modelleri harika gerçekten ama diğer markalara göre çok pahalı ayrıca bir kaç yerde okudum bazı kişilerde memnuniyetsizlik varmış...aldıklarım henüz gelmedi ama yorumları okuyunca canım sıkıldı,doğru mu yaptım bilemiyorum

kızlar evmanyadan alışveriş yapan varmı ürünleri nasıl teslimatta falan sıkıntı oluyor mu ben baktım da şöle bi nevresim var hoşuma gtti ama kumaşı nasıldır adi bişi midir
http://www.evmanya.com/urun/258468-begenal-ranforce-cift-kisilik-nevresim-takimi-kiz-kulesi?source=kategori&fu={nevresim-takimlari}

hayırlı olsun canım. bende bakınıyorum kullanıcı yorumlarına olumsuz yorum çok ama olumlu yorumda çok. iyi düşün iyi olsun. hem zaten bi aksilik karşısında bernardo ürününün arkasında her markada var bak kaliteli dediğimiz markalardan hisar da jumbo da da olumsuz yorumlar var. evet ciddi anlamda pahalı o da bi gerçek

bir malı eline aldığında bile ne derece kaliteli anlayabilirsiniz. ben kahve fincanı takımı ve yumurtalık takımı aldım bernardodan. yakından göremediğim için netten aldım. kütahya, porland ve hisarla yan yana koyunca ya da eline alınca bile bernardonun 2. kalitede olduğu çok belli oluyor...

beğendiğin modelse kaçırma derim. daha fazla düşmüyor zaten o civarlarda..

beğendiğin modelse kaçırma derim. daha fazla düşmüyor zaten o civarlarda..

çok saol canım. geçen aralık ayında 175 e düşmüştü ya fiyatlar ondan kararsız kaldım.

gerçekten mi benimde yakından görme fırsatım olmadı desenine vuruldum. ama benim beğendiğim bone china kahvaltı takımı o farklı mı acaba :26::26: porland da beğenmiştim o da çok pahalı oluyor en iyisi beklemek herhalde... yine de saol canım

bu önlük takımı çok çok çok hoşuma gitti, kargo ile beraber 50 küsüre geliyor değer mi sizce? yakında düğünüm yok ama bi daha bulamam diye korkuyorum... özellikle saç bandı çok cici:)))

Son düzenleme:
english home da sezon sonu ve sezon perdelerinde %25-%50 indirimler varmış. bahane ettim attım kendimi starcity avm ye.. bernardo, paşabahçe, english home, linensi muda resmen sarhoş oldum :) o topukla nasıl dolaştım bilemedim..ahh bernardo yokmu bittim takımlarına.. muglar, bardaklar, kahvaltılıklar, rüya gibiydi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…