Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sanırım verebiliyoruz 1 2 sayfa geriye baktım ...

Era Club 55X90 2 Parça Pamuk Banyo Takımı - Gri 55.9TL - evmanya.com

Bu modeli ben çok begendim bej olanıda tercih edebilirim ... Bu 2li olarak satılıyor.Ayrıca paspaslar kategorisinde tek olarak paspasınıda alıp 3e tamamlayabilirim.
Bu siteden daha önce alış veriş yapan varmıdır acaba güvenilirliği konusunda bilgim yok :26:

Ya da bu setten alan ??

alan oldu ama canım geç geliyor sanırım ben yapmadımda bi bekle bakalım arkadaşlardan yapan vardı
eğer alacaksan takım al sonra bulamıyorsun yarım kalıyor
özlem arkadaşımız çok güzel sabunluk fln almıs öyle kelebekli böcüklü fln limangodan baya büyük setini almış
o yardımcı olur banada söyledi markasınıda balık hafızam unuttu bende o markayı beklıyorum 200 lıra fln normalde 130 gıbı bsye almıs sanırım ama bu banyo aksesuarlarında hem marka hemde ne paslanma kırılma bı sıkıntı olmuyormus hiç

Sanırım verebiliyoruz 1 2 sayfa geriye baktım ...

Era Club 55X90 2 Parça Pamuk Banyo Takımı - Gri 55.9TL - evmanya.com

Bu modeli ben çok begendim bej olanıda tercih edebilirim ... Bu 2li olarak satılıyor.Ayrıca paspaslar kategorisinde tek olarak paspasınıda alıp 3e tamamlayabilirim.
Bu siteden daha önce alış veriş yapan varmıdır acaba güvenilirliği konusunda bilgim yok :26:

Ya da bu setten alan ??

Canım ben yaptım alışveriş daha yeni.Bir haftada geldi bana ürün fakat farklı renk ve şekilde olanını yollamışlar.Açıkçası çok büyük bir ürün almamıştım denemek için o yüzden geri yollamadım.Ama çok güzel sarıp sarmalamışlardı o küçücük şeyi bile o konuda bayağı memnun kaldım.

canım ben ilkinden almıstım viole olanı bildiğimiz büyük misafir çaydanlığı yani kapağıda cam değil aynı çelik güzel bi ürün misafir geldimi ideal günlük için küçük al derim
diğer modelde güzelmiş

güle güle kullan canım ben de küçük olanı almak istiyorum ama belirtilmemiş ki küçük büyük diye viole var bi de viole plus var farkı ne anlamadım düz mantık herhalde plus daha büyüktür dedim. ama emin de değilim umarım küçük olan gelir günlük için :18::18: bi de sen ne kadara aldın canım merak ettim de :26::26:

alan oldu ama canım geç geliyor sanırım ben yapmadımda bi bekle bakalım arkadaşlardan yapan vardı
eğer alacaksan takım al sonra bulamıyorsun yarım kalıyor
özlem arkadaşımız çok güzel sabunluk fln almıs öyle kelebekli böcüklü fln limangodan baya büyük setini almış
o yardımcı olur banada söyledi markasınıda balık hafızam unuttu bende o markayı beklıyorum 200 lıra fln normalde 130 gıbı bsye almıs sanırım ama bu banyo aksesuarlarında hem marka hemde ne paslanma kırılma bı sıkıntı olmuyormus hiç

anladım canım.
zaten bunuda takım olarak alcam eğer alırsam 2li klozet set yapmışlar.bir diğer eşide paspaslar kategorisinde..
ne saçma neden 3lü yapmamışlar ki .
bende aksesuar falan bakınıyorum ama bulamadım güzel sade birşey arıyorum koçtaşta görmüştüm sornada kaçırdım :KK31:

Canım ben yaptım alışveriş daha yeni.Bir haftada geldi bana ürün fakat farklı renk ve şekilde olanını yollamışlar.Açıkçası çok büyük bir ürün almamıştım denemek için o yüzden geri yollamadım.Ama çok güzel sarıp sarmalamışlardı o küçücük şeyi bile o konuda bayağı memnun kaldım.

sağolasın yine gelmiş diyorsun yani ..
kafam karıştı bi site vardı hiç güvenilir diil diyorlardı bu sitemiydi ya :44::44:
evim.net mi yoksa :44:

gsm_lee sen bilirsin :KK1:

Son düzenleme:
$BH-ACIK-KAHVE-BANYO-AKSESUAR-KLOZET-FIRCASI__50543605_0.jpg $50543201_tn30_0.jpg $50547050_tn14_0.jpg $BH-ACIK-KAHVE-BANYO-AKSESUAR-SABUNLUK__50543890_0.jpg

ben çok zor begenen biri olarak bunları anca buldum :KK1:
açık renkli şeylerden sadelikten hoşlanıyorum bunlar fena durmuyor nette ama bilen görünen dokunan var mı :KK1::KK1:
kalitesi nasıl ?

