Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ewet ya hersey pahali ama sana tawsiyem biyerle anlas pazarlikla herseyini ordan al ben oyle yptm bisuru sey aldm ve hediyeleride kaptim

ayy ne güzel yaaa
Sindire sindire olur herşey işte
bana 10.5 ay uzun geliyo sen ne güzel şevk dolusun :123:

evet ikiside güzel tatlım ama ben karar veremiyorum halaaa (

bende veremezdim açıkçası
fikir söyleyeyim hemen madanıma dedim ama yok söyleyemedim

Son düzenleme:
galiba kararım mirage oldu çok tesekkürler canm :)

rica ederim canım :)bizimde evlenmemize yaklaşık 2 sene var ama bende senin gibi bir yerle anlaştım büyük parçalarımı ordan alıyorum henüz çatal bıçak bakmamıştım fikir oldu banada :) daha çok eksiğim var çok

Ewet ya hersey pahali ama sana tawsiyem biyerle anlas pazarlikla herseyini ordan al ben oyle yptm bisuru sey aldm ve hediyeleride kaptim
aslında en iyisi öyle yapmak ben de para biriktirip düğüne yakın her şeyi alayım istiyorum ama bakmadan da duramıyorum içime sinsin yavaş yavaş alayım istiyorum

kızlar bu nevresim takımına aşık oldum ama markasını bile bilmiyorum ((((( bilen varmı ?

selam kızlar:)
siyah yatak örtüsü çok güzel.. bnde siyah istiyorum
annem ugurszluk diyor

arkadaşlar bu örgü battaniye takımı çok hoşuma gitti.facebookta gördüm luoca patisca die bir marka.Duyan var mı acaba kalitesi nasılsıdr ?

ben bayıldım yaa bunlaraa

Eklentiler

• $428181_366779396685692_1708672963_n.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $431338_366779420019023_1224033283_n.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $419922_366779496685682_226403400_n.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 44
aslında en iyisi öyle yapmak ben de para biriktirip düğüne yakın her şeyi alayım istiyorum ama bakmadan da duramıyorum içime sinsin yavaş yavaş alayım istiyorum

Canim bnce oyle yapma yawas yawas kampanyalari takip ederek al bn mesela yemek takimimi ve ckb takimimi 1500 e aldm ikisi normalde 1800 tutyodu tabiki toplu topluda al ama heosini degil cunku cok tutyo bnm aldiklarim 4200 tuttu sadce buyuk parcalari aldim daha birsuru eksigim var tabi bunlar bitek mutfak esyalarim :))

dükkan 360 nasıl bir sitedir şikayetleri okudum baya geç geliyormuş ürünler,tefal tea expert uyguna buldum ama kararsızım:/

ben bayıldım yaa bunlaraa

çok güzel görünüyo ama iç tarafı nevresim gibi kumaş mı eğer öyleyse diğer battaniyeler gibi ısıtırmı acaba:44:

Eki Görüntüle 520364

arkadaşlar bu örgü battaniye takımı çok hoşuma gitti.facebookta gördüm luoca patisca die bir marka.Duyan var mı acaba kalitesi nasılsıdr ?

kızlar şidi bu battaniyeler hakkındaki son kararınız ne ya çok hoş gözüküyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…