Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

1000434vd3.jpg

aybuer bu senun ıcın tatlım ınş olur ya ck moralım bozuk senın ıcn emanet laptop aldım gecenın bu yarısı

teşekkürler canım en kısa zamanda sorun çözülür inşallah...

evet cnm istanbul anadolu yakasına optimum diye yeni bi outleet acıldı

ordan aldım bütün magzaların özellikle mutfak ürünlerinde bernardonun fiyatları cok uygun

:1shok:Hadi yaaa Bunlar optimumdanmı
Ben durmadan orayı gidişi sallıyorum Bir an önce gitsme iimi olacak ne
Ama şu kriz durumlarında da ne kadar alınırkikafamçokkarıştı

1000435pd6.jpg

bunu bı arkdasım görüp resmını tekrar ıstemıstı netım gıttı kusra bakmaz ınş bazı sorunlardn dolayı evde netım yok ınş kısa sure sonra sızlerle olcam gene

uğur böcük sende de yok yok mşlh
Ama güzelim şimdi yaşına baktımda küçüksün daha be canım sıranı bekle ltfnnaniknanik

Büyüde gel bebeğim büyüde geeeel
Bide koca adayı bile olmayanları düşünde teselli et kendini şakkıdı

smdıye ben coktan evlenmıstımde gol dırekten dondu benım sevgılımde vr :dilcikar:aman koca cok bana layık olanı bulmaya calısıym sen 30 varsn herhal amma benı arkaya attığına göre yaşımm olmuş21.75daha nolsun:tomato:
tmmy yawru senın ceyıslerın son kullanma tarhıne kac yıl var evde kokmadan evlenseydın bı yananiknanik
dıdosh aldıklaını ı gunlerde kullan cnm

ı geceler bende cıkam netım yok laptop aldım emanet yarın vercem abım netın fişini kesmış bı saat uğrastım yenıden bağlamak ıcın offoff

smdıye ben coktan evlenmıstımde gol dırekten dondu benım sevgılımde vr :dilcikar:aman koca cok bana layık olanı bulmaya calısıym sen 30 varsn herhal amma benı arkaya attığına göre yaşımm olmuş21.75daha nolsun:tomato:
tmmy yawru senın ceyıslerın son kullanma tarhıne kac yıl var evde kokmadan evlenseydın bı yananiknanik
dıdosh aldıklaını ı gunlerde kullan cnm

Çeyizlere noolcak yaa bişey olmaz Adam varmış gibi yıllardır hazır bekliyorlar onlar beklesinler
Önemli olan ben turşu olup gidicem böylece :tomato:
Bi adam gibi adam çıksa şu dediğin direkten dönüşler illallah dedirtti Ya çıksın Ya çıksın artıkhihoyyyt:roflol:

nastasia böcükün dediklerindenim iştesositososito

LEPİ yaa ben kütahya porselende bi tane yaldızlı gördüüüm harika bişey ona baksana sitesinden canım, hem sade hem şık... belki seninde hoşuna gider...İLYADA modeli

evet canım onu bende görmüştüm hatta baya beğenmiştim ama sonra unutmuşum aklıma getirdin senkaydirigubbakcemile2 böyle şeyleri hiç sevmiyorum ya çeyiz alışverişi bana göre deil koysunlar önüme alınmış en iyisi baktıkça daralıyorum özellikle dışarda kaç kez almadan çıktım sırf sıkıldım diye:nazar:

bunlarıda bugun bernardodan aldım
pizza spatulası
silikon çırpıcı
çekirdek çıkarıcı
silikon yumurta fırcası
dondurma kaşıgı

hpim4420fl9.jpg

Hepsi çok güzeldi didosh..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..
Mutfak önlüğünde çok cici çok beğendim..
Bu silikon yağ-yumurta fırçasını evde kullanıyoruz biz.Ama bizimki komple silikon, sapıda..
Dünya varmış diyorum yaa..
Öbürü kıllı gibi heryerde bırakır tüylerini, asla tam olarak temizlenmez..Makinaya koysan tanınmaz halde çıkar makinadan..
Silikon bu konuda harika birşey, makinaymış elmiş her an ilk alındığı gibi..

Tebi yazımdanda anlayacağınız üzre kararmayla ilgili birşey söylemeyeceğim:roflol:

evet canım onu bende görmüştüm hatta baya beğenmiştim ama sonra unutmuşum aklıma getirdin senkaydirigubbakcemile2 böyle şeyleri hiç sevmiyorum ya çeyiz alışverişi bana göre deil koysunlar önüme alınmış en iyisi baktıkça daralıyorum özellikle dışarda kaç kez almadan çıktım sırf sıkıldım diye:nazar:

Ahanda bir ben daha görüyorum sanki:1shok:
Ayy ne güzel olurdu herşeyin en güzeli alınsın konulsun önüme gıkım çıkmaz..
Yok bak, yok beğen, yok kullanışlımı .....olmadı başka yer..puffkaydirigubbakcemile3

Ahanda bir ben daha görüyorum sanki:1shok:
Ayy ne güzel olurdu herşeyin en güzeli alınsın konulsun önüme gıkım çıkmaz..
Yok bak, yok beğen, yok kullanışlımı .....olmadı başka yer..puffkaydirigubbakcemile3

ya giriyorum biryere bir milyon çeşit seçemiyorum bir de kararsızlık var aklımda da birşey oldu mu imkanı yok üstüne başka şey beğenemiyorum bir de satıcılardan gına geliyor buna şunu uyduralım bu buna yakışır en son sıkıldım diyip gidiyorumkaydirigubbakcemile
en iyisi internetten alışveriş ya milyon tane çeşit var ama gezmek derdi yok gözüme çarpanı alcam be artıkın yeter beğendim bir tane çatal bıçak indirimde pazartesi benimkinin kartıyla alcam:nazar: sonra tencere ve tabak kalcak ama o tabakalr yakıyor beni halen aha bu benim takımım diyemedim bebenneyaptımki
bir de annem karışıyor o çok şöyle bu çok böyle diyorum ben kullancam tamam beğen diyor hatun her bi şeyimi son an almak istemiyorum ama sona kalcak gibi bu durumda:)

Son düzenleme:
Didosh merhaba forumu gezerken bıçak setin dikkatimi çekti arkadaşım bende almak istiyorum ama birtürlü piyasada görüp kalitesi hakkında yorum yapamadım. Keskinliği, plastik kısımları hakkında neler düşünüyosun tavsiye edermisin bana?

ben de korkmazın tencere takımını almak istiyorum çok kullanışlı ve oldukça çok şey var gibi göüzküyor internetten baktığım kadarıyla 500 den aşağı yok 450' ye nerden aldın sen canım

X