Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben önermiyorum çünkü aynı modelin siyahından şu an bekarken kullanıyorum. üstünü cam kısmını kırdım düşürüp. zaten cam hiç sıcak tutmuyordu çayı ve düzgün kapanmıyordu... altı da tabanı çelik tamam ama yanları plastik olduğundan çayı güzel yapmıyor. kahvecisi de çok hızlı kaynattığı için lezzetli yapmıyor köpüğü iyi olmuyor.
işte bu sebeplerle çeyizim için altı da üstü de çelik olanlardan aldım...

ben önermiyorum çünkü aynı modelin siyahından şu an bekarken kullanıyorum. üstünü cam kısmını kırdım düşürüp. zaten cam hiç sıcak tutmuyordu çayı ve düzgün kapanmıyordu... altı da tabanı çelik tamam ama yanları plastik olduğundan çayı güzel yapmıyor. kahvecisi de çok hızlı kaynattığı için lezzetli yapmıyor köpüğü iyi olmuyor.
işte bu sebeplerle çeyizim için altı da üstü de çelik olanlardan aldım...

bende çay görünsün istiyordum ama sıcak tutmuyor diyorsun hmm düşüneyim çok ilgilisin yine:KK70:

kaça almıştın homend den çaycıyı yanlış okumadımsa homend almıştın değil mi?çaycı blender ve tost makinesi araştryrum şu ara

merhaba kızlar :)evmanya sitesi nasıl ? sorun yaşayan olumsuz seyler duyan var mı? ya da memnun kalan varmı?

kaça almıştın homend den çaycıyı yanlış okumadımsa homend almıştın değil mi?çaycı blender ve tost makinesi araştryrum şu ara

canım ben altı üstü çelik olan konuşan çaycıyı 180e mi ne almıştım... belki daha ucuz bi site de vardır. pottoman serisi mi neydi. kahve makinesini de aldım aynı modelin :) ölçeğine kadar var kahve makinesinin. morhipoda 50 tl çek vardı, 109 yerine 59 tl ye aldım indirimle... hala vardır belki indirim.
$54982971_tn30_0.jpg

tost makinesi de philips almıştım indirimli olarak hepsiburadada 200 tl idi.
$456452.jpg

gerçekten güzelmiş.baktım şimdi çaycı 200, tost makinesi de 250 diyor..var mı önerebileceğin teknoloji sitesi başka peki.

canım akakçe, cimri.com gibi siteler ürünün yer aldığı en uygun fiyatları siteleri hemen buluyor. gold bilgisayar da indirimliydi bi ara, ütümü indirimli almıştım. vatan'da da olabilir. diğer morhipo, altıncıcadde, trendyol vs sitelere de tek tek bakmak gerek tabii...

bu arada doğrayıcı göstermissin ya ben de tupper a üye olmayı düşünyordum üyeydim de zamanında birrkaç eksiğim vardı tupperdan o nu almak için tekrardan ama şimdi alternatifi varmış vazgeçtim...

bu arada doğrayıcı göstermissin ya ben de tupper a üye olmayı düşünyordum üyeydim de zamanında birrkaç eksiğim vardı tupperdan o nu almak için tekrardan ama şimdi alternatifi varmış vazgeçtim...

kesinlikle fissler doğrayıcı, tupper'ın doğrayıcısına göre daha kaliteli duruyor öneririm :KK34:

teşekkür ederim kızlar:)
aldım:)
126 gibi bişey oldu.. illaki kullanırım ilerde diyorum:)
güle güle kullan canım
canım bernardoya bende baktım çok pahalı:))) benim yemek takımım gri desenli karacanın son çıkan modelleride fena değil sankim:)))
şu tabak çanağa verdiğimiz parlara yazık ya:))))))
valla bir buzdolabı parasına yemek takımı veriyorlar napıcaz bilmiyorum şeytan diyor düz beyaz al kullan:KK1::KK1:

Kızlar aklıma gelmişken önereyim, ben manuel soğan sebze doğrayıcı olarak tupper'ınkilerden almadım. onun yerine çok daha kaliteli ve haznesi büyük olan fissler doğrayıcı aldım. Herkese öneririm... Fissler Finecut Manuel Doğrayıcı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
canım tupperınkini iyiki almamışsın annem almış 50 tlye doğru düzgün kesmiyor bile biberler fln koca koca kalıyor içine doğrayıp attığı halde hazenesi çok küçük zaten
onun yerine doğrayıcı rondo almak daha mantıklı fisslerinki yinede tupper a göre güzeldir kesin
tupperin birçok ürününden memnun kaldık ama doğrayıcı vasat doğru bi seçim yapmışssın almayarak

Arçelik K-2369 Tost Makinası GittiGidiyor'da 71146549 şu nasıldır fikrin varmı siyah istyorum kçük ev aletlerimi..philips de pahalı açıkcası
canım pahalı geliyorsa korkmazın tost makinelerine bak korkmazın tost makinesinden herkes memnun çok kaliteli diyorlar bende düşünmekteyim korkmazdan almayı

canım üye olmana hiç gerek yok bende düşünmüştüm ama şartları ççok garip
o yüzden gittigidiyordan alabılırsın hem ucuz oluyor oradakiler hemde kartlara 6 taksit fln olanağı var kendin üye bile olsan taksitle ödeyemiyormuşsun o yüzden bende yüklü aldığım için hiç üye olmadım her ay bı ürün aldım kadın bana elden taksit yapmıştı ama daha alacaklarım var onun için burda arkadaşlar gittigidiyordan aldı bende öyle yapıcam

ipek yorgan almaya karar verdim özellikleri mantıklı geldi alerjik olmaması tertletmemesi biraz pahalı görünüyor ama napalım bi tane alsak yeter kışın için artık

linenesin internet sayfasından alış veriş yapan var mı hiç kızlar
Linens E-Mağaza web sitesine hoş geldiniz
bu saatlarden almak istiyorumda

Ben yaptım havale ile ödeme yaptım. Stokta olarak gösterdikleri ürünü daha sonra bir türlü temin edemediler.Kampanyadan dolayı tükendi falan dendi ama ben ilk gün alışveriş yapmıştım. Sonuçta geç de olsa geldi nevresimim :p:

X