Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kod:

canım ben peşın aldığım dan mağaza sahıbı ındırım yaptı 1400 ytlden 900'e düştü öyle aldım çok sevıyorum bu modelı:126:

iyi bir indirim yapmış aslında ama belki daha uygun bir kampanya yakalayabilirim :)
teşekkürler

kızlar bernardoda indirim varmış ben kelebekli romance serisinden 6 kişlilk günlük yemek takımı almıştım günlük için bana az gelmeye başladı sizce 12 kişiliğe tamamlayım mı yoksa hiç almayip misafir yemek takımı da almadım sadece ondan mı alıyım 6 kısıden fazla gelınce mısafır yemek takımını mı cıkarıyım
kafam karıstı

kızlar bernardoda indirim varmış ben kelebekli romance serisinden 6 kişlilk günlük yemek takımı almıştım günlük için bana az gelmeye başladı sizce 12 kişiliğe tamamlayım mı yoksa hiç almayip misafir yemek takımı da almadım sadece ondan mı alıyım 6 kısıden fazla gelınce mısafır yemek takımını mı cıkarıyım
kafam karıstı

Bence günlük için yeter 6 kişilik ileride farklı tabakların olur onları da gündeliğe kullanırsın, hediye de gelir tabak çok zaten boşa masraf yapma derim.

Bence günlük için yeter 6 kişilik ileride farklı tabakların olur onları da gündeliğe kullanırsın, hediye de gelir tabak çok zaten boşa masraf yapma derim.

haklısın canım zaten kahvaltı takımım var gündelik misafir için var 12 kişilik çay setim var bir sürü tabak almışım yetmezse kahvaltı takımından kullanırım dıye dusundum bende annemde cok cabuk kırlenır sureklı yıkıycakmısın 12 ye tamamla dedı kafam karıstı yoksa cıdden cok tabak canak almısım
ben en ıyısı o parayı mısafır takımımda kullanıyım senın dedıgın gıbı hedıye de cok gelır

kızlar gold case paris temalı nevresim takımı aldınız mı nasıl güzel mi ya lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
markafoniden

Son düzenleme:
kızlar gold case paris temalı nevresim takımı aldınız mı nasıl güzel mi ya lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
markafoniden

gold caseten ben şehrazat nevresim takımını almıştım canım.açınca çok şaşırdım hep kenarlarından iplikleri çıkmıştı , çarşafın dikişleri bile yoktu.
paris temalı çok güzele benziyor ama nasıl olur bilemem :KK31:
benim aldığım buydu
$EvTekstil_1070824.jpg

gold caseten ben şehrazat nevresim takımını almıştım canım.açınca çok şaşırdım hep kenarlarından iplikleri çıkmıştı , çarşafın dikişleri bile yoktu.
paris temalı çok güzele benziyor ama nasıl olur bilemem :KK31:
benim aldığım buydu
Eki Görüntüle 594973

kumaşı nasıldı peki ne zamna indirime girse tükeniyo 1 2 saat içinde kararsız kaldım yahu :KK1:

birde bunu aldım ama nasıl çıkar hiçbir fikrim yok alan oldu mu acaba $0000030698_0_304x424_1.jpg

bunuda ablama aldım kırmızı renk
$mutfaksetimtn1.jpg

Son düzenleme:
kızlar merhaba benım bi sorunum var
telden cektıgım fotoları kabul etmıyor kk yukleyemıyorum sayfama
bu durumu nasıl halledicem bılenınız varsa yardımcı olabılır mi

kızlar dün intikam dizisini izlediniz mi dizi bitince linens reklama girdi orada ki kelebekli havluları gördünüz mü grili fln bayıldım yaa
bulamıyorum ama nette satılıyormudur mağazasında acaba

Son düzenleme:
kızlar benim hiç havluk yok. annemin yaptırdığı işlemeler var. onlar bizim adetlere göre gelenlere dağıtılır.
günlük kullanmak için, misafirlere vermek için almam lazım.

annem alınca beyaz olsun dedi. yıkanması rahat olur diye..
bende mor, pudra pembeyi falanda begendim. sizler neler düşünüyosunuz

bide günlük için kaç havlu olsa yeterli.
bide misafirlere hamam seti alırım diye düşündüm.

sizin havlular düşün düşünceleriniz nelerdir:KK16::KK16: alırken nelere dikkat edelim

mutfak setinden bende de var canım mor renk var markafoniden almıştım çokta güzel geldii beğendim ama ayakkabı için bişi diyemiycemmm ikiside güzelll mutlu günlerde kullan :KK16:

teşekkürler cnm inşallah güzel çıkar ya :KK1:

Gunaydin kizlar
uzun zamandir uygun fiyata iyi bir marka yemek takimlarini arastiriyorum ama 600-700 den asagi bulamiyorum. gecenlerde gittigidiyorda gural porselen yemek takimi gordum fiyatida 450 lira. ama tek modeli var kararsiz kaldim.
Fotosunu koydum sizce bu model nasil ve de bu civarlarda iyi bir marka yemek takimi baska nerde bulabilirim.
$GURAL-PORSELEN-86-PRC-KARE-YEMEK-TAKIMI-KAMPANYA__65822948_0.jpeg

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
uzun zamandir uygun fiyata iyi makalarin yemek takimlarini arastiriyorum ama 600-700 den asagi bulamiyorum. gecenlerde gittigidiyorda gural porselen yemek takimi gordum fiyatida 450 lira. ama tek modeli var kararsiz kaldim.
Fotosunu koydum sizde bu model nasil ve de bu civarlarda iyi bir marka yemek takimi nerde bulabilirim.
Eki Görüntüle 596735

canım trendyolda kütahya porselen 600 tl ben 720 ye almıştım ve 2 hafta sonra 1150 tl oldu :KK52:
bence kaçırma derim 600 tl çok iyi fiyat.150 tl daha ver daha çok çeşitin olmuş olsun bence tercihlerin çok olmuş olur hem :KK34:
Kütahya Porselen | trendyol.com

canım trendyolda kütahya porselen 600 tl ben 720 ye almıştım ve 2 hafta sonra 1150 tl oldu :KK52:
bence kaçırma derim 600 tl çok iyi fiyat.150 tl daha ver daha çok çeşitin olmuş olsun bence tercihlerin çok olmuş olur hem :KK34:
Kütahya Porselen | trendyol.com

Anladim cnm bnmde begendiklerim var aslinda kutahya porselenden ama daha uygununu bulamazsan onlardan alicam arastirabildigim kadar arastirmaya calisiyorum belki daha uygununu bulurum die :)

Anladim cnm bnmde begendiklerim var aslinda kutahya porselenden ama daha uygununu bulamazsan onlardan alicam arastirabildigim kadar arastirmaya calisiyorum belki daha uygununu bulurum die :)

canım tabi daha uygunları vardır ama porselen kalitesine de bak derim.güral porselen kütahyadan daha kalındır.porselende kalite incelikle anlaşılıyo.bu aldığımda benm ortadaki kalite çok inceleri var bide elini görüyosun arkadan onlar daha güzel tabi ama 1500 fiyatı :KK1:
bende uyguna bulunca kaçırmadım.ama 150 tl içinde bi düşün derim canım 10 taksit yapsan ayda 15 tl fark vericeksin.tabi sen bilirsin canım gönlüne göre olsun herşey inşallah :13:

X