- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
kızlar bundanmı alsam kararsız kaldım
2tane alcam bi bana bi kardeşime
Beş Parça Mutfak Gereçleri Seti | Bernardo
canım fiyatı biraz fazla değil mi? 1 alana 1 bedava kampanyasında alıcan sanırım ama bence genede pahalı aynı paraya hemen hemen korkmazın falanda alabilirsin sanırım
Ben çeyizimi hazırladığım zaman aldılarım ve almadıklarım diye ayrı ayrı kağıtlara yazdım bence sende öyle yap çok iyi oluyor.
geçen burdan sormuştum kimse yardımcı olamamıştı... bu defa belki çıkar diye yeniden sormak istiyorum...
markafonide gene kristal bornoz seti kampanyada 175 lira hediye çeki ve kargo bedava ile 145 gelecek... kullanan var mı kristal? tacın yan markası diyorlar ama ben daha önce hiçbir ürününü kullanmadım
kızlar bundanmı alsam kararsız kaldım
2tane alcam bi bana bi kardeşime
Beş Parça Mutfak Gereçleri Seti | Bernardo
canım terliksiz falan set istiyorsan özdilek markasınında bornoz setleri mağazasında 150 tl iki bornoz baş havlusu bırde yuz havlusu var sanırım ikişer tane ben ankarda Taşpınarlar var ordan 160 lıraya aldım axses e 12 taksit dş 50 ser liradan da anneme cotton box rerforce nevresım takımları aldık 12 ye kadar bölüyorlar ama sen hangi semtedesin bilmiyorum eğer özdilek alırım dersen sitesinde mağazasında 150 lira her karta 6 bonusa 8 taksit yapıyorlar benim eltimin özdilek çok memnun battaniyesinide eltimden beğenip aldım
özdilek düşünebilirsin
terlikli hamam seti içinde falan istiyorsan onlar pahalı özdilekte 300 lira falan bambu olanlar
Kızlar bardak takımı almak istemiyorum o kadehleri falan kullanmıycaz çünkü öyle içki içen bir aile değiliz.Nişanlımda nefret eder zaten içkiden.Kısaca o bardaklar kullanılmıyacak.Bende dün kare düz bir bardak beğendim 2 boyu var. onlardan alsam 12şer adet birde güzel değişik bir sürahi alsam daha mantıklı olur gibi geliyor.Dediğim gibi yapsam 100 liraya hallediyorum.Diğer türlü 250-300 lira vericem.Sizce hangisi daha mantıklı:18:
kızlar birşey sorucam bilgisi olan varsa yazabilirmi aspiratörü kız mı erkek mi alıyo
canım 200 lıraya setini indirlerse kaçırma hemen al derim çok uygunmus fiyatıteşekkürler ben istanbuldayım. bambu terlik setlerinin bende sordum 290dı eminönünde bile anca 200 indiler oda peşinde. buda özdilekin aynı modeli içindekilerde aynı bambu...
birde ben özdilekin havlularından memnun kalmadım. pamuktu suyu emmediler. yoksa özdileğin modellerini renklerini çok begeniyorum. şimdilik kristal adlım gelsinde bakıcaz iiyimi kötümü?
Kizlar bı indirime rastladım bizim burda bı mağaza tac kristal hamam takımı dıyo 2 büyük 2 küçük havlu 45 nakit taksiti 55 liraya geliyo sizce alay mı kullananlar var mı tac nasil. Ben oyle cok değil ufak ufak alıyorum çeyiz icin