Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

altıncıcaddede çok sık çıkıyor şu an markafoni ya da trendyolda da olması gerek tabi bitmediyse...
fiyatı 159 tl idi battaniye+nevresim+çarşaf+4 yastık

acaba iyimidir bilgin varmı nevresim takımı be battaniye set seklindeymiş

bende soruyorum arkadşlarıma ama kimse bilmiyo bu markayı. nette çok hoş görünüyo ama gerçekte nasıl onu bilmiyoz. birde örgü battaniye nasıl olur acaba

Canim ablana aldiginizin ismi ne acaba bide nezaman aldiniz aslinda bnde kutulu istiyorum ama kutulu model bulamadim guzel model mecbur digerlerine bakiyorum siz nezaman aldinz.
canım ar yıldız fiore modeliydi bildiğim kadarıyla günlük için çok iyi bence aslında misafire de olur olmaz diye bır sey yok
bız mayıs gıbı aldık sanırım kısın fırsatmagazası.com cok indirime gırıyor bence bekle uye ol uyelere özel fıyatlar oluyor zaten uyelıgınle gırıs yapınca cıkıyor ındırımlı fıyatlar
bır kac modelde bu fıyata ınmıstı oyle hatırlıyorum hısar celık tencere setlerı 250 290 lıradan sattılar hep

mirage bence de daha hoş duruyor:) hisarın seti misafir takımına benzıyor zaten ama fiyatlar pahalıymış yaa benim de günlük ve misafir için takımım yok her şey pahalı poff :KK14: bu arada gsm_lee fırsat mağazası internet sitesi mi ben de takip edeyim orayı???

evet canım ınternetten alıs verıs sıtesı
fırsatmagazası.com

Kızlar bana bir fikir verirmisiniz yardıma ihtiyacım var :18: öncelikle çelik çay seti gereklimi kızlar ? alsam mı almasam mı karar veremiyorum katalog fiyatı için 289 gibi rakam söylediler bizim burada küçük bir magaza 240 tl ye nakit veririm dedi ama işte ne kadar gerekli almak mı lazım bilmiyorum.Bir de sizce bu model nasıl ?

$pr_01_205_max.jpg

Bunu günlük olarak almak istiyorum kızlar bunun içinde 490 civarında bir rakam söylediler ben yine aynı magazada nakit olarak 300 e anlastım.Bundada karar veremedigim daha uygun tek tek mi almalıyım yoksa yine tam set mi olsun karar veremiyorum :18: aynı zamanda bu nasıl ? ikiside emsan marka..Fikirlerinizi beklemekteyim =)

Eki Görüntüle 521788

canlı olarak dokunmadım ama bence iyi. battaniyesini baharlık pike olarak düşünebilirsin aynı zamanda yatak örtüsü. ben almayı düşünüyorum ancak tek soru işaretim tüylenme yaparsa diye. :):KK43:

Kızlar bana bir fikir verirmisiniz yardıma ihtiyacım var :18: öncelikle çelik çay seti gereklimi kızlar ? alsam mı almasam mı karar veremiyorum katalog fiyatı için 289 gibi rakam söylediler bizim burada küçük bir magaza 240 tl ye nakit veririm dedi ama işte ne kadar gerekli almak mı lazım bilmiyorum.Bir de sizce bu model nasıl ?

Eki Görüntüle 521787

Bunu günlük olarak almak istiyorum kızlar bunun içinde 490 civarında bir rakam söylediler ben yine aynı magazada nakit olarak 300 e anlastım.Bundada karar veremedigim daha uygun tek tek mi almalıyım yoksa yine tam set mi olsun karar veremiyorum :18: aynı zamanda bu nasıl ? ikiside emsan marka..Fikirlerinizi beklemekteyim =)

Eki Görüntüle 521788

canım ben aldım cay takımı cok gereklımıdır bılmem ama şık duruyo annemde al kızım olmaz deyince alıverdim :KK1: bide bende gunluk ckb seti arıyorum şık bişey ama fıyatlar ucuk napsam bilemedim :KK67:

canım ben aldım cay takımı cok gereklımıdır bılmem ama şık duruyo annemde al kızım olmaz deyince alıverdim :KK1: bide bende gunluk ckb seti arıyorum şık bişey ama fıyatlar ucuk napsam bilemedim :KK67:

vodafone nin kampanyasına baktınız mı?

kızlar şifreler 5 dkya geliyo sepetinizi hazır edin :)) yarım saat içinde de kullanın

bende dün annem ve bir akrabamız mutfaktaydı fikirlerini alıyım dedim akraba gerek yok dedi annemde olur mu ben hala kullanıyorum şart dedi yine kararsız bıraktılar beni.. Sen nasıl aldın canım çay setini =) ayrıca bu ürünler güzelmi sence =)

bende dün annem ve bir akrabamız mutfaktaydı fikirlerini alıyım dedim akraba gerek yok dedi annemde olur mu ben hala kullanıyorum şart dedi yine kararsız bıraktılar beni.. Sen nasıl aldın canım çay setini =) ayrıca bu ürünler güzelmi sence =)

Canim islamoglu diye bi marka var ondan aldm bn omur boyu cizilmeme garantisi veriyo tellemezsen tabi :KK1: degisik modelleri var bi bak istersen ben toplu aldim hepsini fiyatini cok bilemicem ama 150 civari daha fazlada verme zaten :18:

yine bu sitede duymuştum bu markayı güzel demişlerdi :) güle güle kullan canım :) birde ben bakıyım netten bugün..

Selam kızlar bende bu takımı almayı düşünüyorum yarın bizim burdaki mağzadan KORKMAZIN 105 tl 'ye

$30082222515818211.jpg

Son düzenleme:
fiyatı güzel canım :) bizim evdede farklı marka ama görünüşü aynı olan tencere almıştık küçük görünüyorlar ama baya derin kullanışlı :KK17: tabi annem eski tencerelerinden vazgecemiyor o ayrı :KK16:

canım ben bunu 65 tl ye almıştım. ama çok oldu alalı hangi siteden aldım hatırlamıyorum bence akakçeden araştır öyle al

çok iyiyie almışsınnnnn ama işte o sitelerden hangileri güvenilir bilemiyorumk canım

çok iyiyie almışsınnnnn ama işte o sitelerden hangileri güvenilir bilemiyorumk canım

telefonla arayıp siteyi stok durumlarını falan sorabilirsin bence o kadar sorun yapma:) ben ütümü blendırımı korkmaz tenceremi ve bir çok şeyimi akakçeden araştırarak en ucuz bulduğum yerlerden aldım bir sorunda yaşamadım çok şükür biraz cesaret:21:

X