Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

borçlar herkesin derdi sanırım benimde çoğu nisanın başında bitecek inş. sana tavsiyem uzun vadeli taksit yapmamaya çalış ben genelde 3 ay yapıyorum o bile bunaltıyor beni:) bende alacak bir şey bulamıyorum o yüzden ıvır zıvır alıyorum bol bol
çeyiz olayı kanıma işlemiş gibi hangi markete mağazaya gitsem kendimi çeyiz bölümünde buluyorum

özlettin kendini.. sen indirim haberleri vermeyince birşey alamıyorum genelde sayende aldım çogu şeyi :)

bu ara nişan alışverişine kendimi kaptırmış durumdayım. inşallah nisanda olacak. bugün elbisemi aldım mesela baya bütcemin üstüne çıktıgımdan durmum feci .... ama allah bugünümüzü aratmasın...

kızlar düdüklü alıcam ama bir türlü karar veremedim kaç lt alacagıma. 4,5mu 6 lt.mi ? sadece misafir için değil kendim de günlük olarak kullanmak istiyorum. 4.5 luk almak var aklımda ama ya misafir geldiğinde yetmezse diye de endişeleniyorum.kullanan varsa ya da fikri olan yardımcı olusanız sevinirim.

Bende fazla taksiti sevmiyorum senin gibi en fazla 3 benimde Nisan'da bitecek bi kac taksitim sonra yenilerini alırım onların borcu varken aldıkca aldım iyice birikti maalesef yaza doğru daha rahatlarım o zamanda misafir takımını almayı düşünüyorum

Âmin canım nişan icin almışsin hic pişman olma günlük alsan pahalı olsa Tmm derimde bosver her sey istediğin gibi olsun
Ödenecek elbet yavaş yavaş tek sıkıntımız bunlar olsun Allah saglık versin digerinin hepsi çözülür
Valla indirim olmadı bu kış pek bende anlamadım bernardo yine her kış oldugu gibi guzel indirimler yaptı
Goz alıcı bi indirim yoktu açıkcası
Bana msj geldikçe sizlerle paylaşmaya çalıştım ama artık markafoni fln takip edemiyorum pek is güç derken eve kendimi zor atıyorum yolum uzun aslında yakın evime is yerim ama otobus bekle bin bekle bin 2 vesayit insan 5:30 da çıkıyorum 7:30 da evdeyim
Biliyorsunuz benim bi de deli cabbar oglum köpeğim Tarcin var :)
Soyun dökün onu parka çıkar eve gel derken 9 da anca eve giriyorum
Bi dizi izleyip yatıyorum nete is yerinde giremiyorum pc den ancak su anda oldugu gibi hep cepten :)
Artık daha sık uğrarım ama borçlarda eriyor yavaş yavaş yeni seyler alıcam :)

Canım kesinlikle 4.5 al 6 cok büyük 4.5 da bi çorba yapsan 20 kişi icer valla et yapsan nohut fln 10 15 kişilik çıkar
Kendinde kullanacaksın 6 büyük olur günlük kullanıma bende 4.30 alacam
6 cok yerde kaplar hem günlük kullanırken 2 kişilik malzeme dibini doldurmaz

bende 4.5 lt yada 5.0 lt düşüyorum yorumlara bakaraktan. iyi markaya 150-200 tl civarı buluruz inşallah..

Arnica
Pika Multi Siklon Turbo Fırçalı Süpürge kızlar bu süpürge nasıl. bir de akrobat fırçalısı var hangisi daha iyidir. vatan computerdan alışveriş yapan var mı bir de güvenilir mi

BKS 5420 Süpürgeler - BEKO - Toz Torbasız Süpürge ve Torbasız Süpürge bir de bu var. üçünden hangisi iyidir sizce:26:

hoşgeldin canım ben de merak ediyordum nerde diye. yokluğun belli oldu yani

Kızlar Tefal actifry mi yoksa philips airfry mi?O kadar yorum okudum ki kafam allak bullak oldu.Tefal için çok daha fazla yorum var ama pişirme yapılan yerdeki bazı aparatlarının plastik oldugunu okudum ve bu konu kafamı karıstırıyor.Yagsız yiyelim tamam da plastikte pişen bir şeyi hiç yiyemem kulllanan arkadaşlar bir kaç kelime yazarsa çok memnun olurum

ben tefal falan almadım. fakirin 70 - 80 tlye bi modelini aldım. tefalinkiler çok yer kaplıyor bence gereği yok ama yine de sen bilirsin canım ...

Canım senin aldıgın yagsız mı kızartma yapıyor?Ben normal fritöz istemiyorum ama

hımmm yağsız istiyorsan evet tefal ya da philips alman daha mantıklı.... hatta philips daha güvenilir bence. ama sana diyeyim çok sık kızartma yapmıyorsan bence fritöz gereksizmiş... ben aldım ama azcık pişmanım...

Kızlar benim tost makinem falan var ama acaba şu yeni çıkan demir döküm/seramik tipteki ızgara tavalardan alsam mı? alacaksam da kare mi alsam daire şeklinde mi alsam karar veremedim. siz ne dersiniz?

Canım patates kızartmasını seviyorum artı bu makineler başka bir çok şeyde yapıyor kullanacagımı düşünüyorum fakat tek sıkıntım hangisinin içi daha saglıklı ve kullanışlı bunu merak ediyorum yorum yazdıgın için teşekkür ederim canım

Kızlar benim tost makinem falan var ama acaba şu yeni çıkan demir döküm/seramik tipteki ızgara tavalardan alsam mı? alacaksam da kare mi alsam daire şeklinde mi alsam karar veremedim. siz ne dersiniz?

hocam benim kesinlikle istediğim bir parça o tavalar çeyiz için.
tost makinası her daim ızgara açısından kullanışlı olmuyor.ya da en azından ben tavayı kullanan biriyim et ve balıklarda.
balık için değil ama tavuk ve kırmızı et için kesinlikle istiyorum.tahha döküm tencerede almak.bir nevi güveç vazifesi de görür hem.

Canım philips al kek cup cake hatta makarna bile yapanlar var
Fırın gibiymiş
Hepsiburada surekli indirime koyuyor kişiye ozel indirimde yaptığında genelde oluyor bence oldan al o daha kullanışlı ve daha kucuk ayrıca daha guzel duruyor
Aslında Avrupa'da beyazı var keske Bursa'da olsa beyaz mutfak icin daha guzel durur ama maalesef burda ben baktım hic beyaz yok hep siyah modeli var niye getirmiyorlarsa sanki

döküm tencere ben basık olanlardan aldım. Lava marka çok hoş kaliteli görünüyor tavsiye ederim :) hatta bi de basık olmayanlardan normallerden de alasım var yaa etli yemek için dediğin gibi birebir bak şunu beğendim bugün çook tatlııı: En Hesaplı Korkmaz A1479 Casterra Döküm Nar Tencere | deveyuku.com'da

bu arada sen o tavalardan kare olanını mı alacaksın yoksa daire olanını mı? çok kararsız kaldım şekil anlamında :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…