Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhabalar canım senı rahatsız edıyorum ama bır konuda yardımına ıhtıyacım var dun arkadasım vodefone kamulu aksam saatlerınde sıfre almak ıstedı benım ıcın 1414 e SIFRE yazıp gonderdı ama sıfre gelmedı. ben de bu vodefone kamupanyanın ındırımınden yararlanarak 89 parca hısar mılano catal kasık bıcak takımını almak ıcın nıyetlenmıstım ama olmadı acaba bana yardımcı olurmusun :KK43:(( ben cok begendım bu catal kasık bıcakları ıyı bır secım gıbı sen de almıssın galıba demi nasıl memnunmusun

Arkadaşlar trendyol'da bugün "Bayram Keyfi" adında butik kampanya açılmıştı, Moneta'dan tava ve tencerelerimi aldım :)

20 cm, 26 cm ve 28 cm tava, 28 cm wok, 24 cm pilav tenceresi ve 24 cm derin tencere aldım :)

Ayrıca yine Trendyol'da "Sarev" butik kampanyasından en beğendiğim 4 tane nevresim takımını aldım :) Ayrıca Linens'te nevresim takımlarında 3 al 2 öde ve %50 indirim vardı, 3 adet de Linens nevresim takımı aldım :)

Resimlerini de eklemeye çalışayım

Eki Görüntüle 532037 Eki Görüntüle 532038 Eki Görüntüle 532039 Eki Görüntüle 532040 Eki Görüntüle 532041 Eki Görüntüle 532042 Eki Görüntüle 532043

Ben de Linens'ten nevresim takımı aldım, üç gün oldu sitede hala tedarik sürecinde diyor ürün stokta olmasına rağmen.Sende de böyle bir durum var mı?

kızlar yastık ve yorgan için hangi markayı ve hangi özellikte olanı tavsiye w
edersiniz:44::44:

$20110503154103569.jpg bunu aldım linensten 192 tlye nasıl sizce

Ben de Linens'ten nevresim takımı aldım, üç gün oldu sitede hala tedarik sürecinde diyor ürün stokta olmasına rağmen.Sende de böyle bir durum var mı?

ben sitedeki iletişim mail adresine mail attım canım, birkaç saat sonra kargoya verilmiştir diye mail geldi. Sen de mail atarsan hızlandırırlar arkadaşım :)

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. aslında almak için pek acelem yok ama annemle dolaşırken ar-yıldızın çeyiz seti kampanyasına denk geldim. sitesinde yok , mağazaya özelmiş sanırım..
pure blancha bone serisi yemek takımı+ ÇKB takımı+ 4lü tencere seti 1299 tl.. zaten çkb takımı tek başına 999 olduğundan baya uygun gibi geldi bize ama ben açıkçası yemek takımında biraz kararsız kaldım.. sizin değerli fikirlerinizi almadan kararımı vermek istemedim. ne dersiniz? bir de kalitesi hakkında fikirlere de açığım. ben şimdiye kadar hep hisar düşünmüştüm açıkçası, o yüzden ar-yıldız hakkında hiç araştırma yapmadım.

yemek takımı seçeneklerim bunlar:KK43:üçünün de hem sarı hem gümüş alternatifi var)
$_1_1348561651.jpg $_1_1348561796.jpg $Ar-Yildiz-Pure-Blanche-Rolyefli-_2844_1.jpg

ÇKB takımı benim beğendiklerim:
$_1_1350309456.jpg $_1_1350306884.jpg

ve tencere takımı seçenekleri bunlar:
$ar yıldız caprice.jpg $ar yıldız flamingo.jpg

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. aslında almak için pek acelem yok ama annemle dolaşırken ar-yıldızın çeyiz seti kampanyasına denk geldim. sitesinde yok , mağazaya özelmiş sanırım..
pure blancha bone serisi yemek takımı+ ÇKB takımı+ 4lü tencere seti 1299 tl.. zaten çkb takımı tek başına 999 olduğundan baya uygun gibi geldi bize ama ben açıkçası yemek takımında biraz kararsız kaldım.. sizin değerli fikirlerinizi almadan kararımı vermek istemedim. ne dersiniz? bir de kalitesi hakkında fikirlere de açığım. ben şimdiye kadar hep hisar düşünmüştüm açıkçası, o yüzden ar-yıldız hakkında hiç araştırma yapmadım.