tatlim hosgeldin aramiza :KK16: dugun tarihiniz bellimi nezamana dusunuyosunuz nekadar zamanin var yani once onu ogrenelim :KK16: :KK16:

Hoşbuldukk :)) Düğün için net tarih belli değil ama 1 yıl kesin var önümüzde daha :) daha sadece aileler tanıştı söz olcak nişan olcak düğüne sıra gelicek hiç geçmez diyorum ama hızlı geçecek gibi geliyor bende hazırlık için başladım koşturmaya bu arada sofra takımı için görüştüm ayrı diktiriyorum, hazır almıycam. Çok hoşuma gitti arkadaşımın beni götürdüğü kadının yaptıkları.Güler ablayla tanıştık konuştuk, inanılmaz önem veriyor bu işlere en ince ayrıntısına kadar ugraşıyor, birde yaptıkları öyle hazırlar gibi değil. Onları gördükten sonra hazırlar gözüme inanılmaz donuk geldi. Annemde beğendi. Kızıyla beraber yapıyorlar kızı fotoraf gönderecek bana sizinle de paylaşırım. Ama başka mutfak için neler alsam, neler yaptırsam o kadar çok şey var ki nasıl çıkıcam altından hiç bilmiyorum :KK50:

anladım canım.
zaten bunuda takım olarak alcam eğer alırsam 2li klozet set yapmışlar.bir diğer eşide paspaslar kategorisinde..
ne saçma neden 3lü yapmamışlar ki .
bende aksesuar falan bakınıyorum ama bulamadım güzel sade birşey arıyorum koçtaşta görmüştüm sornada kaçırdım :KK31:

sağolasın yine gelmiş diyorsun yani ..
kafam karıştı bi site vardı hiç güvenilir diil diyorlardı bu sitemiydi ya :44::44:
evim.net mi yoksa :44:

gsm_lee sen bilirsin :KK1:

Anladım kuzum ne yazdığımı unuttum :)

güle güle kullan canım ben de küçük olanı almak istiyorum ama belirtilmemiş ki küçük büyük diye viole var bi de viole plus var farkı ne anlamadım düz mantık herhalde plus daha büyüktür dedim. ama emin de değilim umarım küçük olan gelir günlük için :18::18: bi de sen ne kadara aldın canım merak ettim de :26::26:
Canım 59 bi de 7 kargo parası vermiştim plus olan mı bilmiyorum fırsat Mağazası . Com dan almıştım bende
Bir sey soracam kızlar
Sanal reyonundan alis veris yaptınız var mı
Ablama telefon almayı düşünüyorum da
Baska yerlerde teknisyen fln 150 lira fark var nerdeyse
Sıkıntı çıkar mı diye düşünmekteyim

Hoşbuldukk :)) Düğün için net tarih belli değil ama 1 yıl kesin var önümüzde daha :) daha sadece aileler tanıştı söz olcak nişan olcak düğüne sıra gelicek hiç geçmez diyorum ama hızlı geçecek gibi geliyor bende hazırlık için başladım koşturmaya bu arada sofra takımı için görüştüm ayrı diktiriyorum, hazır almıycam. Çok hoşuma gitti arkadaşımın beni götürdüğü kadının yaptıkları.Güler ablayla tanıştık konuştuk, inanılmaz önem veriyor bu işlere en ince ayrıntısına kadar ugraşıyor, birde yaptıkları öyle hazırlar gibi değil. Onları gördükten sonra hazırlar gözüme inanılmaz donuk geldi. Annemde beğendi. Kızıyla beraber yapıyorlar kızı fotoraf gönderecek bana sizinle de paylaşırım. Ama başka mutfak için neler alsam, neler yaptırsam o kadar çok şey var ki nasıl çıkıcam altından hiç bilmiyorum :KK50:

canim benimde daha 2 bucuk yilim var simdiden cogunu aldim sonradan rahat etcem ins. simdi eger pesin para verebiliyorsan zuccaciye tarzi yerlerden toplu almani oneririm ben oyle yaptim cok indirimli oldu ama eger alamazsan once buyuklerden basla mesela ceyiz setlerinden alabilirsin ben ckb ve yemek takimini 1500 e aldim karacadan tabi daha buyuk setlerde var ben tencerelerimi emsandan begendigim icin ayirdim seti buyukleri hallederken arada kucukleri buldukca alirsin tamamlanir sana bi.liste ekliyorum ben burdan takip ediyorum ne aldigimi.bilmek icin burda bi arkadas paylasmisti umarim isini gorur :KK16:

porselenbsepeti.comdan alışveriş yapan var mı?

kızlar yarından itibaren şok ta imran çatal-kaşık takımı kampanyaya giriyomuş. burda konuşuyolardı sanki iyi diyolardı diye hatrlıyorum ama emin olayım dedim. var mıdır bilgisi olan? en azından günlük olarak kullanırım diye düşündüm fiyatı iyi gibi geldi imran çatal kaşık

porselenbsepeti.comdan alışveriş yapan var mı?

