borçlar herkesin derdi sanırım benimde çoğu nisanın başında bitecek inş. sana tavsiyem uzun vadeli taksit yapmamaya çalış ben genelde 3 ay yapıyorum o bile bunaltıyor beni:) bende alacak bir şey bulamıyorum o yüzden ıvır zıvır alıyorum bol bol
çeyiz olayı kanıma işlemiş gibi hangi markete mağazaya gitsem kendimi çeyiz bölümünde buluyorum
Bende fazla taksiti sevmiyorum senin gibi en fazla 3 benimde Nisan'da bitecek bi kac taksitim sonra yenilerini alırım onların borcu varken aldıkca aldım iyice birikti maalesef yaza doğru daha rahatlarım o zamanda misafir takımını almayı düşünüyorum
özlettin kendini.. sen indirim haberleri vermeyince birşey alamıyorum genelde sayende aldım çogu şeyi :)
bu ara nişan alışverişine kendimi kaptırmış durumdayım. inşallah nisanda olacak. bugün elbisemi aldım mesela baya bütcemin üstüne çıktıgımdan durmum feci .... ama allah bugünümüzü aratmasın...
Âmin canım nişan icin almışsin hic pişman olma günlük alsan pahalı olsa Tmm derimde bosver her sey istediğin gibi olsun
Ödenecek elbet yavaş yavaş tek sıkıntımız bunlar olsun Allah saglık versin digerinin hepsi çözülür
Valla indirim olmadı bu kış pek bende anlamadım bernardo yine her kış oldugu gibi guzel indirimler yaptı
Goz alıcı bi indirim yoktu açıkcası
Bana msj geldikçe sizlerle paylaşmaya çalıştım ama artık markafoni fln takip edemiyorum pek is güç derken eve kendimi zor atıyorum yolum uzun aslında yakın evime is yerim ama otobus bekle bin bekle bin 2 vesayit insan 5:30 da çıkıyorum 7:30 da evdeyim
Biliyorsunuz benim bi de deli cabbar oglum köpeğim Tarcin var :)
Soyun dökün onu parka çıkar eve gel derken 9 da anca eve giriyorum
Bi dizi izleyip yatıyorum nete is yerinde giremiyorum pc den ancak su anda oldugu gibi hep cepten :)
Artık daha sık uğrarım ama borçlarda eriyor yavaş yavaş yeni seyler alıcam :)
kızlar düdüklü alıcam ama bir türlü karar veremedim kaç lt alacagıma. 4,5mu 6 lt.mi ? sadece misafir için değil kendim de günlük olarak kullanmak istiyorum. 4.5 luk almak var aklımda ama ya misafir geldiğinde yetmezse diye de endişeleniyorum.kullanan varsa ya da fikri olan yardımcı olusanız sevinirim.
Canım kesinlikle 4.5 al 6 cok büyük 4.5 da bi çorba yapsan 20 kişi icer valla et yapsan nohut fln 10 15 kişilik çıkar
Kendinde kullanacaksın 6 büyük olur günlük kullanıma bende 4.30 alacam
6 cok yerde kaplar hem günlük kullanırken 2 kişilik malzeme dibini doldurmaz