Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralarda bıtek dedıgım yerde gordum malesef acaba senın dedıgın yerlerde ne kadardır kıCanım o yesil bardakların kırmızısı gurallar cam da arıyor ben marketlerde gördüm hep 1 kıraya fln bimde evsa da makro markette hep var Ankara'da bunlar pasabahceye bi bak istersen bide gurallar artcraft markasına bi bak kuzum
bende senin gibi 2 tane almıştım o karaftan bugünde kedilisini gördüm hatta su bardaklarıda vardı alsam mı almasam mı bilemedim gözüm kala kala bıraktım oracıkta ama şimdi senden cesaretle alıcam:)birini anneme bırakırım kullanır:)bu arada o yeşil bardakların pembesini alıcam bende 12 tane küçük 12 tane de büyük alıcam takım yapıcam :)
H2O Mop X5 kullanan var mı?
ya da ALF marka buharlı temizleyici var
Başka neler önerirsiniz?
ben H2O Mop X5 aldım çeyizime arkadaşımız kullanıyor o memnunum demişti bizde indirimde yakalamışken alalım dedik bakalım inş. iyi çıkar. Fantomun buharlısınında iyi oldugunu duymuştum ben bunu almasaydım fantom alırdım diye düşünüyorum marketlerde 99 TL
dayanamıyorum alıcam o karaftan zaten ben vermem cok sevıyorum cunku karaflarımı. su bardaklarınıda gormustum sonra dedım kendı kendıme bulurum onu bosver bırakmıstım ole
yesılden 6 uzun 6 kısa bende yaptım ama kırmızıda ıstıyorum napıcagım bılmıyorum eger bulamazsam alıcam baska cıkar yolu yok
canım ben güngörendeki biev şubesinde gördüm,bu takımı görünce başka model gözüm görmedi ama bievin sitesine gir ''tek tek serisi'' diye çıkıyor zaten baktım az önce başka takımlarda vardı..ayrıca kahvaltı takımları,çatal bıçak takımları da var öyle tek tek alabileceğin..12 li set yazınca 12 tane sandim pardon kizlar yanlis alarm verdim evet 6 bardak 6 cay tabağı ikiside
Markafonide canım
Hangi biev canım bu model mı tek tek alınabiliyor sadece
bugün real marketten o karafların tweetylisini aldım yarım litrelikti,sarı silikon kapaklı görsen öyle tatlıkiiii:)Eki Görüntüle 617397
ya sımdı ben ne yapım hangısını alım ya kaldım ortada
daybuyday hediye çeki olan var mı kargo normal çek fln
bugün real marketten o karafların tweetylisini aldım yarım litrelikti,sarı silikon kapaklı görsen öyle tatlıkiiii:)Eki Görüntüle 617397
Ben yaptım güvenilir kişiler sapa sağlam geldi ürünlerimevimis sitesinden alışveriş eden var mı nasıl güvenilir bir sitemidir?
Bence uygun canım çatal bıçak sırf 500 lira zatengünaydın kızlar, dün tesadüfen bi çeyiz evine girdim. aryıldızda kampanya yapmışlar bi set oluşturmuşlar. 4 tane flamingo prestige tencere, 3 flamingo prestige sahan, çaydanlık, cezve seti ve ottoman çatalbıçak seti falan var içinde hepsi 1100 liraydı sanırım. nasıl sizce fiyatı?
günaydın kızlar, dün tesadüfen bi çeyiz evine girdim. aryıldızda kampanya yapmışlar bi set oluşturmuşlar. 4 tane flamingo prestige tencere, 3 flamingo prestige sahan, çaydanlık, cezve seti ve ottoman çatalbıçak seti falan var içinde hepsi 1100 liraydı sanırım. nasıl sizce fiyatı?
ben de bugun aynısını carrefourdan aldım çok şirin
güle güle kullan canım..