Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok iyiyie almışsınnnnn ama işte o sitelerden hangileri güvenilir bilemiyorumk canım

ben güvenmediğim sitelerde kapıda ödeme yapıyorum ürünü teslim alırkan kontrol ediyorum problemliyse aynı kargoyla geri gönderiyorum canım sende öyle yap fazla ödeme akakçede 77 tl den başlıyo

ben blender almayı düşünüyorum önerebilceğiniz marka var mı acaba ya kararsızım :/

Son düzenleme:
ben blender almayı düşünüyorum önerebilceğiniz marka var mı acaba ya kararsızım

canım ben braun aldım kullanan yok etrafımda ama alırken satıcı kesınlıkle braun demıstı bırazda kararımı o etkiledi ama philipsi suan evde kullanıyoruz gayet güzel

bizde arzum kullanıyoruz ama çabuk ısınıyor pek memnun değiliz ama hala kullanıyoruz :) braun un uçları nasıl burada okumuştum çelik olanlar iyi oluyor falan diye o yüzden soruyorum:)

bizde arzum kullanıyoruz evde ama hiç memnun degiliz..aldıktan bir ay sonra bozulmaya başladı..tuhaf sesler çıkarıyor hatta bazen sadece ses oluyor ama kendi çalışmyor..zaten sizde memnun degilmişsiniz =) ben kendim almadım ama bende alırsam tgc_ gibi braun düşünüyorum

bizde arzum kullanıyoruz ama çabuk ısınıyor pek memnun değiliz ama hala kullanıyoruz :) braun un uçları nasıl burada okumuştum çelik olanlar iyi oluyor falan diye o yüzden soruyorum:)

cnm celik braunun ucları bnde ona dıkkat ettim bnmki braun multiquick 7 şarjlı diye aldım ama diger topiklerden birinde bi arkadas şarjlıların performansı zamanla düşüyomuş dedi oda tam bilmiyomuş ama oyuzden bnde değiştirip multiquinc 5 mi alsam diyorum napim sizce kararsız kaldım

çok teşekkür ederim kızlar :) bende bu hafta sonu bakacağım braunu rahatlıkla düşünebilirim o zaman :)

o şarjlı degilmi

ben blendır setimi tefal aldım pek de araştırmadım tefal iyidir diye düşündüm inş. ilerleyen zamanda bir sorun yaşamam.

bende arçelikten aldım.yıllar önce anneme yine anneler gününde arçelikten el mikseri almıştım hala çalışıyor yaklaşık 10 sene oluyr galiba arçelikte çok iyidir

ben blendır setimi tefal aldım pek de araştırmadım tefal iyidir diye düşündüm inş. ilerleyen zamanda bir sorun yaşamam.

benimki de tefal bi iki haftadır mikser ve blender uçlarını kullaıyorum iyiydi ilerleyen zamanlarda da iyi olur inşallah değmesin

çünkü arkadaşım çaycıya ne güzel benimki ötmeye başladı dedi ertesi gün benimki de ötmeye başladı sinir oldum

benim aldığım multiquick 7 bu şarjlı.
ama şarjlıların gerçekten performansı düşüyomu acaba öyleyse multiquick 5 alcam o kablolu ama sanırım aynı ürün motor gücü aynıdır

Hmm şarjlı ürünler hakkında hiç bilgim yok canım ne desem yalan olcak şimdi :18:

kızlar cahilliğimi mazur görün bişi soracağım..
bu r10 nedir bikaç topikte gördüm ama bişi anlamadım :26:

kızlar essenin tenceleri nasıl kullanan var mı ? düdüklü almak istiyorum da uygun ve güzel olsun istiyorum essede kampanya var sizce nasıl ?

kızlar essenin tenceleri nasıl kullanan var mı ? düdüklü almak istiyorum da uygun ve güzel olsun istiyorum essede kampanya var sizce nasıl ?

Canım sikayet sitelerinden birinde esse düdüklü tenceresinin patladığını yazmış biri yazılanlara bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…