turbo daha iyi canım...
Bende philips düşünüyorum çünkü teflona teması yok süzgeçin içinde pişiyor.Bende baktım beyazı daha hoş ama siyahta benim için güzel bir renk mutfakta hoş durur.Nedense çok kararsız kaldım aylardır karar veremedım şimdi yine aklıma takıldı hızlı aldan alacagım alırsam bakalım.Yorumun için teşekkürler Ekinciğim
İnternet üzerinden özellikle porselen ve cam ürünleri almamanızı tavsiye ederim, benim internet üzerinden ilk porselen alışverişim hüsran maalesef, taşıma ile alakalı kesinlikle olamaz ki haklarını da yiyemem muntazam paketlenmiş, cats by luyano 2'li kahve fincanı seti, özel metal kutusu içinde en üstte özel bir sünger altında kahve fincanı tabağı, onun altında yine aynı şekilde sünger ve 2. tabak, onun altında yine özel sünger ve özel süngere açılmış ayraçların tam ortasına yerleştirilmiş 2 fincan! Kesinlikle sağa sola hareket etmiyor ama her ne hikmetse fincanın birinde karşılıklı yönler de kırık! İkisinin de ufak parçası kırılmış ve bide içine koymuşlar sanki kargodan kaynaklanmış gibi..
Ama dediğim gibi taşımadan mümkünatı yok olamaz, gönderdikleri koli' de en ufak bir hasar yok, sonra metal kutusunda da aynı şekilde, zaten taşımadan kaynaklı olsa en üstte tabaklar olduğu için onlar da olurdu, veya hadi fincan eğri büğrü olurdu taşımadan olsa yani demem o ki resmen kırık parçayı muntazam oturtmuşlar diğeri gibi içine!
canım üzüldüminş en kısa zmanda değiştirme olanağına sahip olursun
Oldum bile canım, hemen aradım durumu anlattım kırık parçanın resmini gönderir misiniz bize deyip mail adresi verdiler çekip gönderdim bende, kırık parçayı istemeyeceğiz, yerine size yeni bir fincan gönderilecek dedi. Hadi bakalım inş.
çok iyi olmuş canım inş sorunsuz gelir, böyle şeyler insanın moralini çok bozuyor
kızlar bu saten yatak örtüleri kullanışlı oluyor mu
kızlarr bende bişey soracağım yine bernardo da kahvaltı takımlarının bazılarında % 50 indirim var ve 230 a geliyor. nisan ayı boyunca sizce beklesem daha uyguna alabilir miyim. çünkü bir günlü yemek tk. istiyorum birde kahvalı tk. beklemelimiyim ne önerirsiniz? :44::44::44:
canım ben cumartesi bernardodan 1,600 alışveriş yaptım...modelleri harika gerçekten ama diğer markalara göre çok pahalı ayrıca bir kaç yerde okudum bazı kişilerde memnuniyetsizlik varmış...aldıklarım henüz gelmedi ama yorumları okuyunca canım sıkıldı,doğru mu yaptım bilemiyorum
kızlarr bende bişey soracağım yine bernardo da kahvaltı takımlarının bazılarında % 50 indirim var ve 230 a geliyor. nisan ayı boyunca sizce beklesem daha uyguna alabilir miyim. çünkü bir günlü yemek tk. istiyorum birde kahvalı tk. beklemelimiyim ne önerirsiniz? :44::44::44:
beğendiğin modelse kaçırma derim. daha fazla düşmüyor zaten o civarlarda..
bir malı eline aldığında bile ne derece kaliteli anlayabilirsiniz. ben kahve fincanı takımı ve yumurtalık takımı aldım bernardodan. yakından göremediğim için netten aldım. kütahya, porland ve hisarla yan yana koyunca ya da eline alınca bile bernardonun 2. kalitede olduğu çok belli oluyor...