Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bende çeyizime tupperware almak istiyorum.burda çoğu arkadaşın çeyizinde görüyorum ama hiç satan tanıdığım yok bna uygun fiyattan vercek birine nerden ulaşabilirimki ya ankaradayım.çeyiz fotoğralarını paylaşanlardan kimler ankarada oturuyor onlar aracılığıyla tanışabilirim belki :)

Sevgili Ankaracım, ben sana geliş fiyatından tupper verebilirim canım :) özelden mailini atarsan konusalım,ben seni ürünler konusunda da en uygun ve kullanıslı olanlara yönlendiririm canım, ayıca bende sıkı bir tupper kullanıcısıyım :)

canım sende neler var fıyatları nelerdır öğrenebilirmiyim

burdan uzun uzun yazmıyım canım sen bana özelden mailini yaz ben sana ankara yla bir bilgi verirm maille olur mu ? özel mesajım yok da ondan bi de sipariş usulu bende elimde çok ürün tutmuyorum

kızlar merhaba bugün panora tefale girdim düdüklü tencerelere bakarken nutri coik mi ne onun 2li setini gördüm 850 tl idi
sonra kadın bana clıpso plus mu ne turuncu kırmızı olanı cıkardı 6 litre yanındada 4.5 litre tenceresi var 2li kullanıyor
nutri coik 8+4 litre dedi 8 zaten bana cok buyuk geldi
normal clipsonun 6lt zaten orada 279 fiyatı böyle ikili alınca 450 dediler 170 liraya bi düdüklün daha oluyor yani 4.5 lik
o bile bana büyük geldi keşke 3.5 litre birde 6 lı yapsalardı sonucta evlenınce 2 kişi olucaz bi çorba yapılsa 4.5 litra cok fazla geldi bana
sizce fiyatı nasıl 450 lıraya ben aslında fissler almayı düşünüyordum ama böyle 2 li takımlar hep aklımda vardı günlük küçük olanı misafir gelince büyük olanı kullanırım diye
fiyatı yüsek mi siz neler düşünüyorsunuz napıyım sızce

canım fisslerin de 3,5 lt ve 6 lt şeklinde ikili seti vardı yanılmıyorsam. bi ara hangi fissler diye bi başlık açılmıştı. ben fissler comfortun 4,5 lt olanını aldım. bana göre gayet uygun, etli falan pişirecek olursam anca sığar diye düşündüm ve pişman değilim. Büroteknik diye toptancı bi siteden aldım ve sağlam şekilde, faturasıyla vs geldi. En uygun fiyat da oradaydı. Öneririm. Fissler Vitavit Comfort Ddkl Tencere 4.5 Lt. Fiyat ve zellikleri

ben tek olarak 4.5 litre olanı alıyım o zaman teşekkür ederim canım

Kızlar bu hafta A101e kaz tüyü yorgan geliyormuş fiyatıda baya iyi sanki.Ama nasıldır acaba.%15 gıdık %85 sırt tüyü diyor.
A 101 - Hoşgeldiniz

canım gıdık tüyünün oranına göre sıcaklığı artar gıdık tüyü fazlaysa daha sıcak tutar
yalnız terleme yapıyormus yorganın altında çok terliyormuşsun tüyleri çıkıyormuş yıkaması zormuş öyle okudum
ben ipek yorganda karar verdim fıyatı uygunsa yinede al derim

çeyiz hazırlığındaki tüm dişi kuşlarımıza merhabalar
yuvayı dişi kuş yapar diye boşa dememişler, ah bi de erkekler bizim kafa yorduğumuz kadar kafa yorsalar şu işlere..
uzun zamandır sessiz sedasız takipteydim, en cokta bu topicte.. çok faydalı ve gerçekten deneyimlerin paylaşılması adına güzel bir topic. bir çok arkadasımdan hazırların son zamanlara bırakıldığında nasıl ayakların birbirine karıştığını gördüğüm için bende hazırlıklara başladım. aranıza katılmak güzel oldu...

iyi hazırlıklar bayanlar :)

canım gıdık tüyünün oranına göre sıcaklığı artar gıdık tüyü fazlaysa daha sıcak tutar
yalnız terleme yapıyormus yorganın altında çok terliyormuşsun tüyleri çıkıyormuş yıkaması zormuş öyle okudum
ben ipek yorganda karar verdim fıyatı uygunsa yinede al derim[/QUOTE]

ipek yorgan terleme yapmıyormuymuş.Sıcak tutuyor mu peki ipek yorgan.Yorgan konusunda hiç fikrim yok sıcak tutması yeterli benim için en önemlisi hatta

Hepsi hayırlı uğurlu olsun. Yemek takımına bayıldım uzun zamandır kendime yemek takımı arıyordum senin aldığın takımı buldum Eski Sandık'ta, tam almaya karar verdim markası farklı olduğu için (Winterbach'tı sanırım) başka yerde mağazasını bulamadığım için aldırmadılar. Fiyatı da çok düşük değildi ondan askıya aldım ama ona benzeyen Bernardo'da gördüm daha pahalıydı :) Sen nerden kaça aldın sorması ayıp?

daha önce burdan fikir almak için sormuştum. kristal marka bornoz setim geldi. yumuşacık, bambu ve çok kaliteli duruyor. dalgınlıkla iş adresini vermişim. odadaki kız arkadaşımda çok begendi. desenleri çok güzel. fiyatıda diger markalara göre çok uygun ben markafoniden hediye çekiyle 145 aldım. arada markafoniye geliyor. almak isteyenler düşünebilir....

uyku seti olarak benim 2 tane var ama olmasaydı bellonadan alırdım valla çok hoşlarrrr: Uyku Setleri - Bellona Mobilya

belolonanın tek kişilik uyku setini şuan kullanıyorum. fiyatı uygun diye almıştım. nerdeyse üç yıl olacak hala ilk günkü gibi kaliteli duruyor solma filan yok ancak çok kırışıyor. ütüylede zor açılıyor. zaten şimdiye kadar çok marka denedim geneldede bu sorunu yaşıyorum. bilginiz olsun diye ufak bir parlaşım :)

ipek yorgan terleme yapmıyormuymuş.Sıcak tutuyor mu peki ipek yorgan.Yorgan konusunda hiç fikrim yok sıcak tutması yeterli benim için en önemlisi hatta[/QUOTE]

canım kışın sıcak yazın soguk tutuyormus o yuzden her mevsım kullanılıyormus uzman tv de ızledım bende fıyatları pahalı ama memnun kalanlar cok
499 lıra bı yorgan ben bı tane alıcam artık

canım ben eskiden almıştım deneyimsiz zamanlarımda. şimdilerde pamuk sateni öneriyorlar, buruşma olmuyormuş onlarda. şimdi olsa onlardan alırdım. ben normal pamuklulardan almıştım...

kızlar konuyla alakasız ama
yaradılanı severız yaradanda ötürü
eğer yardım bağış da bulunmak isterseniz
Facebook
çok yardıma ihtiyacları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…