Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

$pr_01_486_max.jpg aryıldız 7 lt düdüklü tencere 135 tl ye geliyor kızlar sizce nasıldır bu model fiyatı falan nasıl

Ben de merak ediyorum bunu ya özellikleri çok anlatılmamış öyle iyi midir kararsızım.Fissler istiyorum ama çok pahalı ya bu çok iyiye gelecek:26:

Ben de merak ediyorum bunu ya özellikleri çok anlatılmamış öyle iyi midir kararsızım.Fissler istiyorum ama çok pahalı ya bu çok iyiye gelecek:26:

bende tafal veya fissler almıycam çünkü çok pahalılar zaten bizim evde de çok kullanılmıyor böyle bir şey iş görür diye düşünüyorum ama emin olamadım

Biz çok kullanırız düdüklüyü annemin emsan var yıllardır kullanıyoruz.Çok özellikli ürünler çabuk bozuluyor aslında bu iyi gibi...

Biz çok kullanırız düdüklüyü annemin emsan var yıllardır kullanıyoruz.Çok özellikli ürünler çabuk bozuluyor aslında bu iyi gibi...

bunu da alayım bir eksiği daha gitsin çok isterdim ama:) şu aralar çok ilgimi çekmedikçe bir şeyler almak istemiyorum o yüzden düdüklü olayını daha sonraya bırakıyorum:KK35:

Eki Görüntüle 625729 aryıldız 7 lt düdüklü tencere 135 tl ye geliyor kızlar sizce nasıldır bu model fiyatı falan nasıl

canım ben aryıldıza çok güveniyorum. fiyatıda çok iyi. bende gördüm onu. ama benm var hisardan almıştım. indirimde almıştım. almasaydım bunu alırdım :KK1:
fissler çok pahalı o yüzden ben bunu alırdım hani

bunu da alayım bir eksiği daha gitsin çok isterdim ama:) şu aralar çok ilgimi çekmedikçe bir şeyler almak istemiyorum o yüzden düdüklü olayını daha sonraya bırakıyorum:KK35:

Ben de sonraya bıraktım canım buluruz yine bu fiyatlara inşallah:KK16:

kızlar elektrik süpürgesinde hariç dik şarjlı süpürgede almak istiyorum acil anlarda hemencik çekmek için..
tavsiye edebileceğiniz marka model var mı?

suanda ailemle yasadıgımız evde el süpürgesi kullanıyoruz.ben dik şarjlı istiyorum :KK34:

Canım ben eve Arnica merlin aldım kabloludu idare eder sekilde
Ama ben kendi evime kablosuz alırım odadan odaya geçerken tak çıkar tası yine aynı tek güzelliği ağır değiller
Benim eltimde elektroluks var 3in1 sarjli hediye geldi ona ama ben cok beğendim hem kucuk hem dik büyük olarak kullanıyor çekimizde guzel günlük hep onu çalıştırıyor haftada bir digeri
Fiyatı 350 fln eğer pahalı gelirse sana digerlerine bak ama sarjli al kesinlikle

Bakıyorum herkes aryildizlanmis hahahahhahyt
Komisyon mu alsam aryildizdan
Hepiniz sağlıkla kullanın canların hayırlı olsun
Bem cay setini beklemedeyim
Aslında anneme düduklu alsam mı diye düşündüm ama sonra yine askıya aldım kararı
Çeyiz setinde indirim yapınca ablama alıcam ins
Takipte kalalım yine
Dün ve bugün saat 3 e kadar saten deluxe nevresim takımlarında vardı

Bu aryildizin ideal plus sey var ya kızlar 899 lira çeyiz seti diyor onun golf altın rengi var mı biliyormusunuz indirim oldugunda ablama alıcam hisar gold teflon setiyle uyumlu olsun

Aysegulcum canım sen sanalreyonumdan alis veris yaptın mı hic
Telefon alıcam da nasıldır ki 150 lira fark var hepsiburadayla fln

Aysegulcum canım sen sanalreyonumdan alis veris yaptın mı hic
Telefon alıcam da nasıldır ki 150 lira fark var hepsiburadayla fln

canım oradan iki defa alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım sadece biraz geç gönderiyorlar sen gene telefonla ulaş konuş iyice emin ol

canım oradan iki defa alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım sadece biraz geç gönderiyorlar sen gene telefonla ulaş konuş iyice emin ol

sağol canım telefon alıcaz bıraz riskli tabi netten almak garantisini fln öğreneyim bakalım nasılmış
teşekkür ettim

kızlar 30*50 cm olan el havluları bıldıgımız mutfak havlusu boyutunda mı oluyor
küçük kare olanlar değil mi

yok canım kare değil yüz havlusundan küçük oluyorlar dikdörtgen... mutfak havlusu gibi kullanılıyor...

yok canım kare değil yüz havlusundan küçük oluyorlar dikdörtgen... mutfak havlusu gibi kullanılıyor...

Havlu konusunda cok cahilim :KK1:
English home de super havlular var indirimde onlardan alıcam
Bi bi derim canım

Bende çeyizime Bernardo'dan yemek takımı aldım en son %50 indirimli. Çok sevdim kendilerinii :KK16:

Eklentiler

• $634938410871872188.jpg
    $634938410871872188.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 31
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Ben buna bayıldım bayıldım bayıldım tam benim tarzım klozet takımımada uyuyor.
Ama ben bunu nerden bulacağım :KK14::KK14::KK14:

Denk gelen olursa söylesin bana noluuuuuuuuuuuuuuuur :KK14::KK14:

231266179alt5

X