- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
Canım philips al kek cup cake hatta makarna bile yapanlar var
Fırın gibiymiş
Hepsiburada surekli indirime koyuyor kişiye ozel indirimde yaptığında genelde oluyor bence oldan al o daha kullanışlı ve daha kucuk ayrıca daha guzel duruyor
Aslında Avrupa'da beyazı var keske Bursa'da olsa beyaz mutfak icin daha guzel durur ama maalesef burda ben baktım hic beyaz yok hep siyah modeli var niye getirmiyorlarsa sanki
Kızlar Tefal actifry mi yoksa philips airfry mi?O kadar yorum okudum ki kafam allak bullak oldu.Tefal için çok daha fazla yorum var ama pişirme yapılan yerdeki bazı aparatlarının plastik oldugunu okudum ve bu konu kafamı karıstırıyor.Yagsız yiyelim tamam da plastikte pişen bir şeyi hiç yiyemem kulllanan arkadaşlar bir kaç kelime yazarsa çok memnun olurum
merhabalar,
battaniye arayışındayım. DAYS İN COLOURS tan örgü seti alcaktımama kapanmış sanırım yani isim değiştirmiş ve LUOCA PATİSCA olmuş..yerinde baktım ama çokta abartılcak bişey değilmiş. gerçi birde KARACA HOMA da buz mavili set var ama bilmiyorum oda gerçeğinde göründüğü gibi güzelmi? sonuç olarak ablama göre örgü battaniye seti pahalı ve onun yerine 2-3 battaniye almak daha mantıklıymış. önerilerinizi bekliyorum.
merhabalar,
battaniye arayışındayım. DAYS İN COLOURS tan örgü seti alcaktımama kapanmış sanırım yani isim değiştirmiş ve LUOCA PATİSCA olmuş..yerinde baktım ama çokta abartılcak bişey değilmiş. gerçi birde KARACA HOMA da buz mavili set var ama bilmiyorum oda gerçeğinde göründüğü gibi güzelmi? sonuç olarak ablama göre örgü battaniye seti pahalı ve onun yerine 2-3 battaniye almak daha mantıklıymış. önerilerinizi bekliyorum.
merhabalar,
döküm tencere ben basık olanlardan aldım. Lava marka çok hoş kaliteli görünüyor tavsiye ederim :) hatta bi de basık olmayanlardan normallerden de alasım var yaa etli yemek için dediğin gibi birebirbak şunu beğendim bugün çook tatlııı: En Hesaplı Korkmaz A1479 Casterra Döküm Nar Tencere | deveyuku.com'da
bu arada sen o tavalardan kare olanını mı alacaksın yoksa daire olanını mı? çok kararsız kaldım şekil anlamında :44:
Çok güzel görünüyorlar bosch ta çok güzel bir marka güle güle kullanınBeyaz eşyalarımı aldım.Sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 681341 Eki Görüntüle 681342 Eki Görüntüle 681343
Beyaz eşyalarımı aldım.Sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 681341 Eki Görüntüle 681342 Eki Görüntüle 681343
canım çok güzeller güle güle kullan. ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ben de boschtan alacağım bu ara alacağız biz de.
Kızlar sizce bu bornoz takımı güzel mi fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 682472
Çok kibarmış duygucum çok begendim benKızlar sizce bu bornoz takımı güzel mi fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 682472
Kızlar sizce bu bornoz takımı güzel mi fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 682472
canım çok güzeller güle güle kullan. ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ben de boschtan alacağım bu ara alacağız biz de.
Kızlar mini fırın alacağım ama turboyla statik arasında çok fark mı bilmiyorum kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? Statik iyi diyorsanız hediye çekimle çok uyguna bu fırını alabilirim.Simfer M 3228 Albeni 3 Fonksiyonlu 32lt. İnox Statik Fırın 115.4TL - evmanya.com