merhabalar..çeyiz hazırlığına başlayacak olanlardanım..buradaki konuşmalarınızı okudum ve birçok konuda fikir sahibi olmama yardımcı oldu. Ancak bir konuda yardımınızı istiyorum. Bir yandan araştırma yapıyorum hangi ürün nerde ne kadar öğrenmeye çalışıyorum uygun fiyatlı ürünlerde buluyorum ancak bir yandan da aldıktan sonra daha uygunu olursa diye bir türlü cesaret edemiyorum herhangi bir şey almaya. Çeyiz için yapılan kampanyaların belli bir zamanı var mı yoksa her daim indirim oluyor mu? çevreme sorduğumda bazıları diyorki mart ayına doğru firmalar çok güzel kampanyalar ve indirmler yapıyor, istersen bekle biraz diyorlar..benim de kafam iyice karıştı. Bu nedenle bu konuyla ilgili bana yardımcı olursanız çok sevirim..
öncelikle hoş geldin aramıza
markalara gelırsek her zaman indirim yapabılıyorlar ama cogunlukta özel günlerde daha çok indirim oluyor denildiği gibi mart ayına dogru ındırım baya oluyor cunku nısandan sonra yenı sezon urunler gelecegı ıcın bırcok marka gecmıs sezon urunlerı elınden cıkarıyor zaten arastırma yaptıkca fıyatları aklında oluyor mukayese edıp alıyorsun
açıkçası henüz hiçbir şey almadım ve nerden başlayacağımı da bilmiyorum
aslında buradaki konuşmalara bakıp bir de araştırma yapınca çeyiz için ilk alışverişimi misafir ve günlük yemek takımını alarak yapmaya karar vermiştim. Ancak dün bir sitede çeyiz kampanyası gördüm. Sarevin 1 adet çift kişilik pamuk saten nevresim takımı, 1 adet sarev battaniye, 4 adet Sarev microfiber yastık, 1 adet sarev microfiber yorgan, Sarev Bambu Pamuk Nakışlı Aile Bornoz Seti,Taç Hamam Seti - Hazel Somon Gri, U.S. Polo Kahvaltı Tepsisi, Issimo Home Simona Masa Örtüsü bunların hepsi 750 TL. uygun mu değil mi karar veremedim? Sizce nasıl?
tek tek fıyatlarına bak topla uygun mu karsılastırırsın sımdı dedıklerının fıyatlarını bılmedıgım ıcın yorum yapamıycam ama kabaca yaparsak
sarev yogran 60 lıra battanıye 80 lıra desek
yastıklar 20 lıra desen 4 yastık 80
sarev saten nevresım 120 140 arası degısır
bornoz takımı 200 desen
hamam setı 80 lıra
desen mınımum olarak hesaplayınca aynıya gelıyor karar senın canım
teşekkür ederim :) bu arada bir şey daha sormak istiyorum. yemek takımında çok marka varmış yaa..burdaki yorumları da okumuştum ama yine de kafam karıştı..jumbo ve hisar kütahya porselene göre daha pahalı olduğundan kütahyayı tercih edicem büyük ihtimalle. peki diğer markalar hakkında bilgisi olan var mı acaba? porland, schafer, bernardo, biev, falez, noble life? eğer içlerinde memnun olan varsa günlük yemek takımım için bu markalara da göz atabilirim..
günlük olarak genelde çabuk yıpranacagından fazla kalıtelı markalara yönelmez bazı kısıler ama bence asıl daha cok kullanılan onlar oldugu ıcın asıl kaliteli ürünlerini günlük almalısın bırde kendı kullandıklarımında kalıtelı olmasını ısterım ben sırf mısafıre dayalı bı ceyızım olsun ıstemem
o yuzden bu saydıgın markaların hepsı kalıtelı gunluk takımını kutahya gural schafer bernorda karaca vs hepsınden alabılırsın
aynı zamanda mısafır takımıda tabı kı kalıte konusunda hepsı bırbırıyle aynı sen hangısını begenırsen onu al derım
diğer ürünlerde çelik ürünlerde hisar basta olmak üzere ar yıldız korkmaz markalarını tercıh edebılırsın
teflon dusunursen tefal alırsın
battanıye havlu olarak tac ozdılek sarev hepsı guzel kalıtelıdır
ütü olarak philips tercıh edebılırsın gibi gibi
sen araştır bak zamanla zaten hepsinden haberın olarak fıyatlarını az cok bılıceksın ona gorede alıs verısını yaparsın
ben mesela gunluk setımı 5 yılda gecse kullanırım cunku cok begenerek aldım
acelen yok begenene kadar vaktın var begendıgın urunu alırsan elbet kullanırsın
sana kolay gelsın