mirage bence de daha hoş duruyor:) hisarın seti misafir takımına benzıyor zaten ama fiyatlar pahalıymış yaa benim de günlük ve misafir için takımım yok her şey pahalı poffbu arada gsm_lee fırsat mağazası internet sitesi mi ben de takip edeyim orayı???
canııımmmmm madanım 2. de 1. de çok şıııııkkkkkkk
Bitane aldim cnm oyle kahvalti faln yaprkn kullanmk icin 6 kisilik kirmizi sapli ama ben sofra hazirlamayi cok sewiyorum bocegime şık sofralar kurmak istiyorum oyuzden sade bisey istiyorum detaya cok takiliyorum ya ewlenmemize 2 sene war yawas yawas alcm hepsini hersey istedgm gbi olsn istyorum zewkle eskitcmbide diger takimlarimi asil ozel misafirlerimize cikarcm bn cok gelen gidenmz olck herkese cikarmk istemiyoruml
evet ikiside güzel tatlım ama ben karar veremiyorum halaaa(
galiba kararım mirage oldu çok tesekkürler canm :)
aslında en iyisi öyle yapmak ben de para biriktirip düğüne yakın her şeyi alayım istiyorum ama bakmadan da duramıyorum içime sinsin yavaş yavaş alayım istiyorumEwet ya hersey pahali ama sana tawsiyem biyerle anlas pazarlikla herseyini ordan al ben oyle yptm bisuru sey aldm ve hediyeleride kaptim
takım buu inşallah biliyosunuzdur ya
Canm google dan arattım ama yabancı bi markanın sanırım bu
Kargoyla gonderi var galiba bi bak istersen
Kylie Mendez Slate Duvet Cover – Next Day Delivery Kylie Mendez Slate Duvet Cover from WorldStores: Everything For The Home
Eki Görüntüle 520364
arkadaşlar bu örgü battaniye takımı çok hoşuma gitti.facebookta gördüm luoca patisca die bir marka.Duyan var mı acaba kalitesi nasılsıdr ?
çok güzel görünüyo ama iç tarafı nevresim gibi kumaş mı eğer öyleyse diğer battaniyeler gibi ısıtırmı acaba:44:
aslında en iyisi öyle yapmak ben de para biriktirip düğüne yakın her şeyi alayım istiyorum ama bakmadan da duramıyorum içime sinsin yavaş yavaş alayım istiyorum
ben bayıldım yaa bunlaraa
ayy ne güzel yaaa
Sindire sindire olur herşey işte
bana 10.5 ay uzun geliyo sen ne güzel şevk dolusun :123:
Canim bizim daha askerligimiz bile war kasimda gidiyo bocegim 12 ay yok sonrada gelince biseler olcak ins sabirsizlaniyorum bnde cok ama hersey eksiksiz olsun istedigim icin acelede olmasin diyorum bakalim ins hepsi istedigim gibi olur :) seninde tabi aama bnce 10.5 ay cok degil son firsatlarin bunlar herseyin eksiksiz olur neguzel darisi basima :123:
ben bayıldım yaa bunlaraa
çok güzel görünüyo ama iç tarafı nevresim gibi kumaş mı eğer öyleyse diğer battaniyeler gibi ısıtırmı acaba:44:
Eki Görüntüle 520364
arkadaşlar bu örgü battaniye takımı çok hoşuma gitti.facebookta gördüm luoca patisca die bir marka.Duyan var mı acaba kalitesi nasılsıdr ?
Eki Görüntüle 520364