Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün eve zigon sehpa bakarken evve mağazasında taçın evlilik setini gördüm devamlı alışveriş yapıyoruz diye kredi kartına 12 taksit 346 liraya indi. ve daha önce görmedigim bir modeli vardı resmen bayıldım. nette resmini bulamadım. krık beyazdı ve kenar dantalleri hafif simli lila gibi bir tondu. ancak hala pamuk olması beni düşündürüyor..
Baya inmişler. Bizim orda da küçük bir Taç mağazası vardı. Kadına sordum dün ne kadar olur diye, 390a falan veririm demişti. Derken de çok rahattı. Yani baya kar ediyor gibi gözüküyrodu :)
Ben de 350ye nakit verir mi diye soracaktım. Sana taksitli yaptılarsa ben de kredi kartıyla alayım bari. Demekki kurtarıyor :)
Bu tarz ürünlerde 2 katına kadar kar ediyorlar galiba.
Taçın kendi mağazalarında en fazla % kaç indirim oluyor acaba ? Olsa bile bu evlilik setleri de dahil oluyor mu ki?
soylu ev sitesinden alışveriş yapan var mı acaba tesadüf eseri buldum tacın yorganı falan ucuz gibi geldi bna..
kızlaar merhaba ben sıze bısey danısmak ıstıyorum bu karaftan bende ıkı tane var ama duz yanı kedılı falan degıl tedıye kedılısı gelmıs ama ben cok begendım bunuda alırsam 3 tane olucak sızce almalı mıyımve bu bardaklardan 6 tane almıstım kırmızısını bulamadıgım ıcın yesılını almıstım sımdı keramıka urunlerı satan bı magaza acıldı bızım oraya kırmızısından 6 lı satılıyo ve asırı guzel kırmızısı fıyat 17 tl bense bu yesıllerın 6 tanesıne 7 tl vermıstım napıcagımı bılmıyorum sız olsanız alır mıydınız :)
kızlaar merhaba ben sıze bısey danısmak ıstıyorum bu karaftan bende ıkı tane var ama duz yanı kedılı falan degıl tedıye kedılısı gelmıs ama ben cok begendım bunuda alırsam 3 tane olucak sızce almalı mıyımve bu bardaklardan 6 tane almıstım kırmızısını bulamadıgım ıcın yesılını almıstım sımdı keramıka urunlerı satan bı magaza acıldı bızım oraya kırmızısından 6 lı satılıyo ve asırı guzel kırmızısı fıyat 17 tl bense bu yesıllerın 6 tanesıne 7 tl vermıstım napıcagımı bılmıyorum sız olsanız alır mıydınız :)
o karaftan iki tane varsa üçüncüye gerek yok ama üzeri desenli ve çok beğendiysen al :)
birine su birine limonata birine meyve suyu koyarsın :)
kendim hep böyle bahanelerle her şeyden 3er 5er aldım da
ben de bu yeşil bardaklardan istiyordum hiç kısmet olmadı almak
ama kırmızısı için bence o fiyatı verme, illa ki karşına çıkacaktır bir yerde
canım 3 taneye normalde gerek yok ama beğendiysen al bence ilerde annene bırakırsın yada başkasına hediye götürürsün kullanmadığını
bardak içinde 17 tl etmez ama aman aman bir para da değil yani çok beğendiysen al aklında kalıcağına yanında kalsın
evet gerek yok ama ıste bu canavarlıgım nolucak ya kedılı ya cok tatlı duruyo bardak 17 tl gercekten cok yesılden alırsak ıkı takım alabılıyoruz ıste bole bos yere harcamalar yapınca asıl almam gereken seylerı alamıyorum en ıyısı sımdılık almım dımı
Nerdeymiş kedili hemen alıyim bende bakıyim merak ettim bildigimiz cats bu Lugano'nun karafi mı
Bende sunlar arasında kararsız kaldım
pembe gibi görünüyor ama oda kırmızı
Eki Görüntüle 615861
Eki Görüntüle 615880 bu 20 lira digeri yukarda ki 27 lira 12 tane bardak ve tabağı var ikiside de
pembe gibi gözüken diğerine göre daha orjinal duruyor bence
Nerdeymiş kedili hemen alıyim bende bakıyim merak ettim bildigimiz cats bu Lugano'nun karafi mı
Bende sunlar arasında kararsız kaldım
pembe gibi görünüyor ama oda kırmızı
Eki Görüntüle 615861
Eki Görüntüle 615880 bu 20 lira digeri yukarda ki 27 lira 12 tane bardak ve tabağı var ikiside de
canım bunlar nerede satılıyor 6lısı 20lıraya gordum bende ama 12lısı 20 lıraya olan gormedım????
canım ben rastladım bugün,markafonideydi
12 li set yazınca 12 tane sandim pardon kizlar yanlis alarm verdim evet 6 bardak 6 cay tabağı ikisidecanım bunlar nerede satılıyor 6lısı 20lıraya gordum bende ama 12lısı 20 lıraya olan gormedım????
kızlaaar bişi da sölicem:) bugün biev de daha önce bernardoda görüp çok beğendiğim ama pahalı olduğu için alamadığım misafir yemek takımını gördüm...tek tek istediğin parçaları alabiliyorsun ve bernadodakinin yarı fiyatına geliyor..Eki Görüntüle 616719