- 8 Eylül 2011
- 4.752
- 1
hemen geri yatırıyorlar canım geri iade de markafoni 10 numara gerçekten
sağol canım içim rahatladı gerçekten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen geri yatırıyorlar canım geri iade de markafoni 10 numara gerçekten
kızlar çok mutluyum çooookkk
yine yarışmaların birinden nevresim kazandımEki Görüntüle 605336
kızlar çok mutluyum çooookkk
yine yarışmaların birinden nevresim kazandımEki Görüntüle 605336
güle güle kullan canım. hangi yarışmadan kazandın. bende kazandığım çeklerle almıştım nevresim. çok iyi oluyor insan mutlu oluyor çokk
bizede öğretsene güle güle kullan:)
sayfamada ekledim ama burdada sorayım dedim:)
tost makinesi almayı düşünüyorum kızlar
Eki Görüntüle 606422 korkmazın tostkoliği mi yoksa
Eki Görüntüle 606424 yoksa korkmazın bu tarz modeli mi daha kullanışlı olur alırsam renk olarak mor almayı düşünüyorum
değerli fikirlerinizle yardımcı olun bana
Eki Görüntüle 606538 kızlar nasıll??
sayfamada ekledim ama burdada sorayım dedim:)
tost makinesi almayı düşünüyorum kızlar
Eki Görüntüle 606422 korkmazın tostkoliği mi yoksa
Eki Görüntüle 606424 yoksa korkmazın bu tarz modeli mi daha kullanışlı olur alırsam renk olarak mor almayı düşünüyorum
değerli fikirlerinizle yardımcı olun bana
Selamlar ben de tost makinesi arıyorum. Arzum, tefal ve korkmaz arasında kaldım ama alacağım model kesinlikle ilk seçenekteki çünkü onlarla üstten bastırabiliyorsun çok daha kullanışlı diyorlar. Şimdiden hayırlı olsun :)
kızlar kahvaltı takımı almak istiyorum ama çok kararsızım bütün gördüğüm modellere aşık oluyorum resmenn neyse sorum şu bernardonun romance serisini beğendim porland da da bi takım beğendim bulunduğum yerde bernardo yok o yüzden gidip bakamıyorum gidip göreniniz vardır bernardonun romance serisini 2 kişilik set olarak alabilir miyim çünkü aklım hem bernardoda hem diğerinde kalacak bide iki kişilik yapabilirsek diyelim ort. ne kadara gelir ? cevaplarsanız çooook sevinirim kızlar :18::18:
canım ben parça parça aldım. nette topluca satılmıyordu. butik ürünüydü çünkü... sonra setlere baktım, genelde çay fincanı demlik veriyorlar. onlar bana mantıksız geldi, ben cam bardakta içmeyi seviyorum. kendi setini kendin oluşturursan ihtiyacına göre almış olursun.
az önce baktım trendyolda benim takım gibi satılan parçalar var: Mutfağınızı Renklendirin | trendyol.com bu marka da ar yıldızın yan ürünü diye biliyorum ama emin değilim. marka sağlamsa bence alınabilir. ama bernardo da cidden desenlerini güzel yapıyor o ayrı :)
bu yaz diyorduk ama seneye gibi bir şey belli değil açıkcası canım
üsten bastırmalı alın evet ama arzum sakın almayın üsten bastırmalıydı bızımkıde bastırınca cat kırıldıSelamlar ben de tost makinesi arıyorum. Arzum, tefal ve korkmaz arasında kaldım ama alacağım model kesinlikle ilk seçenekteki çünkü onlarla üstten bastırabiliyorsun çok daha kullanışlı diyorlar. Şimdiden hayırlı olsun :)
ayy evet bunlarda çook güzeller seninki de cupcakeli idi hatırlıyorum o da çok güzell güle güle kullan canım aslında benim almak istediğim kahvaltı seti porland da ama şu an porland indirimde değil kendimce bi takım oluşturdum ki demlik falan koymadım 400 e yakın oldu ama aynı zamanda bernardo romance de aklımda kaldı o da çok şeker ikisini de almam çok gereksiz olur bernardo mağazalarında iki kişilik alınabiliyor mu diye o yüzden merak ettim porland da istediğin gibi birleştiriyorsun