Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hangi site canm? ben de aryıldız ürünlerini satan bir yer arıyorum da..
site değildi canım teadüfen yol üzerinde bi çeyiz evine girmiştim de orda gördüm, ama fiyatlar konusunda çok emin olamadım çünkü fisslerin blue point modelini bile 389 liraya satıyolardı, bayaa pahalıydı yani. o yüzden acaba uygun mu fiyatı aryıldızın diye merak ettim.

ben ar yıldızın magazasında gördüm öyle bi kampanya yapmıslar evet 1 000 gördüm ama küsüratını göremedim 1200 du 1100
ankara natavega alıs verıs merkezınde gördüm

kızlar mrb arkadaşımın doğum günü ona hediye alcam

KORKMAZ SERAVİTA A1516 SERAMİK SET GittiGidiyor'da 73454332

bunu dışarda begendik ikimizde. ben alayım dedim. dışarda 185 TL ydi.. ama nette genelde 150 falan..

burdada 119 buldum işte.. satıcıyı aradım neden ucuz dedim fabrikadan direk burya gelior ondan dedi.
gönderelim herhangi bir sorun karşısında iade ederseniz memnun kalmazsanız hoşunuza gitmezse dedi

fikirleriniz neler

bunu dışarda begendik ikimizde. ben alayım dedim. dışarda 185 TL ydi.. ama nette genelde 150 falan..

burdada 119 buldum işte.. satıcıyı aradım neden ucuz dedim fabrikadan direk burya gelior ondan dedi.
gönderelim herhangi bir sorun karşısında iade ederseniz memnun kalmazsanız hoşunuza gitmezse dedi

fikirleriniz neler

canım fıyatı bence olabilir ben yazın burdaki tanıdık çeyizcide sordum 120 kadar inmişti. eminönü tarafındanda o kdra alabiliyorsun bence endişelenme

fikirleriniz neler
Canım dükkan parasi fln vermedikleri icin ucuz oluyor gitti gidiyordan en cok alis veris yaptım baktın ürün hosuna gitmedi parayı onaylamaz geri gönderirsin hemen

markafoni 5 çayı diye kampanya var
güzel bardak çanaklar var kızlar bakın derim

kızlar alışveriş yaptığınız internet siteleriyle ilgili bi topic varmı göremedimde ben :44:

uzun zamandır almak istediğim ve her baktığımda indirimde 350 civarı olan tencere setini zaten hep indirimde diye almayı ertelediğim için kızıyorum kendimeeee
şimdi fiyatı 650 lerdee :KK52:

Kızlar ar Yıldız'ın Facebook sayasini takip edin her gün sevgiler gunüne kadar bi kod verip seçtikleri kategoride yüzde elli indirim olacak bi gün tencere setlerinde ve tekli tencerelerde vardı yarın me olcak biliyorum kod değişiyor kaçırmayın

Aryildizin Facebook sayfasında tencereler icin %50 sağlayan kod bugün saat 3 e kadar geçerliymis acele edin alacak varsa saat 3 den sonra baska bi ürün icin kod verilecek %50 indirim olacak takip edin
Cay setleri çatal bıçak hepsi olabilir 14 Şubat'a kadar her gün bi üründe %50 indirim olacakmış

Kızlarr merhabaa, evlilik hazırlıklarına bende katıldım. Ama yardımınıza ihtiyacım var :KK43: Evlilik teklifini aldım evet dedim ama nerdeyse hiç bir şeyim hazır değil :KK43: onca zamandır okula koştur işe koştur derken çeyiz için nerdeyse hiç bir şey hazırlayamadım. Şimdi nerden başlamalı ne yapmalı bana fikir verin lüften.

Sofra takımlarına merak saldım, bir kaç model gördüm ama hiç içime sinmedi :KK50: sonra bir arkadaşım kendi sofra takımlarını gösterdi o yaptırmış 2 tane sofra takımına bayıldım. Biri çok şık yaldızlı bir kumaştı 8 kişilik, diğeride çiçekli renga renk, oda 8 kişilik peçetesi runner ı var ama mutfak önlüğünden eldivenine fırın tutacaklarında vardı tam bir takımdı. English home da ki modellerden yaptırdım ama diktirdiğim için bana daha ucuza mal oldu dedi. Ona bunları diken komşusuna beni de götürecek gidip konuşucam bakalım ne kadar hangi kumaşlar hangi modeller var? Sizce ne diyorsunuz sofra takımları hakkında yardım edin banaaa lütfeen

Kızlarr merhabaa, evlilik hazırlıklarına bende katıldım. Ama yardımınıza ihtiyacım var :KK43: Evlilik teklifini aldım evet dedim ama nerdeyse hiç bir şeyim hazır değil :KK43: onca zamandır okula koştur işe koştur derken çeyiz için nerdeyse hiç bir şey hazırlayamadım. Şimdi nerden başlamalı ne yapmalı bana fikir verin lüften.

