- 15 Nisan 2012
- 74
- 0
kızlar acaba bunu kullanan öneren önermeyen var mı aranızda
King K-8287 Duoset Çay Kahve Makinesi Seti - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
King K-8287 Duoset Çay Kahve Makinesi Seti - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar acaba bunu kullanan öneren önermeyen var mı aranızda
ben önermiyorum çünkü aynı modelin siyahından şu an bekarken kullanıyorum. üstünü cam kısmını kırdım düşürüp. zaten cam hiç sıcak tutmuyordu çayı ve düzgün kapanmıyordu... altı da tabanı çelik tamam ama yanları plastik olduğundan çayı güzel yapmıyor. kahvecisi de çok hızlı kaynattığı için lezzetli yapmıyor köpüğü iyi olmuyor.
işte bu sebeplerle çeyizim için altı da üstü de çelik olanlardan aldım...
kaça almıştın homend den çaycıyı yanlış okumadımsa homend almıştın değil mi?çaycı blender ve tost makinesi araştryrum şu ara
bu da kahve makinesi Eki Görüntüle 583797
bu arada doğrayıcı göstermissin ya ben de tupper a üye olmayı düşünyordum üyeydim de zamanında birrkaç eksiğim vardı tupperdan o nu almak için tekrardan ama şimdi alternatifi varmış vazgeçtim...
kesinlikle fissler doğrayıcı, tupper'ın doğrayıcısına göre daha kaliteli duruyor öneririm
güle güle kullan canımteşekkür ederim kızlar:)
aldım:)
126 gibi bişey oldu.. illaki kullanırım ilerde diyorum:)
valla bir buzdolabı parasına yemek takımı veriyorlar napıcaz bilmiyorum şeytan diyor düz beyaz al kullancanım bernardoya bende baktım çok pahalı:))) benim yemek takımım gri desenli karacanın son çıkan modelleride fena değil sankim:)))
şu tabak çanağa verdiğimiz parlara yazık ya:))))))
canım tupperınkini iyiki almamışsın annem almış 50 tlye doğru düzgün kesmiyor bile biberler fln koca koca kalıyor içine doğrayıp attığı halde hazenesi çok küçük zatenKızlar aklıma gelmişken önereyim, ben manuel soğan sebze doğrayıcı olarak tupper'ınkilerden almadım. onun yerine çok daha kaliteli ve haznesi büyük olan fissler doğrayıcı aldım. Herkese öneririm... Fissler Finecut Manuel Doğrayıcı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
canım pahalı geliyorsa korkmazın tost makinelerine bak korkmazın tost makinesinden herkes memnun çok kaliteli diyorlar bende düşünmekteyim korkmazdan almayıArçelik K-2369 Tost Makinası GittiGidiyor'da 71146549 şu nasıldır fikrin varmı siyah istyorum kçük ev aletlerimi..philips de pahalı açıkcası
canım üye olmana hiç gerek yok bende düşünmüştüm ama şartları ççok garipbu arada doğrayıcı göstermissin ya ben de tupper a üye olmayı düşünyordum üyeydim de zamanında birrkaç eksiğim vardı tupperdan o nu almak için tekrardan ama şimdi alternatifi varmış vazgeçtim...
Eki Görüntüle 583095 Eki Görüntüle 583096 Eki Görüntüle 583094
kızlar ARSİMA'nın bu yatak örtülerinden alan varmı?? markafonide kampanyası var. almak istiyorum ama kalitesi nasıl bilmediğimden karar veremedim :44:
linenesin internet sayfasından alış veriş yapan var mı hiç kızlar
Linens E-Mağaza web sitesine hoş geldiniz
bu saatlarden almak istiyorumda