Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım markafonide çook giriyor kampanyaya çekle falan daha indirime alabilirsin
ben çok ürün aldım cats by luyonodan

çok teşekkür ederim rastlarsam mutlaka alayım. Cats by luyono markası mı indirime giriyo?

çok teşekkür ederim rastlarsam mutlaka alayım. Cats by luyono markası mı indirime giriyo?

evet canım bunların markası cats by luyano altıncıcadde sıtesınede gırer ara ara markafoniye sureklı gırıyor ben ceklerle cok uyguna aldım takıp edersen ceklerle çok uyguna alırsın

merhaba arkadaşlar burda bazı topiclerde nota desenli battaniyeler görmüştümm ama bi türlü markasnı keşfedemedim..
Alan bilen duyan varsa yardım edin nolur

merhaba arkadaşlar burda bazı topiclerde nota desenli battaniyeler görmüştümm ama bi türlü markasnı keşfedemedim..
Alan bilen duyan varsa yardım edin nolur

canım minks mi sesli battanıyemıydı adı oyle bsy dı markası sesli sanırım
evim.net sitesinden almıstı arkadaşlar

kızlar hiç ses yok sizden neler yapıyorsunuz bakalım
altıncıcadde sitesinde bu aralar kampanya fln var mı bildiğiniz kızlar

kızlar sizden bi ricam daha olacak daybuyday trandyol vs gıbı sitelerde bourjios markası indirime giriyor kozmetik markası allıklarının süper olduğunu duydum görürseniz bana haber verirmisiniz özel msjla fln

kızlar schaferin bu saklama kaplarını nette gördüm çok hoşuma gitti fakat boyutlarını bilmiyorum siz gördünüz mü hiç ? boyutları ortalama ne kadardır sizce böyle küçük küçük reçellik gibi mi yoksa daha büyük mü? :26::26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 544216

kızlar karaca home nevresim takımları çok güzel fiyatları hakkında bilgisi olan varmı

Kızlar benim de bir sorum var;

erkek arkadaşımla giderek ciddiyete doğru adım atıyoruz, her an her şeye hazırlıklı olmak adına ceyiz konusunda piyasa araştırması yapmaya başlamam lazım. olayın bütçe kısmında yardımcı olabilecek var mı?

komple ceyiz alışverişiniz, içinde eksiği olmadan, fiyat olarak ne kadar tuttu acaba?
tabi aldığın yere kaliteye göre değişir, ama yine ortalama olarak iyi yerlerden alınmış hazırlıklardan bahsediyorum.

ortalama fiyat öğrenebilirsem çok sevinirim.

Selam sana şimdiden kolaylıklar diliyorum Bende nişanlıyım Ben büyük eşya olarak yatak odası bulaşık makinesi ve fırın alıcam Mutfak eşyaları hepsi birlikte 15.000 olucak diye tahmin ediyorum. Bu fiyatın dışında halı ve perde alınıcaklar onları daha hesaba katmadım. Genelde kaliteli sağlam şeyler alıyorum İnşallah güç kuvvet verir Allah ım bütün evlenenlere

kızlar karaca home nevresim takımları çok güzel fiyatları hakkında bilgisi olan varmı

canım ben dün bununla ilgili bir konu actım bende 3 nevresim begendim oradan dün aradım ranforce nevresimler 90 küsür bişey dediler..4 mevsim set içinde 119 sanıırm adam o kadar çok şey anlattıki fiyatların küsüratlarını tutamadım aklımda :44:

Kızlar limango kargo bedava ceki olan varsa acil lazım msj atarsa sevinirim

arkadaşlar limango kargo bedavası olan yok mu hiç ya da kampanya bilen falan kargo için

daybuyday indirim çeki olan var mı

arkadaşlar kalbe saplanan bıçak setinden kullanan alan varsa lütfen yardımcı olsun konu açtım almayı düşünüyorum ama canlı hiç görmedim

şanslıkadın.com dan alışveriş yapan var mı arkadaşlar? ilk üyeliğe 5 tl veriyo kargo bedavaya geliyo eğer güvenilirli ise alışveriş yapmayı düşünüyorum

canım cats by luyano yu sormuştun..bugun markafonide evim ve ben kampanyasında var, hala ihtiyacın varsa bir bak..

bitmiş sanırım günlerdir bekliyodum çok üzüldümmm ((( haber verdiğin için tşk ederim yine de

Son düzenleme:
Kizlar suan hatirladigim kadariyla schafer, karaca, bernardo, ar yildiz ve emsanin ceyiz kampanlari var ortalama fiyatlari ayni en fazla 1200-1600 tl arasi. Bnm suan kredi kartim yok. Bu yuzden senetle alabilirim. Siz hangisini tavsiye edersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…