Sofra takımlarına merak saldım, bir kaç model gördüm ama hiç içime sinmedi :KK50: sonra bir arkadaşım kendi sofra takımlarını gösterdi o yaptırmış 2 tane sofra takımına bayıldım. Biri çok şık yaldızlı bir kumaştı 8 kişilik, diğeride çiçekli renga renk, oda 8 kişilik peçetesi runner ı var ama mutfak önlüğünden eldivenine fırın tutacaklarında vardı tam bir takımdı. English home da ki modellerden yaptırdım ama diktirdiğim için bana daha ucuza mal oldu dedi. Ona bunları diken komşusuna beni de götürecek gidip konuşucam bakalım ne kadar hangi kumaşlar hangi modeller var? Sizce ne diyorsunuz sofra takımları hakkında yardım edin banaaa lütfeen

tatlim hosgeldin aramiza :KK16: dugun tarihiniz bellimi nezamana dusunuyosunuz nekadar zamanin var yani once onu ogrenelim :KK16: :KK16:

kızlar merhaba aryıldızın kampanyası var hatta burada bi arkadaş haber vermişti gsm_lee çokk teşekkürler ... çaydanlık almayı düşünüyorum ama kullanan var mı çaydanlığını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim bi de demlik kapağı cam diyor sorun olur mu kırılma falan? çaydanlık da bu almayı düşündüğüm çok uyguna geliyor almak isteyenlere de duyurulur :KK3::KK3::KK3:

$pr_01_674_min.jpg

kızlar merhaba aryıldızın kampanyası var hatta burada bi arkadaş haber vermişti gsm_lee çokk teşekkürler ... çaydanlık almayı düşünüyorum ama kullanan var mı çaydanlığını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim bi de demlik kapağı cam diyor sorun olur mu kırılma falan? çaydanlık da bu almayı düşündüğüm çok uyguna geliyor almak isteyenlere de duyurulur :KK3::KK3::KK3:

Eki Görüntüle 622936 [/QUOTE
kızlar ya... ya da bu model daha mı iyidir bilemedim ki kullanan gören var mı kızlar bi yardım edin nolur yaaa :KK43::KK43::KK43:
$pr_01_493_max.jpg

Eki Görüntüle 622936

Eki Görüntüle 622936 [/QUOTE
kızlar ya... ya da bu model daha mı iyidir bilemedim ki kullanan gören var mı kızlar bi yardım edin nolur yaaa :KK43::KK43::KK43:
Eki Görüntüle 623002
canım ben ilkinden almıstım viole olanı bildiğimiz büyük misafir çaydanlığı yani kapağıda cam değil aynı çelik güzel bi ürün misafir geldimi ideal günlük için küçük al derim
diğer modelde güzelmiş

Selam kızlar,, benimde çok az eksiklerim kaldı banyom içim klozet set buldum zar zor pek çiçek böcekli şeyleri sevmemde ..

Link verebiliyor muyuz buraya ?

Öyleyse birşey danışacağım ..

Sanırım verebiliyoruz 1 2 sayfa geriye baktım ...

Era Club 55X90 2 Parça Pamuk Banyo Takımı - Gri 55.9TL - evmanya.com

Bu modeli ben çok begendim bej olanıda tercih edebilirim ... Bu 2li olarak satılıyor.Ayrıca paspaslar kategorisinde tek olarak paspasınıda alıp 3e tamamlayabilirim.
Bu siteden daha önce alış veriş yapan varmıdır acaba güvenilirliği konusunda bilgim yok :26:

Ya da bu setten alan ??

bende çay setinde birde çatal bıçakta %50 olsun diye beklıyorum uygun olursa alıcam çübkü
gerçi çay seti 200 lıraya gelecek uygun mu sizce kızlar 30 parça 12 tabak 12 çay kaşığı şekerlik maşa süzgeç tepsi

Son düzenleme:
X