Ben gecen hafta yaptim. Siparisim 6 gunde elime ulasti. 2si yanlis gelmis (kayik tabak almistim, kucuk boy yollamislar). Ilgiliyle konustum yarin yenisini yollayacaklar, bizde kargocuya bizdekileri verecegiz.
Teslimat cok suruyor, Kutahyadan geliyor cunku, biliyorsun kutahya porselenin sitesi burasi. Biraz acemiler bu online alisveris konularinda. Ama guven konusunda sikinti yasamadim.

Ben gecen hafta yaptim. Siparisim 6 gunde elime ulasti. 2si yanlis gelmis (kayik tabak almistim, kucuk boy yollamislar). Ilgiliyle konustum yarin yenisini yollayacaklar, bizde kargocuya bizdekileri verecegiz.
Teslimat cok suruyor, Kutahyadan geliyor cunku, biliyorsun kutahya porselenin sitesi burasi. Biraz acemiler bu online alisveris konularinda. Ama guven konusunda sikinti yasamadim.

6 gün iyi bi süre canım Markafoni vs çok bekletiyor.
yenisini yollamalarıda çok güzel bu sistem kapıda değiş tokuş edeceksiniz kaygoyla bu hoşuma gitti.
diğer sitelerde değişme yok malesef :KK19:
kütahya porselenin sitesi oldugunu bilmiyordum =) bunada ayrıca sevindim :) tek korkum kırılıp işin uzaması :/
peki hangi kargoyla çalışıyorlar ?

çok teşekkürler.

6 gün iyi bi süre canım Markafoni vs çok bekletiyor.
yenisini yollamalarıda çok güzel bu sistem kapıda değiş tokuş edeceksiniz kaygoyla bu hoşuma gitti.
diğer sitelerde değişme yok malesef :KK19:
kütahya porselenin sitesi oldugunu bilmiyordum =) bunada ayrıca sevindim :) tek korkum kırılıp işin uzaması :/
peki hangi kargoyla çalışıyorlar ?

çok teşekkürler.

Paketlemeleri iyiydi genel olarak. Hep kirilacak seyler istemistim seramik baharatlik porselen tabak falan ama saglam geldi, kargocunun yaninda acip baktik nolur nolmaz diye. Ben ilk kez internetten siparis etmistim, bazi urunler magzada yoktu cunku, o yuzden cok sabirsizlandim demekki :)
100tl ustu kargo bedava. bir de siteye girince facebook sitemizi begenirseniz 20 tl hediye ceki diyordu. ben oyle yapmistim, hala gecerliyse yararlanabilirsin.
ups kargo ile kapida odeme secenegi (6 tl fark ile) ya da yurtici kargoya 100 tl ustu ucretsiz kargoyla geliyor.

Simdiden alacaklarin hayirli olsun canim :)

Paketlemeleri iyiydi genel olarak. Hep kirilacak seyler istemistim seramik baharatlik porselen tabak falan ama saglam geldi, kargocunun yaninda acip baktik nolur nolmaz diye. Ben ilk kez internetten siparis etmistim, bazi urunler magzada yoktu cunku, o yuzden cok sabirsizlandim demekki :)
100tl ustu kargo bedava. bir de siteye girince facebook sitemizi begenirseniz 20 tl hediye ceki diyordu. ben oyle yapmistim, hala gecerliyse yararlanabilirsin.
ups kargo ile kapida odeme secenegi (6 tl fark ile) ya da yurtici kargoya 100 tl ustu ucretsiz kargoyla geliyor.

Simdiden alacaklarin hayirli olsun canim :)

çok teşekkür canım acıklayıcı cevabın için :)

kızlar elektrik süpürgesinde hariç dik şarjlı süpürgede almak istiyorum acil anlarda hemencik çekmek için..
tavsiye edebileceğiniz marka model var mı?

suanda ailemle yasadıgımız evde el süpürgesi kullanıyoruz.ben dik şarjlı istiyorum :KK34:

Canım 59 bi de 7 kargo parası vermiştim plus olan mı bilmiyorum fırsat Mağazası . Com dan almıştım bende
Bir sey soracam kızlar
Sanal reyonundan alis veris yaptınız var mı
Ablama telefon almayı düşünüyorum da
Baska yerlerde teknisyen fln 150 lira fark var nerdeyse
Sıkıntı çıkar mı diye düşünmekteyim

canım aldın mı telefonu bilmiyorum ama ben hiç almadım sanal reyonumdan alışveriş yapmadım fark da bayağı varmış :26:

kızllar baharat takımı almak istiorum ama orjınal modern dursun,ahsap kapaklı olsun ıstemıorum,bir turlu istedıgımı bulamadım :KK43: gozunuze çarpan yada tavsıye edebılecegınız modeller varmı ?

X