Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canm markafoniye yeni üye olanlara veriyorlardı 15 tl hediye çeki r10 kampanyası canm ama bitti diye biliyorum

kızlar bi anahtarlık varya ev şeklinde ikili onu nerden alabilirim istanbulda yaşıyorum alabileceğim bi yer var mı

bende yeni sipariş verdim markafoni no place like home magazasından markasını bilmiyorum 8 tl ye aldım ben

bende yeni sipariş verdim markafoni no place like home magazasından markasını bilmiyorum 8 tl ye aldım ben

Simdi baktım da kampanya ya son verilmiştir yazıyor link atabilir mısın?

Bide ne zaman sipariş verdin

merhaba ben tantitoniden düdüklü çaydanlık aldım acaba bunun kullanımı rahat olurmu bilginiz varmı ?

kızlar bişey sorucam internetten aldıgınız elektronik ürünlerin garantisini nasıl alıyorsunuz mesela tost makinası süpürge falan??

r10 bi internet sitesi forum tarzında tabi bahsettiğiniz buysa

kızlar yalnız yasıyorum kısa zaman sonra dugunum olacak yavas yavas evımı dizmek ıstıyorum aileme yuk olmadan.şu an ıdarelık her seyım var mixer blander almak ıstıyorum hangı marka ve renk önerırsınız?

kesinlikle braun diyorumbaşkada bişey demiyorum renkte sen nasıl istiyosan öyle al takım yap hepsi aynı olsun bnce ben siyah aldım herşeymi mesela

Arkadaşlar trendyol'da bugün "Bayram Keyfi" adında butik kampanya açılmıştı, Moneta'dan tava ve tencerelerimi aldım :)

20 cm, 26 cm ve 28 cm tava, 28 cm wok, 24 cm pilav tenceresi ve 24 cm derin tencere aldım :)

Ayrıca yine Trendyol'da "Sarev" butik kampanyasından en beğendiğim 4 tane nevresim takımını aldım :) Ayrıca Linens'te nevresim takımlarında 3 al 2 öde ve %50 indirim vardı, 3 adet de Linens nevresim takımı aldım :)

Resimlerini de eklemeye çalışayım

Son düzenleme:

çok hoş hepsi bugün baya bi para çıkmış anlaşılan :))))

kuşlu olana bayılıyorum ben de çok güzel

çok hoş hepsi bugün baya bi para çıkmış anlaşılan :))))

kuşlu olana bayılıyorum ben de çok güzel

evet öyle oldu canım :)) ama nihayet en temel parçaları bitirmiş oldum. moneta ve sarev beklediğim kampanyalardı ondan kaçırmak istemedim... Böylece moneta seramik ve sarev nevresim defterim kapanmış oldu :))

Beğendiğine ayrıca çok mutlu oldum arkadaşım. Trendyol'dan ilk alışverişim, acaba kaç güne kadar gelirler, şimdiden sabırsızlanıyorum :))

Arkadaşlar ben linenste sepete bir şey ekleyemiyorum.Eklendi diyor ama sepet boş gözüküyor.Neden böyle oldugunu anlamıyorum.Aynı sorunu yaşayan var mı?

Arkadaşlar ben linenste sepete bir şey ekleyemiyorum.Eklendi diyor ama sepet boş gözüküyor.Neden böyle oldugunu anlamıyorum.Aynı sorunu yaşayan var mı?

duygucum bana da oldu aynısı, bağlandığın explorer'ı kapayıp başka bir tanesiyle girmeye çalış. Ben mozilla'dan bağlanmıştım, bana da eklediğim halde sepet boş diyordu ben de kapatıp internet explorer'la açtım, sorun görünmüyordu.

ne zaman geleceği kampanyada yazıyodur canım trendyol iyi bi site olduğu için sorun yaşayacağını sanmam nevresim için sarev ve linensi tercih etmen çok güzel sarev çok iyi bi marka kullanıyorum bi solma falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…