Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kahvaltı takımında gerek yok bence canım günlüğe boşuna fazlalık bence elindekini kullanırsın kahvaltı takımı genelde tek alınıyor

kızlar tam takım kahvaltı takımım var ama günlük kullanmak için ayrı kahvaltılık takımı alınıyor mu gerek var mı

Benim 6 kişilik takımım vardı günlük için ayrıyeten almadım, benim setim fazla parçalıydı servis tabagına ek olarak tatlı tabagı boyutunda tabakları var. Diğerine gerekte olmuyo açıkcası. Zaten şuan 2 kişiyiz misafir geldiğinde pasta tabaklarımı yada servis tabaklarımı kullanıyorum. Şimdi herşeyi almak istiyosun ama sıgdıramıyosun sonra.

geçen burdan sormuştum kimse yardımcı olamamıştı... bu defa belki çıkar diye yeniden sormak istiyorum...
markafonide gene kristal bornoz seti kampanyada 175 lira hediye çeki ve kargo bedava ile 145 gelecek... kullanan var mı kristal? tacın yan markası diyorlar ama ben daha önce hiçbir ürününü kullanmadım

canım bornozu nasıldır bilmiyorum ama ben kendime kristalin 2 nevresimini ve anneme battaniyesini aldım fiyatlarıda öyle ucuz değil taçla hemen hemen aynı. arkadaşlarım nevresimlerini kullanıyor çok memnun çeyizine bornozunu alan bir arkadaşımda var içini siniyorsa al bence

bende de kristalin havlusu var çok güzel dokuu falan,ben bornoz takımımı 260 tlye aldım polodan şimdi daha uygun seçenekleri görünce gerek yokmuş demiyor değilim.

hem bence beğendiğini al,içine sinmezse 10 gün içinde iade hakkın var markafoni sorunsuz iade alıyor.

teşekkrüler... sanırım öyle yapıcam alıyım olmazsa iade ederim... havlusunu çeyize aldım ama hiç kullanmadım o yüzden emin olamadım...

teşekürler.. içime sindi ya fiyatıda uygun alıp bir deyincem bakalım :)

istanbulda oturan kızlar yardım lütfen :)
çeyizlik eşya satan karşıda bazı yerler varmış mesela eminönü, beyazıt, kapalı çarşı, mercan yokuşu fln buralar pazar gunu açıkmı ya da gitmeye değermi ? nakitte baya indirim yapılıyormuş gitmeyi düşünüyoruz. yardım lütfen :)

***birde bu yazı şeklini kalıcı olarak kullanmak istiyorum ne yapmam gerekir profil düzenlemeden yaptım ama olmadı :)

merhaba canım
evet çeyiz alışverişi için eminönüne gitmelisin mutlaka. ben piyasada 2500 tl olan hisar çeyiz paketimi oradan 1700tl ye aldım. nakit ve toptan alışveriş yapınca indirim yapıyorlar. 3,5 ay oldu evleneli. bugün eşimle bikaç eksiği tamamlamaya ve yılbaşı süsü almaya eminönüne gittik. o kadar kalabalıktı ki.. ama pazar günleri bazı dükkanlar kapalı olabiliyor, pasajları filan bilmiyorum yanlış bilgilendirmiş olmayayım ama cumartesi gitmeni öneririm.
züccaciye alışverişlerin için şark hanın biraz yukarısında hisarın, güral porselenin mağazaları var. bugün güral porselenden aldığım kahvaltı setinin fiyatını sordum hala 150 tl.ayrıca şark hnda da birçok züccaciye dükkanı var. internet sitelerinde satılan tabak çanaklar tepsiler dekoratif ürünler hepsiden bol miktarda var ve fiyatları çok daha uygun.
tekstil alışverişleri için de kürkçü han var. ayrıca tacın, engilish home un outlet mağazaları var.
zorlu ama bi o kadar da zevkli bi süreç, kolaylıklar dilerim :)

evimnette banyo seti gördüm çok güzel... benim evlenmeme 1,5 sene falan var en az ama bunlar alıncak son şeyler mi sizce?

canım ben banyo setimi mavi-beyaz düşünüyorum şu an ama hala almadım. 7 - 8 ay kaldı evliliğe. banyo çok karanlıksa toptan beyaz da alabilirim diye düşündüm. en azından rengine karar ver karşına 100 tane seçenek gelir zaten

geçen bunları evim.nette çook beğenmiştim almadığıma çok pişmanım, hala gelmesini bekliyorum yenilerinin. Şimdileri de almazsam pişman olacağımdan korkuyorum çok orijinal güzeller çünkü

hımm çok orjinallermiş cidden canım. bilindik bi markanın mı? bazen bi marka birçok sitede birden indirime girmiş oluyor...

bi de şey diycem, banyoda bu kadar kadınsı şeyleri acaba sevgilin de beğenecek mi? erkeklerin de fikrini almak gerek bence..

:)) evet haklısın beğendiysen al diyo o pek karışmaz

bunlar nasıl misafir tuvaleti için düşündüm

Son düzenleme:

çok saol cnm havalar çok soguk walla bi dışarı çıkıp gönlümce bakamadım inş haftaya bakmayı düşünüyoruz :)
Allah size bir ömür mutluluklar nasip etsin darısı başımıza :)

kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim hala alıyorum sizleride takip ediyorum sizlere sorum evmanyada bievin yağlı sirkeliği var tekinin fiyatı mı çiftinin mi fiyatı mı 15 tl yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…