yemek takımı seçeneklerim bunlar:KK43:üçünün de hem sarı hem gümüş alternatifi var)
Eki Görüntüle 537601 Eki Görüntüle 537603 Eki Görüntüle 537604

Eki Görüntüle 537608 Eki Görüntüle 537612

Eki Görüntüle 537614 Eki Görüntüle 537615

2. yemek takımı 2. çatal bıçak takımı. kullanış açısından 1. tencere takımı bence.

canım ben aryıldızı baya araştımıştım. hisar kadar olmasa baya kaliteli ve fiyatları ona göre daha uygun... porselende kararsız kaldıysan acele etme, çünkü kendi kampanyalarıda ucuz örnegin, porselensiz düdüklüsü, cezvesi, ikili sahanı çatal bıçagı ve 4lü tenceresi olan set 1299 lira. ayrıca İstanbulda oturuyorsan mercan yokuşuna mutlaka bak derim. peşin alımlarda acayip ucuz fiyat veriyorlar... taksitli fiyatları bile piyasaya göre baya düşük..

2. yemek takımı 2. çatal bıçak takımı. kullanış açısından 1. tencere takımı bence.
teşekkür ederim.. :)

canım ben aryıldızı baya araştımıştım. hisar kadar olmasa baya kaliteli ve fiyatları ona göre daha uygun... porselende kararsız kaldıysan acele etme, çünkü kendi kampanyalarıda ucuz örnegin, porselensiz düdüklüsü, cezvesi, ikili sahanı çatal bıçagı ve 4lü tenceresi olan set 1299 lira. ayrıca İstanbulda oturuyorsan mercan yokuşuna mutlaka bak derim. peşin alımlarda acayip ucuz fiyat veriyorlar... taksitli fiyatları bile piyasaya göre baya düşük..

acele etmeyeyim en iyisi, nasılsa vaktim çok daha... porselende gerçekten kararsız kaldım çünkü, aslında desen olarak istediğim gibi sade modeller ama elime alıp yakından inceleyince ufak tefek de olsa kusurları var gibi geldi.. ilk bakışta güzel görünüyor ama, inceleyince yaldızları çok mat geldi gözüme... İstanbul'da değilim canım, Ankara'dayım...
teşekkürler bu arada :))

teşekkür ederim.. :)

acele etmeyeyim en iyisi, nasılsa vaktim çok daha... porselende gerçekten kararsız kaldım çünkü, aslında desen olarak istediğim gibi sade modeller ama elime alıp yakından inceleyince ufak tefek de olsa kusurları var gibi geldi.. ilk bakışta güzel görünüyor ama, inceleyince yaldızları çok mat geldi gözüme... İstanbul'da değilim canım, Ankara'dayım...
teşekkürler bu arada :))

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. birde favori magazam evve belki ankarada şubesi vardır. biz evdeki eşyaları yenilerken istanbuldaki bir şubesi peşin veya kredi kartlı alışveriş için baya indirim yapmıştı. bayramdan önce hisar çaydanlık baktım 100 liraydı bardak hediyeliydi üstelik. Ankarada da böyle magazaları takip edebilirsin.

$37LUN13CYSC2.jpg Arkadaşlar bu çay seti nasıl sizce? Evmanyada gördüm fiyatı 79,90. Kedili şeylere bayılırım ama karar veremedim:KK12:

Son düzenleme:

canım fiyatı çok uygun 3. yemek takımı güzelmiş çatal bıcakta 1. model benim hep beğendiğim tencerede de 2. olanı seçersen çok güzel olur yaptığın yemeği açmadan durumunu görürsün hem eğer beğendiysen kaçırma derim

X