Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çok mutluyum çooookkk
yine yarışmaların birinden nevresim kazandım:KK1::KK1: $Karaca-Home-Istanbul-Tek-Nevresim-Takimi__68999232_0.jpg

güle güle kullan canım. hangi yarışmadan kazandın. bende kazandığım çeklerle almıştım nevresim. çok iyi oluyor insan mutlu oluyor çokk :KK76::KK76:

bizede öğretsene:KK9::KK9::KK9: güle güle kullan:)

karacahome twitter dan yarışma yaptı sorular sordu dünden beri ilk cevaplayan ilk iki kişiye veriyorlardı bugünde ben oldum şansıma :KK1:

gsm_lee sen çeyiz konularından amma aktifsin peki düğün ne zaman :KK9:

sayfamada ekledim ama burdada sorayım dedim:)
tost makinesi almayı düşünüyorum kızlar
Eki Görüntüle 606422 korkmazın tostkoliği mi yoksa
Eki Görüntüle 606424 yoksa korkmazın bu tarz modeli mi daha kullanışlı olur alırsam renk olarak mor almayı düşünüyorum

değerli fikirlerinizle yardımcı olun bana

Eki Görüntüle 606424 yoksa korkmazın bu tarz modeli mi daha kullanışlı olur alırsam renk olarak mor almayı düşünüyorum

canım bende moru beğeniyorum ama rengi atar mı diye korkuyorum
mor al gitsin :KK9:

Selamlar ben de tost makinesi arıyorum. Arzum, tefal ve korkmaz arasında kaldım ama alacağım model kesinlikle ilk seçenekteki çünkü onlarla üstten bastırabiliyorsun çok daha kullanışlı diyorlar. Şimdiden hayırlı olsun :)

Selamlar ben de tost makinesi arıyorum. Arzum, tefal ve korkmaz arasında kaldım ama alacağım model kesinlikle ilk seçenekteki çünkü onlarla üstten bastırabiliyorsun çok daha kullanışlı diyorlar. Şimdiden hayırlı olsun :)

teşekkür ederim:) benimde hoşuma giden oydu zaten inş alıcam bugün yarın

kızlar kahvaltı takımı almak istiyorum ama çok kararsızım bütün gördüğüm modellere aşık oluyorum resmenn :KK16::KK16::KK16: neyse sorum şu bernardonun romance serisini beğendim porland da da bi takım beğendim bulunduğum yerde bernardo yok o yüzden gidip bakamıyorum gidip göreniniz vardır bernardonun romance serisini 2 kişilik set olarak alabilir miyim çünkü aklım hem bernardoda hem diğerinde kalacak bide iki kişilik yapabilirsek diyelim ort. ne kadara gelir ? cevaplarsanız çooook sevinirim kızlar :18::18:

kızlar kahvaltı takımı almak istiyorum ama çok kararsızım bütün gördüğüm modellere aşık oluyorum resmenn :KK16::KK16::KK16: neyse sorum şu bernardonun romance serisini beğendim porland da da bi takım beğendim bulunduğum yerde bernardo yok o yüzden gidip bakamıyorum gidip göreniniz vardır bernardonun romance serisini 2 kişilik set olarak alabilir miyim çünkü aklım hem bernardoda hem diğerinde kalacak bide iki kişilik yapabilirsek diyelim ort. ne kadara gelir ? cevaplarsanız çooook sevinirim kızlar :18::18:

canım ben parça parça aldım. nette topluca satılmıyordu. butik ürünüydü çünkü... sonra setlere baktım, genelde çay fincanı demlik veriyorlar. onlar bana mantıksız geldi, ben cam bardakta içmeyi seviyorum. kendi setini kendin oluşturursan ihtiyacına göre almış olursun.
az önce baktım trendyolda benim takım gibi satılan parçalar var: Mutfağınızı Renklendirin | trendyol.com bu marka da ar yıldızın yan ürünü diye biliyorum ama emin değilim. marka sağlamsa bence alınabilir. ama bernardo da cidden desenlerini güzel yapıyor o ayrı :)

canım ben parça parça aldım. nette topluca satılmıyordu. butik ürünüydü çünkü... sonra setlere baktım, genelde çay fincanı demlik veriyorlar. onlar bana mantıksız geldi, ben cam bardakta içmeyi seviyorum. kendi setini kendin oluşturursan ihtiyacına göre almış olursun.
az önce baktım trendyolda benim takım gibi satılan parçalar var: Mutfağınızı Renklendirin | trendyol.com bu marka da ar yıldızın yan ürünü diye biliyorum ama emin değilim. marka sağlamsa bence alınabilir. ama bernardo da cidden desenlerini güzel yapıyor o ayrı :)

ayy evet bunlarda çook güzeller seninki de cupcakeli idi hatırlıyorum o da çok güzell güle güle kullan canım :KK16: aslında benim almak istediğim kahvaltı seti porland da ama şu an porland indirimde değil kendimce bi takım oluşturdum ki demlik falan koymadım 400 e yakın oldu ama aynı zamanda bernardo romance de aklımda kaldı o da çok şeker ikisini de almam çok gereksiz olur bernardo mağazalarında iki kişilik alınabiliyor mu diye o yüzden merak ettim porland da istediğin gibi birleştiriyorsun :21:

üsten bastırmalı alın evet ama arzum sakın almayın üsten bastırmalıydı bızımkıde bastırınca cat kırıldı
fiyat olarak nasıldır bılmem ama philips e de bak derim
ayy evet bunlarda çook güzeller seninki de cupcakeli idi hatırlıyorum o da çok güzell güle güle kullan canım :KK16: aslında benim almak istediğim kahvaltı seti porland da ama şu an porland indirimde değil kendimce bi takım oluşturdum ki demlik falan koymadım 400 e yakın oldu ama aynı zamanda bernardo romance de aklımda kaldı o da çok şeker ikisini de almam çok gereksiz olur bernardo mağazalarında iki kişilik alınabiliyor mu diye o yüzden merak ettim porland da istediğin gibi birleştiriyorsun :21:

canım bernaardonun sıtesınden alıs verıs yapabılırsın tek satılmıyor ama kucuk parcalaru var romance nın eklenecek kucuk kare kaseler fln onlar tek satılıyor sen yınede barnardonun sıtesınden ıletısım nosunu al ara sor olmadı magaza nosu fln vardır onlara sor olmadı facebookun varsa ordan sor onlar daha ıyi bılır

hhaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmadan bu ara gunluk 6 kısılık yemek takımında ve 6 kısılık kahvaltı setınde bernardoda %50 ındırım var 400 lıraya 12 kısılık yapar alırsın resmen degerlendır eger aklında romence varsa

bernardoyu kullanmadım ama sık duyuyorum iyi bir marka gibi duruyor. günlük yemek takımı alıcam şu anki indirim kaçırılmayacak bir indirim midir? 100 liraya keramikadan beğendiğim bi takım vardı. bernardo da genelde 150-180 civarı bernardoyu mu tercih etmeliyim ?

X