Kızlar 12 kişilik misafir için yemek takımı aldım.Günlük içinde 6 kişilik yemek takımı aldım.Bir takım daha 6 kişilik alsam mı diyorum.Çok mu olur acaba:18asta takımı,kahvaltı takımıda varda çok tabak çanak olucak sanki çok kararsızımmm:18:
canım benim misafir için var 12 kişilk. birde günlük alıcam 12 kişilik bence tam ideal.
okuduğum kadarıyla çelikler için jumbo,hisar,korkmaz demişler hep ama bilmiyorum yine de. bernardonun yemek takımlarıyla ilgili çok fazla şikayet okudum ben ama çelikleri nasıldır bi fikrim yok. ama mantık olarak yine de çeliği çelikte isim yapandan, porseleni porselende isim yapandan almak daha mantıklı sanki. bi de iş yerinde bi arkadaşım korkmazın çatal bıçak takımını almıştı. paslanmışlar hep makinada yıkadığı için. şimdi geri götürmüş teste yollamışlar. sadece o seridemidir sorun bilmiyorum ama korkmaz alıcak olanlar yine de araştırsın bi derim.
güzel bence canım :)
cnm ben 22 parça aldım ar yıldız marka ama inan pişman oldum takım çok güzel ve günlük kullanmak içime sinmiyor bence az parça al günlük içinde 2 tencere falan alırsın ama dersen ki benhem günlük hem misafirler için aynı takımı kullanacam bu sekiz parçalı güzelmiş. sahan setlerin falan yoksa set halinde almanı öneririm cnm
bu fuar nerede olucakmış ki biliyo musun? yakınımda olursa giderim vallahi 100 tl hediye çeki veriyo açıklamada yazsalar keşke yahu
bende izmitteyim hafta içi oldugu için gidemicem
istanbul kongre merkezi yazıyor
100TL bernandı diyor.. bence gidiceksen diger firmalarada bak onlarda çek veriyor olabilir
esseye falan
kızlar yemek takımı ve kahvaltı takımını nerden alacağıma karar verdim ama çatal bıçak takımı için hem uygun hemde kaliteli olarak bildiğiniz iyi bir marka varmı ?
kızlar istemede giyeceğim elbise konusunda kararsız kaldım http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/577999-elbise.html burdan yardımcı olurmusunuz
kızlar ben netten alışveriş yapmaya karşı biraz önyargılıydım ama yavaş yavaş değişiyor fikirlerim,markafoniden alışveriş yaptım bir iki kez,nette çok güzel şeyler görüyorum ama siteler güveniliridir bilemiyorum.eviniz için güvenerek alışveriş yaptığınız siteleri söyleyebilirmisniz?:26:
evim.net, morhipo, daybuyday,markafoni,trendyol maureravm, madalion,limango
şimdilik aklıma gelenler bunlar . buralardan alışveriş yaptım arada ufak tefek sorunlar yaşadım ama hemen halledildi
Madame Coco battaniyelerde indirim var fakat polyester battaniye nasıldır kaliteli midir?