canım sende neler var fıyatları nelerdır öğrenebilirmiyimSevgili Ankaracım, ben sana geliş fiyatından tupper verebilirim canım :) özelden mailini atarsan konusalım,ben seni ürünler konusunda da en uygun ve kullanıslı olanlara yönlendiririm canım, ayıca bende sıkı bir tupper kullanıcısıyım :)
kızlar merhaba bugün panora tefale girdim düdüklü tencerelere bakarken nutri coik mi ne onun 2li setini gördüm 850 tl idi
sonra kadın bana clıpso plus mu ne turuncu kırmızı olanı cıkardı 6 litre yanındada 4.5 litre tenceresi var 2li kullanıyor
nutri coik 8+4 litre dedi 8 zaten bana cok buyuk geldi
normal clipsonun 6lt zaten orada 279 fiyatı böyle ikili alınca 450 dediler 170 liraya bi düdüklün daha oluyor yani 4.5 lik
o bile bana büyük geldi keşke 3.5 litre birde 6 lı yapsalardı sonucta evlenınce 2 kişi olucaz bi çorba yapılsa 4.5 litra cok fazla geldi bana
sizce fiyatı nasıl 450 lıraya ben aslında fissler almayı düşünüyordum ama böyle 2 li takımlar hep aklımda vardı günlük küçük olanı misafir gelince büyük olanı kullanırım diye
fiyatı yüsek mi siz neler düşünüyorsunuz napıyım sızce
Kızlar bu hafta A101e kaz tüyü yorgan geliyormuş fiyatıda baya iyi sanki.Ama nasıldır acaba.%15 gıdık %85 sırt tüyü diyor.
A 101 - Hoşgeldiniz
ben tek olarak 4.5 litre olanı alıyım o zaman teşekkür ederim canımcanım fisslerin de 3,5 lt ve 6 lt şeklinde ikili seti vardı yanılmıyorsam. bi ara hangi fissler diye bi başlık açılmıştı. ben fissler comfortun 4,5 lt olanını aldım. bana göre gayet uygun, etli falan pişirecek olursam anca sığar diye düşündüm ve pişman değilim. Büroteknik diye toptancı bi siteden aldım ve sağlam şekilde, faturasıyla vs geldi. En uygun fiyat da oradaydı. Öneririm. Fissler Vitavit Comfort Ddkl Tencere 4.5 Lt. Fiyat ve zellikleri
Kızlar bu hafta A101e kaz tüyü yorgan geliyormuş fiyatıda baya iyi sanki.Ama nasıldır acaba.%15 gıdık %85 sırt tüyü diyor.
A 101 - Hoşgeldiniz
A 101 - Hoşgeldiniz
uyku seti olarak benim 2 tane var ama olmasaydı bellonadan alırdım valla çok hoşlarrrr: Uyku Setleri - Bellona Mobilya
canım gıdık tüyünün oranına göre sıcaklığı artar gıdık tüyü fazlaysa daha sıcak tutar
yalnız terleme yapıyormus yorganın altında çok terliyormuşsun tüyleri çıkıyormuş yıkaması zormuş öyle okudum
ben ipek yorganda karar verdim fıyatı uygunsa yinede al derim
belolonanın tek kişilik uyku setini şuan kullanıyorum. fiyatı uygun diye almıştım. nerdeyse üç yıl olacak hala ilk günkü gibi kaliteli duruyor solma filan yok ancak çok kırışıyor. ütüylede zor açılıyor. zaten şimdiye kadar çok marka denedim geneldede bu sorunu yaşıyorum. bilginiz olsun diye ufak bir parlaşım :)