Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

özdilek markasını çok begeniyorum. havlu nevresim battaniye ne bulursam alıyorum. ancak yaşadığım birkaç olayı arkadaşlara uyarmak adına paylaşmak istedim. geçenlerde hem çeyize hem eve havlu aldık. ve havlular güzel emmiyor suyu (pamuk sevdiğimden %100 pamuk) bayada çok almıştım.. hepsi böyle çıkarsa vay halime :KK43:
çok üşüyen biri olarak pamuk battaniyelerden bir çeyzime birde şimdi kullanmak için aldım. tasarım güzel yıkama talimatına uygun yıkadım hiçbirşeycik olmadı. ancak ısınamıyorum. pike işlevi görüyor. tabi ben çok üşüyen biri olmamında etkisi olabilir. çeyize bir tane daha alacaktım ama vazgeçtim...
tüm bunlara ragmen hala özdileğin tasarımlarını begeniyorum.. nevresimleri çeyizde eve almadıgım için kullanıp deneyemedim....
bu arada english home bazı nevresim ve çarşafları korkunç kırışıyor. makinenin devrini düşürmeme ragmen kırış kırış ütüyle bile zor açılıyor. bilginize...

Son düzenleme:
saol cnm ama ben şöle 2-3 tane saten nevresim takımı almak istiyorum genelde fiyatları 200 civarı. şöle 100-150 uygun indirim bulabilsem alıcam hbriniz olsun :)

ben altında caddeden 2tane aldım. sarevin pamuklu sateninden
110 aldım.
indirimleri yakalayın:) avea ttnet:)

Kızlarrrr Brabantia diye bi marka var ya, baya da pahalı ama kaliteli mi sizce hiç görmedim yakından? baharatlık, ekmeklik felan ondan mı alsam diye düşündüm de...

$Untitled-1.jpg

kızlar bu ne işe yarar tam olarak:s

Kızlarrrr Brabantia diye bi marka var ya, baya da pahalı ama kaliteli mi sizce hiç görmedim yakından? baharatlık, ekmeklik felan ondan mı alsam diye düşündüm de...

canım ben yakından gördüm çok iyi çok kaliteli. ama pahalı oldugu için ben alamadım. uygun fiyata görürsen banada söylermisin:)

kızlarbi fikir alayım dedim geldim buraya.
2014 gibi evlilik düşünüyoruz erkek arkadaşımla, bu aralar da uyguna şarjlı el süpürgesi var markafonide,kuponum da var. almak istiyorum ama daha zaman var erken mi acaba? yoksa altı üstü şarjlı süpürge alıp kenara koysam ne değişir? lütfen benimle paylaşın düşüncelerinizi?

kızlarbi fikir alayım dedim geldim buraya.
2014 gibi evlilik düşünüyoruz erkek arkadaşımla, bu aralar da uyguna şarjlı el süpürgesi var markafonide,kuponum da var. almak istiyorum ama daha zaman var erken mi acaba? yoksa altı üstü şarjlı süpürge alıp kenara koysam ne değişir? lütfen benimle paylaşın düşüncelerinizi?

benimde erkek arkadaşımla evlenmemize daha vakit olduğundan elektrikli aletleri en sona bıraktım. hem garanti süreleri dolmaz heleki internetten alıyorsan fatura tarihini dikkate alıyorlar. hemde yeni üst modelleri çıkabilir.

kızlar tam takım kahvaltı takımım var ama günlük kullanmak için ayrı kahvaltılık takımı alınıyor mu gerek var mı

X