yemek masamı dekore edemiyorum bi türlü. şamdan,çiçek, amerikan servis... Evdekileri beğenmiyorum yemek takımım görseldekinin aynısı. Ne tür bi dekor yapabilirim masama? Gümüş rengi şamdanlar mı almalıyım yada uçuk pembe masa örtüsü ve ortaya minik pembe çiçekler mi alsam
Eki Görüntüle 661040 gt Eki Görüntüle 661044
Canım site güvenilir. yalnız bal kavanozu az küçük geldi bilgin olsun........
ben de kararsız kaldım alıp almamakta ama çokta şirin :) tesekkür ederim cevabınız için :)
kızlar evmanyadan alışveriş yapan var mı? teslimat süresi ve paketlemesi nasıl:44::44::44:
Evmanyadan alışveriş yaptım. Her ürün stokta var gösterilen bir site, Fakat ürünün biri yüzünden nerdeyse 1,5 ay bekledim. Geldi ama yine de o ürün eksikti onuda iade ettiler. Çok kızmıştım olmayan bi ürünü stokta göstermelerine. Ve bu süreçte sen aramazsan kimsenin arayıpta sana bilgi verdiği de yok .Birçok siteden alışveriş yaptım en kötüsü evmanyaydı. Ama tabi şans bu benim yaşadığım bu soru u başka biri hiç yaşamamışta olabilir..
Sen al yine de dedim ya her sitede olabiliyo böyle şeyler belki sadece bana denk gelmiştir. Gelmezsede iadeni alırsın belki biraz geç olur başka da bi sıkıntı olmaz. Ama umarım yaşamazsın öyle bir sorun
o konuda hi. bir bilgim yok daha aleze sıra gelmedi benim :)
bir şey daha sorayım. sıvı geçirmez yastık alezi alacam da 7.90 nasıl bir fiyat pahalı mı hesaplı mı. pek araştırmadım da. bir de sıvı geçiirmez olmasına güvenebilir miyim
bu hafta a101 e gelmiş yastık alezi 3,99 a istersen onada bakabilirsin
Birsey danismak istiyorum ben gecenlerde bir yastik aldim 100% Silikon aranizda silikon yastik yorgan kullanan varmi ? Ceyizime almak istedigim icin bilgi edinmek istemistim simdiden tskler...
Kızlar bende bunu almak istiyorum.ablama ve kendime
Eki Görüntüle 660777
pi,yasa fiyatı 185 lira
internet sitesinde 175 tl kargoda bedava ne dersiniz?
Döküm tencere dediydi bizim ordaki mağazadaki amca....çkta beğendim..rengine özellikle vuruldumm..acaba bir müddet sonra kırmızı rengi atar mı yıkandığında felan.
bu hafta a101 e gelmiş yastık alezi 3,99 a istersen onada bakabilirsin
Ben aldım gayet güzel. Daha önce sarevden iki tanesini 25 tl ye almıştım elbette çok ucuz olunca ben aldım da sevdim de
Yardim edebilcek kimse yokmuuuuu :-(