bernardoyu kullanmadım ama sık duyuyorum iyi bir marka gibi duruyor. günlük yemek takımı alıcam şu anki indirim kaçırılmayacak bir indirim midir? 100 liraya keramikadan beğendiğim bi takım vardı. bernardo da genelde 150-180 civarı bernardoyu mu tercih etmeliyim ?
bernardoyu kullanmadım ama sık duyuyorum iyi bir marka gibi duruyor. günlük yemek takımı alıcam şu anki indirim kaçırılmayacak bir indirim midir? 100 liraya keramikadan beğendiğim bi takım vardı. bernardo da genelde 150-180 civarı bernardoyu mu tercih etmeliyim ?
Merhaba kızlar,
Çeyiz için bir kaç şey alalım diye alışverişe çıkmışken; 3 gün önce Home Sweet home mağazasından bir Evlilik seti aldım. Aslında Nevresimlere bakmaya girmiştik annemle ama birden kendimi kasada buldum. Takım güzel aslında ama çok abiye de değil. Yani gelin yatağı içn kabarık falan bir model daha almam gerekecek.
Fiyatı iyi gibi geldi. Bir de çeyzimde yatak örtüsü nevresim tarzı bir şeyim yok diye en azından 1 takımım olsun diye aldım. Olmadı günlüğe kullanırım dedim. Aslında çok şık. Ama içime bir şüphe düştü. Pahalı mı aldım diye de düşünüyorum. Takımın içeriği şöyle: Pamuk saten taş işlemeli nevresim takımı, (Çarşaf ve 4 yastık kılıfı ile birlikte) yatak örtüsü yine taş işlemeli aynı modelin (2 tane de dekoratif taşlı yastık kılıfı), yine takımın Havlu seti var 3 parça aynı desende (El, baş, banyo havlusu) olmak üzere. Toplamda 12 parça. 799 TL verdim.
Siz ne dersiniz ?
Bernardo'yla ilgili herkes çok güzel yorumlarda bulunuyor. Ben de Keramika'dan kahvaltı takımı aldım, ham seramikten de çok güzel mat günlük takımlar vardı onlardan da almayı düşünüyordum ama seramikin porselene göre daha dayanıksız olduğunu söylediler. Bildiğim kadarıyla Keramika'da da sadece seramik ürünler var. Her sorduğum inatla günlük takımını sakın seramik alma dedi, kahvaltı takımını sürekli kullanmadığımız için yine belli bir süre dayanır ama günlük takım sürekli elimizin altında olacak dayanıklı olması çok önemli. O yüzden Kütahya Bernardo gibi markaların günlük setlerinden almamız daha mantıklı gibi duruyor:)
canım bence eminönünden al sahte fln değil orası çok ucuzmuş zatenmerhaba benim bir sorum olacak. Taçın evlilik seti var sitesinde 485 lira, burada bir çeyizci peşinde 400e veriyor. ancak ben fiyatı iyi emin olamadım. tecrübeli bayanlar ne dersiniz set uygunmu? ürün saten mi bilemedim satıcı saten dedi ürün içerigi ise yüzde hatırlamıyorum pamuk ve polyester yazıyordu
setin içinde
1.Nevresım:200x220
2. Pıke:230x250
3. Carsaf:240x260
4. Volanlı Yastık Kılıfı:50x70(2 adet)
5. Standart Yastık Kılıfı: 50x70(2 adet)
6. Havlu:30x50(4 adet)
7. Havlu:50X90(2 adet)
8. Havlu:90x150(2 adet) var
linkinide veriyim.
Elicia Jakar Evlilik Seti
aslında eminönünden almak istiyordum. geçenlerde fikir olsun diye eminönü tarafına gittim ancak çok kalabalık karışık geldi. birde satıcılar söyledikleri fiyatın yarısından bile azına ine biliyolar. acaba ürün gerçek degilmi korkusu oldu içimde. eminönünde alışveriş yapmanın kolay bir yolu var mı? eminönünede buradaki yorumları okuyup gitmiştim
bu peçete halkası
bu peçetesi
bu masa örtüsü
bu runner olacak
beyaz kelebekli peçete halkası bu sete çok mu saçma olur kızlar bi fikir verin
onları nereden bulabilirim kiCanım bence beyaz peçete bağlayıcıyı alma sanki biraz sırıtır gibi geliyor benke halka şeklinde bronz altın sarısı yada gümüş peçete yüzüğü alabilirsin hem kullanımı da çok pratik
sağol canım en sonuncu güzelmiş sade ve şıkCanım netten bulabilirsin Bernardo onlie satışta flan var senin için bi kaç örnek indirdim
Eki Görüntüle 609974
Eki Görüntüle 609975
Eki Görüntüle 609976
sağol canım en sonuncu güzelmiş sade ve şık
acaba masa örtülerini almasam mı
indirime girer fln
inidirmde olanları mı alsam
Canım bu örtülere bende bakmaıştım ama almadım indirime girmesini bekliyorum ben acelen yoksa beklemeniş tavsiye ederim