altıncıcaddede çok sık çıkıyor şu an markafoni ya da trendyolda da olması gerek tabi bitmediyse...
fiyatı 159 tl idi battaniye+nevresim+çarşaf+4 yastık
acaba iyimidir bilgin varmı nevresim takımı be battaniye set seklindeymiş
canım ar yıldız fiore modeliydi bildiğim kadarıyla günlük için çok iyi bence aslında misafire de olur olmaz diye bır sey yokCanim ablana aldiginizin ismi ne acaba bide nezaman aldiniz aslinda bnde kutulu istiyorum ama kutulu model bulamadim guzel model mecbur digerlerine bakiyorum siz nezaman aldinz.
mirage bence de daha hoş duruyor:) hisarın seti misafir takımına benzıyor zaten ama fiyatlar pahalıymış yaa benim de günlük ve misafir için takımım yok her şey pahalı poffbu arada gsm_lee fırsat mağazası internet sitesi mi ben de takip edeyim orayı???
acaba iyimidir bilgin varmı nevresim takımı be battaniye set seklindeymiş
Kızlar bana bir fikir verirmisiniz yardıma ihtiyacım var :18: öncelikle çelik çay seti gereklimi kızlar ? alsam mı almasam mı karar veremiyorum katalog fiyatı için 289 gibi rakam söylediler bizim burada küçük bir magaza 240 tl ye nakit veririm dedi ama işte ne kadar gerekli almak mı lazım bilmiyorum.Bir de sizce bu model nasıl ?
Eki Görüntüle 521787
Bunu günlük olarak almak istiyorum kızlar bunun içinde 490 civarında bir rakam söylediler ben yine aynı magazada nakit olarak 300 e anlastım.Bundada karar veremedigim daha uygun tek tek mi almalıyım yoksa yine tam set mi olsun karar veremiyorum :18: aynı zamanda bu nasıl ? ikiside emsan marka..Fikirlerinizi beklemekteyim =)
Eki Görüntüle 521788
canım ben aldım cay takımı cok gereklımıdır bılmem ama şık duruyo annemde al kızım olmaz deyince alıverdimbide bende gunluk ckb seti arıyorum şık bişey ama fıyatlar ucuk napsam bilemedim
vodafone nin kampanyasına baktınız mı?
canım ben aldım cay takımı cok gereklımıdır bılmem ama şık duruyo annemde al kızım olmaz deyince alıverdimbide bende gunluk ckb seti arıyorum şık bişey ama fıyatlar ucuk napsam bilemedim
bende dün annem ve bir akrabamız mutfaktaydı fikirlerini alıyım dedim akraba gerek yok dedi annemde olur mu ben hala kullanıyorum şart dedi yine kararsız bıraktılar beni.. Sen nasıl aldın canım çay setini =) ayrıca bu ürünler güzelmi sence =)
Selam kızlar bende bu takımı almayı düşünüyorum yarın bizim burdaki mağzadan KORKMAZIN 105 tl 'ye
Eki Görüntüle 521965
canım ben bunu 65 tl ye almıştım. ama çok oldu alalı hangi siteden aldım hatırlamıyorum bence akakçeden araştır öyle al
çok iyiyie almışsınnnnn ama işte o sitelerden hangileri güvenilir bilemiyorumk canım