battaniye alakcakların dikkatine arkadaşlar bızım burda küçük bi çeyizci var kadından ara sıra alış veriş yaptığım için beni tanır oldu özdileğin battaniyelerine bakıyordum
pamuklular ucuz akrilik olanlar pahalı bildiğiniz gibi akrilik olanlar biraz daha kalin ve büyük boy gözüküyor kadına sordum akrilik mi daha çok sıcak tutuyor ondan mı pahalı dedim
oda pamuk daha çok sıcak tutar onlar büyük olduğu için fiyatı fazla metresı fazla onların yatak örtüsü gibi kullanılıyor genelde onlar sıcaklık arıyorsan pamuk alıcaksın dedi halbu ki akrilikler daha pahalı kadın dürüst satıcıymış veselamyün battaniye bulursan o daha da iyidir dedi
demem o ki battaniye alacaksanız pamuk alın akriliklere o kadar para bayılmayın kızlar aklınızda bulunsun
kızlar buharlı temizleyici alacak olan var mı çeyizine ne düşünüyorsunuz bu konuda
bence mutlak alınması gerekenler listesinde geçen hafta internetten sipariş verdim 80-90 TL arası bir rakama aldım.
benim eltimde var pamuklusu ben hiç üşümedim sen üşüdüğün için olabilir canım yüz battaniye de düşünebilirsin satıcı kadın akriliklerin pamukluya oranla sıcak tutmadıgını soyledı halbu ki o daha pahalı onu satmak ister sonucta senin aklında olsun sana en güzel yüz battaniye olur çok üşüyorsanözdileğin pamuk battaniyelerden iki tane aldım birini şimdi kullanıyorum. hiç ama hiç sıcak tutmuyor. tabi bunda benim çok üşüyen bir insan olmamında etkisi olabilir. şimdi çeyize bir tanede akrilik alıccam inşallah
hangi marka aldın canım kullandın mı memnun musunbence mutlak alınması gerekenler listesinde geçen hafta internetten sipariş verdim 80-90 TL arası bir rakama aldım.
ben düşünüyorum aslında biraz araştırma yaptım yeri sileni ayrı mutfakda banyoda duvarlarda kullanılan ayrıymış ikisinide ayrı ayrı alıp yer kaplamak istemiyorum benim köpeğim var evlenincede o benimle gelecek o yüzden halı ve koltuk temizliği benim için çok önemli mutfakta da aspiratörde flnda kullanmak istiyorum ikisi bir arada olanlarda pahalı kimisi birinden memnun kimisi birinden çok yorumlar var deterjanlı olanlar daha iyiymiş fln kafam karıştı ciddenya ben de almayı düşünüyorum hijyen için çok önemli bence
canım philips den sonra delonghi yi öneriyorlar pişman olmazsın benceDelonghi VVX 1420 Buhar Kazanlı ütü kullanan var mı acaba morhipo da şuan indirimde almayı düşünüyorum ama bilemedim ya :44:
canım bılemedim şimdi döküm tencerelerden pek anlamam ama altı döküm kapağıda döküm olursa pişirme açısından daha iyi olur ama cam kapaklada açmadan ne halde oldugunu görürsün pişirdiğin şeyin o var sen tencerecilere bi sor hangisini önerirlerKızlar ben hepsiburada.comdan Lava döküm tencere sipariş etmiştim, kapağı demir kapaklı olanlardandı: Lava Metal Lvyst24K2 Trendymodeli 3 Kat Emaye Kaplamalı Döküm Demir Çok Amaçlı Yayvan Tencere 24 Cm - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Ama bana aynı markanın modelin cam kapaklısı geldi: Lava Metal Lvyst24k33 Kat Emaye Kaplamalı Döküm Demir Çok Amaçlı Yayvan Tencere - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Sizce ürünü değiştireyim mi yoksa cam kapaklı ürün daha mı iyidir? Bi de cam kapaklı ürünün dibi hafif kabarcıklı gibi. Ben demir dökümü et için almıştım ama sizce cam kapaklı ürün et için sorun olmaz mı? Yani yağını temizlemek camda daha mı zor olur ki?
Derdime bi çare a dostlar...
kızlar ben bernardonun evlilik fuarına gitmeyi düşünüyorum 100 lira hediye çeki için. ama sadece 12 kişilik yemek takımlarında geçerliymiş. gitmeye değermi sizce ? sayfasını araştırdım ama bulamadım 12 kişilik yemek takımlarının fiyatını. ne kdr bilginiz varmı...
es dem çeyizlerin çok güzelmiş canım istersen kendine ait bir topik aç aldıkça oraya eklersin bizde yorumunu yaparız
kızlar çok damdan düşer gibi olacak ama konuları şöyle bi okuyabildim sayfa baya bi kabarık :) malum iş yerindeyim ama size aldığım çeyizleri göstermek istiyorum.. hepsiyle epeyi bi uğraştım.. bunların çok daha fazlasının resmi yok bende.. ama bundan sonra alacaklarımın hepsini resimleyip atıcam sizlere :)Eki Görüntüle 582216 Eki Görüntüle 582217 Eki Görüntüle 582215 Eki Görüntüle 582214 Eki Görüntüle 582213 Eki Görüntüle 582212 Eki Görüntüle 582209 Eki Görüntüle 582211 Eki Görüntüle 582210 Eki Görüntüle 582218
çok teşekkür ederim canım.. tamam o zaman dediğini yapıyorum :)
bu arada cidden beğendin mi?
benim eltimde var pamuklusu ben hiç üşümedim sen üşüdüğün için olabilir canım yüz battaniye de düşünebilirsin satıcı kadın akriliklerin pamukluya oranla sıcak tutmadıgını soyledı halbu ki o daha pahalı onu satmak ister sonucta senin aklında olsun sana en güzel yüz battaniye olur çok üşüyorsan
hangi marka aldın canım kullandın mı memnun musun
ben düşünüyorum aslında biraz araştırma yaptım yeri sileni ayrı mutfakda banyoda duvarlarda kullanılan ayrıymış ikisinide ayrı ayrı alıp yer kaplamak istemiyorum benim köpeğim var evlenincede o benimle gelecek o yüzden halı ve koltuk temizliği benim için çok önemli mutfakta da aspiratörde flnda kullanmak istiyorum ikisi bir arada olanlarda pahalı kimisi birinden memnun kimisi birinden çok yorumlar var deterjanlı olanlar daha iyiymiş fln kafam karıştı cidden
canım philips den sonra delonghi yi öneriyorlar pişman olmazsın bence