Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım benim misafir için var 12 kişilk. birde günlük alıcam 12 kişilik bence tam ideal.

güzel bence canım :)

yorumlar için teşekkürler kızlar. deseni çok beğendim de kalite önemli tabi önce

bu fuar nerede olucakmış ki biliyo musun? yakınımda olursa giderim vallahi 100 tl hediye çeki veriyo açıklamada yazsalar keşke yahu

bende izmitteyim hafta içi oldugu için gidemicem

istanbul kongre merkezi yazıyor
100TL bernandı diyor.. bence gidiceksen diger firmalarada bak onlarda çek veriyor olabilir
esseye falan

bende izmitteyim hafta içi oldugu için gidemicem

istanbul kongre merkezi yazıyor
100TL bernandı diyor.. bence gidiceksen diger firmalarada bak onlarda çek veriyor olabilir
esseye falan

ya harbiyedeymiş davetiye yaptımda gidemem ki çok uzak bize istanbuldayım ama çok uzak bize .ayriyetten sadece yemek takımlarında geçerliymiş.ben yemek takımımı oradan almıcağım için kaldı öyle uyuz oldum

kızlar yemek takımı ve kahvaltı takımını nerden alacağıma karar verdim ama çatal bıçak takımı için hem uygun hemde kaliteli olarak bildiğiniz iyi bir marka varmı ?

kızlar yemek takımı ve kahvaltı takımını nerden alacağıma karar verdim ama çatal bıçak takımı için hem uygun hemde kaliteli olarak bildiğiniz iyi bir marka varmı ?

kesinlikle korkmaz... hem kaliteli hem de ucuz 250 liraya bile var. birde vadofane kamupanyada hisarın milano çatal bıçak takımı 330 lira civraıydı

kızlar ben netten alışveriş yapmaya karşı biraz önyargılıydım ama yavaş yavaş değişiyor fikirlerim,markafoniden alışveriş yaptım bir iki kez,nette çok güzel şeyler görüyorum ama siteler güveniliridir bilemiyorum.eviniz için güvenerek alışveriş yaptığınız siteleri söyleyebilirmisniz?:26:

evim.net, morhipo, daybuyday,markafoni,trendyol maureravm, madalion,limango
şimdilik aklıma gelenler bunlar . buralardan alışveriş yaptım arada ufak tefek sorunlar yaşadım ama hemen halledildi

gitti gidiyordan phlips azur ütü aldım.ilk kez alışveriş yaptım bakalım ne zaman gelecek.fiyatı çok uygun geldi bana.

uzun aradan sonra döndüm yanınıza
bernardoda 1 alana 1 bedava var kimler neler aldı bakalım
engilsh home kesın yılbası kampanyası yapıcaktır beklemedeyim

Madame Coco battaniyelerde indirim var fakat polyester battaniye nasıldır kaliteli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…