Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tmyy yemek takımın çok güzell güle güle kullan ben çok beğendim.

teşekkür ederim tatlım. bernardoda görmüştüm bitane onu alacaktım 1095 ytl idi. dedim az daha bekliyim belki başka çıkar onu alırım. bernardodan gelirken gördüm bunları vitrinde dyanamadım girdim sordumki bernardodan kat kat ucuz hemen aldım tek kalmıştı:)))

**tmyy** yemek takımın çok hoş.Hem spor hem de şık ve sade.Güzel günlerde kullanman dileğiyle cokacimcoook

Bu arada bende bugün itibari ile 1,200ytllik bir borcun altına girmiş bulunuyorum :) Birkaç şey aldım sizlere özenip.Geldiği zaman resimlerini çeker paylaşırım.:jeyyar:

**tmyy** yemek takımın çok hoş.Hem spor hem de şık ve sade.Güzel günlerde kullanman dileğiyle cokacimcoook

Bu arada bende bugün itibari ile 1,200ytllik bir borcun altına girmiş bulunuyorum :) Birkaç şey aldım sizlere özenip.Geldiği zaman resimlerini çeker paylaşırım.:jeyyar:

teşekkür ederima.s..

evlenecek olanların borcu bitmez cnm hatta evlendikten sonra bile devam eder:nazar:. napalım mecbur. ev kurmak kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

spa3323ml3.jpg

ayyy şimdi farkettim bi parmağım görünüyo fotoda çok komik yaaa:roflol::roflol:

spa3324vg7.jpg

yemek takımı aldım. bugün geldi kızlar, nasıl sizce ben çok beğenerek aldım:asigim:

home store dan aldım 735 ytl idi peşin alınca 55 ytl indirim yaptılar.

benim çok hoşuma gitti güle güle kullan canım

bitmez bitmez kızlarr off off ben kaç senedir ödüyorum taksit yapıp sürekli ama iiki alıorum... kendi evime yerleştirirken sanki para ödemeden almışım gibi gelecek ohhhh:)))
hem parça parça olunca öle göze çok gelmio parası rahat ödenio...
alacak bitmio off off...

şimdi kriz var tüm ürünler indirimde.şimdi almak varmış herşey nerdeyse yarı fiyatına indi senağlama

ya giriyorum biryere bir milyon çeşit seçemiyorum bir de kararsızlık var aklımda da birşey oldu mu imkanı yok üstüne başka şey beğenemiyorum bir de satıcılardan gına geliyor buna şunu uyduralım bu buna yakışır en son sıkıldım diyip gidiyorumkaydirigubbakcemile
en iyisi internetten alışveriş ya milyon tane çeşit var ama gezmek derdi yok gözüme çarpanı alcam be artıkın yeter beğendim bir tane çatal bıçak indirimde pazartesi benimkinin kartıyla alcam:nazar: sonra tencere ve tabak kalcak ama o tabakalr yakıyor beni halen aha bu benim takımım diyemedim bebenneyaptımki
bir de annem karışıyor o çok şöyle bu çok böyle diyorum ben kullancam tamam beğen diyor hatun her bi şeyimi son an almak istemiyorum ama sona kalcak gibi bu durumda:)

arkadaşlar yormayın kendinizi bu kadar. önemli olan mutlu bir evlilik yapmak. ben 3,5 aylık evliyim, küçücük bir lojmanda oturuyorum, hiçbir çeyiz eşyamı getiremedim türkiyeden, ıvır zıvır ufak mutfak eşyaları ve eşimin bekarlık tabak çanağını kullanıyorum, ama nazar değmesin hayatımın en güzel 3.5 ayını yaşadım. umarım sonsuza kadar da böyle mutlu oluruz.eşimden ve evliliğimden çok memnunum allaha şükür. 7 haftalık da hamileyim. önemli olan mutluluk. eşya falan hep hikaye.

tmyy çok beğendım nann aynısının goldunu bana alırsınn artık:dilcikar: yanındakı parmak nesı :roflol:
bardaklarda çok şeker bende alcam:dilcikar: ı gunlerde kullanın

ben geldiiim:)
bugü çerçeve aldım bir de saklama kabı aldım iki tane çok şekerlerdi kuzen alıyordu dayanamadım:)
ikisi 3.75 idi şeker korayım çay koyarım dedim aldım hazır annem yokken:)
dedikelrinizi dikkate alacağım kızlar bakalım artık kısmet kötüyse almam ozaman

tmyy çok beğendım nann aynısının goldunu bana alırsınn artık:dilcikar: yanındakı parmak nesı :roflol:
bardaklarda çok şeker bende alcam:dilcikar: ı gunlerde kullanın

teşekkür ederim cnm.
ahh yawrim alırdım ama tek kalmıştı şansına küs:jeyyar: parmağımıda nezaman koymuşum oraya ve en önemlisi nasıl farketmemişim anlamadım:tomato:

spa3323ml3.jpg

ayyy şimdi farkettim bi parmağım görünüyo fotoda çok komik yaaa:roflol::roflol:

spa3324vg7.jpg

yemek takımı aldım. bugün geldi kızlar, nasıl sizce ben çok beğenerek aldım:asigim:

home store dan aldım 735 ytl idi peşin alınca 55 ytl indirim yaptılar.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...çok güzel tmmy yaaa...çok güzel..
Ben yuvarlak takımlardan başka hiçbirşeyi beğenmem..Tarzım değil kare tabak falan..
Tutucu bir insanımkaydirigubbakcemile3
Ama bu harika çok beğendim..çook şık ve sade..
Home store marka mı, aldığın yer mi şeker??

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...çok güzel tmmy yaaa...çok güzel..
Ben yuvarlak takımlardan başka hiçbirşeyi beğenmem..Tarzım değil kare tabak falan..
Tutucu bir insanımkaydirigubbakcemile3
Ama bu harika çok beğendim..çook şık ve sade..
Home store marka mı, aldığın yer mi şeker??

home sweet home imiş aldığım yer cnm, markasını ilk defa duyuyorum winterbach diye bi marka. az önce hepsini tek tek açtım kontrol ettim kırığı çıkığı yok rahatladım. bu gece onlarla uyumak istiyorum okadarki çok beğendim:)))

Son düzenleme:
**tmyy** yemek takımın çok hoş cnm güLe güLe kuLLan :1hug:

tmyy yemek takımı çok hoşşşş yaaa... hem sade hem şık duruyor.. güle güle kullan cnm

mmerhaba kızlar yaa bu annem beni deli etcek.ben 2010 da evleniyorum geçen çarşıda gezerken kendiime hoş biblolar vardı çeyizlikler almak istedim bir türlü aldırmaıd ya neymişte o zmana kadar daha güzelleri çıkramış tuzluğun daha güzeli nasıl olabilir mesela ya anlamıyorum offf of nasıl kandırcam bu kadını benim duruma düşen varmı aranızdasenağlama

X