Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende philips düşünüyorum çünkü teflona teması yok süzgeçin içinde pişiyor.Bende baktım beyazı daha hoş ama siyahta benim için güzel bir renk mutfakta hoş durur.Nedense çok kararsız kaldım aylardır karar veremedım şimdi yine aklıma takıldı hızlı aldan alacagım alırsam bakalım.Yorumun için teşekkürler Ekinciğim

canm ben philips kullanıyorum teknosadan 299 liraya aldım ve cok memnunum tefalin haznesi dönüyor ve temizlemesi biraz daha zor gibi oluyor .bn patatesi bir kaşık yağla marine edip sepete koyuyorum 10 dk da kızaryor keza tavuk köfte falan cok lezzetli oluyor ve hiç yağ ekleiyorum kendi yağında pişiyor tabi karar senin sevgiler:)

merhabalar,

battaniye arayışındayım. DAYS İN COLOURS tan örgü seti alcaktımama kapanmış sanırım yani isim değiştirmiş ve LUOCA PATİSCA olmuş..yerinde baktım ama çokta abartılcak bişey değilmiş. gerçi birde KARACA HOMA da buz mavili set var ama bilmiyorum oda gerçeğinde göründüğü gibi güzelmi? sonuç olarak ablama göre örgü battaniye seti pahalı ve onun yerine 2-3 battaniye almak daha mantıklıymış. önerilerinizi bekliyorum.

Özdileki öneririm canım. ben kendi sitesinden almıştım çok kaliteli görünüyor... bi de Türkiz'i önermişlerdi bi ara

canım ben karaca home nın ürünlerinden aldım birsürü hepsinin kumaşları harika tavsiye ederim kesinlikle renkleride capcanlı duruyor ve 5 yıl garanti veriyor firma hiçbir nevresim tekstil firması okadar garanti vermiyor.

karacanın buz mavısı olanı ben bugun gordum harıka bayıldım kesınlıkle alıcam nevresımlı fln setıyle sermıslerdı süperdi
ankarada olan varsa bahçeli 7. caddeye mağaza açmış karaca haberiniz olsun

ayrıca özdilek al pamuklu fln alacaksan ben ondan aldım yumusacık ve sıcak tutuyor bozulmuyorda

hocam tencere çok hoşmuş güle güle sağlıkla kullanın..
ben kare istiyorum.yuvarlak tavalardan sıkıldım açıkçası, kare tavaları daha çok seviyorum

bak bu mudonun

bunlarda da hechanın

aşağı yukarı kullandığımız tencerelerden tut tavalar da dahil hepsi yuvarlak zaten.ben kare olanları daha çok beğeniyorum.
lava yı duydum.kalite olarak hangisi daha ağır basıyor bilemiyorum.fakat bildiğim bir şey varsa ki kullanım şartları eşyanın ömrünü çok
uzatıyor.korkmaz şuan çelik anlamında bir kaç sıra arkada mesela. ( ben de hisardan aldım çelik tencere takımımı bu arada)
fakat annemin çaydanlığı var ve hala ilk günkü gibi parlak ben de o yüzden diyorum ki kullanıp görelim

kizlarr pepsi-hepsi burada bedava kargo sifresi lazim evinde olan varsa bana verebilirmi lutfeenn

kızlar yardımınıza ihtiyacım var uzun zamandır kahvaltı takımı almayı düşünüyorum ama çok karasız kaldım bernardodan romance beğendim de aklıma takılan şu oldu ya pasta tabağı kahvaltı için çok küçük olmuyor mu?
ikincisi de mesela romance ın yeni serisinde 2 tane kayık tabağı var 2 kişi için yeterde kalabalıkta az olmuyor mu? ben bernardo mağazasına gidemedim hiç... romance ın kayık tabağı büyük servisi veya bardakları ayrı ayrı satılıyor mu ek olarak tamamlayabilir miyiz? fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var...

canım çok güzeller güle güle kullan. ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ben de boschtan alacağım bu ara alacağız biz de.

Canım biz bunları spotçular çarşısından aldık bayide 5300e falan geliyordu.Ordan 4600e aldık nakit fiyatı bu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…