çok iyiyie almışsınnnnn ama işte o sitelerden hangileri güvenilir bilemiyorumk canım
ben blender almayı düşünüyorum önerebilceğiniz marka var mı acaba ya kararsızım
bizde arzum kullanıyoruz evde ama hiç memnun degiliz..aldıktan bir ay sonra bozulmaya başladı..tuhaf sesler çıkarıyor hatta bazen sadece ses oluyor ama kendi çalışmyor..zaten sizde memnun degilmişsiniz =) ben kendim almadım ama bende alırsam tgc_ gibi braun düşünüyorum
bizde arzum kullanıyoruz ama çabuk ısınıyor pek memnun değiliz ama hala kullanıyoruz :) braun un uçları nasıl burada okumuştum çelik olanlar iyi oluyor falan diye o yüzden soruyorum:)
cnm celik braunun ucları bnde ona dıkkat ettim bnmki braun multiquick 7 şarjlı diye aldım ama diger topiklerden birinde bi arkadas şarjlıların performansı zamanla düşüyomuş dedi oda tam bilmiyomuş ama oyuzden bnde değiştirip multiquinc 5 mi alsam diyorum napim sizce kararsız kaldım
o şarjlı degilmi
ben blendır setimi tefal aldım pek de araştırmadım tefal iyidir diye düşündüm inş. ilerleyen zamanda bir sorun yaşamam.
ben blendır setimi tefal aldım pek de araştırmadım tefal iyidir diye düşündüm inş. ilerleyen zamanda bir sorun yaşamam.
benim aldığım multiquick 7 bu şarjlı.
ama şarjlıların gerçekten performansı düşüyomu acaba öyleyse multiquick 5 alcam o kablolu ama sanırım aynı ürün motor gücü aynıdır
kızlarrr bu siteden bunu almayı düşünüyorum.nasıl site güvenli mi ? ve fiayt nasıl ????? ESSENSO NONSTICK BRONX MAKARNA TENCERESİ 20cm - Esse.com.tr : Ev-Mutfak-Banyo-Yaşam online satış
kızlar essenin tenceleri nasıl kullanan var mı ? düdüklü almak istiyorum da uygun ve güzel olsun istiyorum essede kampanya var sizce nasıl ?