Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben çeyizimi hazırladığım zaman aldılarım ve almadıklarım diye ayrı ayrı kağıtlara yazdım bence sende öyle yap çok iyi oluyor.

canım terliksiz falan set istiyorsan özdilek markasınında bornoz setleri mağazasında 150 tl iki bornoz baş havlusu bırde yuz havlusu var sanırım ikişer tane ben ankarda Taşpınarlar var ordan 160 lıraya aldım axses e 12 taksit dş 50 ser liradan da anneme cotton box rerforce nevresım takımları aldık 12 ye kadar bölüyorlar ama sen hangi semtedesin bilmiyorum eğer özdilek alırım dersen sitesinde mağazasında 150 lira her karta 6 bonusa 8 taksit yapıyorlar benim eltimin özdilek çok memnun battaniyesinide eltimden beğenip aldım
özdilek düşünebilirsin
terlikli hamam seti içinde falan istiyorsan onlar pahalı özdilekte 300 lira falan bambu olanlar

bornoz dilay happy modeli özdilek
özdilek öykü modeli pamuklu 55 tl fiyatı

Son düzenleme:

teşekkürler ben istanbuldayım. bambu terlik setlerinin bende sordum 290dı eminönünde bile anca 200 indiler oda peşinde. buda özdilekin aynı modeli içindekilerde aynı bambu...
birde ben özdilekin havlularından memnun kalmadım. pamuktu suyu emmediler. yoksa özdileğin modellerini renklerini çok begeniyorum. şimdilik kristal adlım gelsinde bakıcaz iiyimi kötümü?

Kızlar bardak takımı almak istemiyorum o kadehleri falan kullanmıycaz çünkü öyle içki içen bir aile değiliz.Nişanlımda nefret eder zaten içkiden.Kısaca o bardaklar kullanılmıyacak.Bende dün kare düz bir bardak beğendim 2 boyu var. onlardan alsam 12şer adet birde güzel değişik bir sürahi alsam daha mantıklı olur gibi geliyor.Dediğim gibi yapsam 100 liraya hallediyorum.Diğer türlü 250-300 lira vericem.Sizce hangisi daha mantıklı:18:

bence en güzelini yaparsın bende kafama göre bir takım uydurucam o kadar para vermek gereksiz bence.

Kizlar bı indirime rastladım bizim burda bı mağaza tac kristal hamam takımı dıyo 2 büyük 2 küçük havlu 45 nakit taksiti 55 liraya geliyo sizce alay mı kullananlar var mı tac nasil. Ben oyle cok değil ufak ufak alıyorum çeyiz icin

kızlar birşey sorucam bilgisi olan varsa yazabilirmi aspiratörü kız mı erkek mi alıyo

kızlar ben bernardonun evlilik fuarına gitmeyi düşünüyorum 100 lira hediye çeki için. ama sadece 12 kişilik yemek takımlarında geçerliymiş. gitmeye değermi sizce ? sayfasını araştırdım ama bulamadım 12 kişilik yemek takımlarının fiyatını. ne kdr bilginiz varmı...

kızlar birşey sorucam bilgisi olan varsa yazabilirmi aspiratörü kız mı erkek mi alıyo

pek bilgim yok cnm ama genelde ocakla beraber alındığı için ve beyaz eşyayıda kim alıyosa o alması gerekir. ama şuan söz veya nişanlıysan kendi aranızda anlaşarak almanız daha mantıklı cunku artık herkes kendi aralarında paylaşıyor alacaklarını :)

canım 200 lıraya setini indirlerse kaçırma hemen al derim çok uygunmus fiyatı

canım valla ben destına dıye bı markanın hamam setını aldım 60 lıraya kı duyulmus bır marka bıle degıl tacın kesınlıkle ıyıdır bence hemen al kacırma hatta bunun yerı nerde ıstanbulda mı ankaradaysa bende alıyım hamam setı mısafır ıcın cok onemlı cunku 2 tane almak lazım

morhipo homend ürünleri için 100 tl üzerine 50 tl cek vermiş hesaplarınızı kontrol edin kızlar isteyene benim hesabımı veririm kullanabılır indirimi

moneta ındırıme gırmıyor mu dıye bır arkadas soruyordu bugun evim.net de var girmiş kampanyalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…