Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ikizbalık aslında çoğu şeyimi aldım ama fotolarını çekip topic açmayı düşünüyorum :) tabii üşenmeden kutuları açmam gerek önce sipariş ettiğim görüntü olarak daha şık duruyor bence de...

gsm_lee dediğin gibi yaptığım yemeği görmem açısından cam avantajlı ama tencerenin içi delikli gibi boşluklar yapmışlar. belki de daha iyi pişmesi için bilemedim ama temizlerken pişirirken o deliklere boşluklara girer diye düşündüm..

dediğiniz gibi züccaciyelere ve evlilere bi sorayım ben en iyisi

bacım ben önceden tecrübesiz zamanlarımda aldığım için dikkat etmemişim bazı şeylere. markadan çok bence çarşafların lastikli olması önemli. bi de çok koyu renkler alma yatak odasına bence. ben en koyu olarak mor aldım... marka olarak ecobella, taç, us polo, sarev ve özdilek en iyi markalar bence de

ya lastikli rahat da nevresim takımlarının lastikli çarşafı oluyo mu ki? bi de o saydığın markaların normal fiyatları nasıl mesela? sarevin saten nevresimleri 150 civarı var mesela internet sitelerinde iyi midir fiyatı? bi de bütün nevresimler pamuk saten mi olmalı?

stoway nedir bende bilmiyorum canım rarforce şöyle oluyor rarforce demek 4 mevsim kullanıyorsun nevresimi biraz kalin ince iple ekose geçilmiş oluyor belli olmuyor üst yüzü öyle onunda sebebi yazın o nevresimi pike olarak kullanabiliyorsun kışın yorgan taktin mi uyku seti gibi oluyor tercih edersen rarforce tercih et bence
ben daha saten almadım bi hediye olan var sarevin ama almayı düşünüyorum 1 ya da 2 tane herkes yumuşaklığından çok memnun ama şöyle söylentilerde duydum yazın çok sıcak kışın soguk tutuyor falan diye doğru mu bilmiyorum tabi kullanmadım ama burada forumda kullanan arkadaşlar öyle bir sey olmadıgını da söyledi o yüzden 2 tane olsun bari diyorum
sende öyle yaparsın taç özdilek sarev linens engilish home cotton box bunlardan alabilirsin alt ürünleride vardır bunlar kristal baysal hobby de güzeldir

kızlar sonradan aldıklarımızı en basa nasıl yukluyoruzz yardımcı olabılır mısınız acaba

kızlar ARSİMA'nın bu yatak örtülerinden alan varmı?? markafonide kampanyası var. almak istiyorum ama kalitesi nasıl bilmediğimden karar veremedim :44:

kızlar yorgan olarak ne aldınız ben sarev mikrofiberli olanı almıştım maureravm den 60 liraya
kaz tüyü düşünüyorum kaz tüyü alan var mı kullanan falan
kaz tüyü gibi sıcak tutan mikrofiberler varmıdır pek kaz tüyü almaktan yana değilim çünkü kazları canlı canlı yolduklarını düşününce onlara para kazandırmak istemiyorum ama
öyle şekilde sıcak tutucak yorgan lazım bana birde yatağın içinde çok terlemek istemiyorum sabah kalkıyorsunuz terlemişssiniz o teriniz kalkar kalkmaz soğuyor hasta oluyorsunuz sonra
bizim evdeki yorganlar hep elde yapılmış pamuk yün yorganlar o yüzden fikrim yok
kullananlarınız varsa önerilerini bekliyorum
mesela ikeada mikrofiber yorganları derecelendirmişler
3. derecede yorgan 2. derece sıcaklı yorgan 1 falan diye ayırmıslar onlardan alıp kullanan var mı içinizde

kızlar misafir su takımı için ne aldınız.almayı düşünüyorum da karar veremedim...:)))

canım bazı takımlarda lastikli çarşaf varmış ama ben ona dikkat etmemiştim. ben sarevin mor bi uyku setini aldım, 230 tl idi. şimdi uyku seti 230 iken tek nevresim takımı için 150 bana fazla göründü... tabi ben 1-2 sene önce falan almıştım.. sen bence siteleri takip et. maureravm bu anlamda uygun deniyor. ben özdilekin kendi sitesinden de almıştım.
benimkilerin hemen hepsi yüzde yüz pamuklu olanlardan. saten pamuklu almamıştım ama alsaymışım iyi olurmuş çünkü ütüye gerek kalmıyormuş öyle olunca. ama sadece saten alma terletir bence, pamuk da içersin muhakkak...

Son düzenleme:

canım benim tek kişilik othellonun kaz tüyü yorganı var. kalorifersiz bi evde yaşıyorsan kesinlikle kaz tüyü al. ben şu an kaloriferli evde yaşıyorum, özdilekin yorganını almıştım 70 tlye mi ne geçen sene başında. kaz tüyü değildi ama o da sıcak tutuyordu. tabii kaz tüyü kadar ısıtamazlar ama dediğin gibi terletiyor :/ kaz tüyü bence soğuk bi yerdeysen avantajlı al derim

ankaradayım canım evler kombili bızım evımızde oyle olur ben çok terlemekte ıstemıyorum yorganın altında o zaman vazgectım kz tuyu yorgandan mıkrofıberlı alıyım en ıyısı sagol canım

kızlar misafir su takımı için ne aldınız.almayı düşünüyorum da karar veremedim...:)))

ben cok bardak aldım gunluk kullanım için misafir su takımı olarakta yemek takımın yanında bı takım almayı dusunuyorum ama hıc bakmadım cunku daha yemek takımımı almadım cok kararsızım bu konuda begendıgım var bı tane bernardoda da cok pahalı hala arastırmadayım
sen ne dusunuyorsun canım

teşekkür ederim kızlar:)
aldım:)
126 gibi bişey oldu.. illaki kullanırım ilerde diyorum:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar :)evmanya sitesi nasıl ? sorun yaşayan olumsuz seyler duyan var mı? ya da memnun kalan varmı?

canım bernardoya bende baktım çok pahalı:))) benim yemek takımım gri desenli karacanın son çıkan modelleride fena değil sankim:)))
şu tabak çanağa verdiğimiz parlara yazık ya:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…