- 28 Ocak 2008
- 1.684
- 0
- 39
aybuer bu senun ıcın tatlım ınş olur ya ck moralım bozuk senın ıcn emanet laptop aldım gecenın bu yarısı
teşekkürler canım en kısa zamanda sorun çözülür inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aybuer bu senun ıcın tatlım ınş olur ya ck moralım bozuk senın ıcn emanet laptop aldım gecenın bu yarısı
evet cnm istanbul anadolu yakasına optimum diye yeni bi outleet acıldı
ordan aldım bütün magzaların özellikle mutfak ürünlerinde bernardonun fiyatları cok uygun
bunu bı arkdasım görüp resmını tekrar ıstemıstı netım gıttı kusra bakmaz ınş bazı sorunlardn dolayı evde netım yok ınş kısa sure sonra sızlerle olcam gene
uğur böcük sende de yok yok mşlh
Ama güzelim şimdi yaşına baktımda küçüksün daha be canım sıranı bekle ltfnnaniknanik
bende bı eksık koca :1rolleyes:
Büyüde gel bebeğim büyüde geeeel
Bide koca adayı bile olmayanları düşünde teselli et kendini şakkıdı
smdıye ben coktan evlenmıstımde gol dırekten dondu benım sevgılımde vr :dilcikar:aman koca cok bana layık olanı bulmaya calısıym sen 30 varsn herhal amma benı arkaya attığına göre yaşımm olmuş21.75daha nolsun:tomato:
tmmy yawru senın ceyıslerın son kullanma tarhıne kac yıl var evde kokmadan evlenseydın bı yananiknanik
dıdosh aldıklaını ı gunlerde kullan cnm
LEPİ yaa ben kütahya porselende bi tane yaldızlı gördüüüm harika bişey ona baksana sitesinden canım, hem sade hem şık... belki seninde hoşuna gider...İLYADA modeli
bunlarıda bugun bernardodan aldım
pizza spatulası
silikon çırpıcı
çekirdek çıkarıcı
silikon yumurta fırcası
dondurma kaşıgı
evet canım onu bende görmüştüm hatta baya beğenmiştim ama sonra unutmuşum aklıma getirdin senkaydirigubbakcemile2 böyle şeyleri hiç sevmiyorum ya çeyiz alışverişi bana göre deil koysunlar önüme alınmış en iyisi baktıkça daralıyorum özellikle dışarda kaç kez almadan çıktım sırf sıkıldım diye
Ahanda bir ben daha görüyorum sanki:1shok:
Ayy ne güzel olurdu herşeyin en güzeli alınsın konulsun önüme gıkım çıkmaz..
Yok bak, yok beğen, yok kullanışlımı .....olmadı başka yer..puffkaydirigubbakcemile3
çok özendim bende koyucam çeyizlerimden:))
yemek takımım 400e almıştık yanlış hatırlamıosam,güral porselen.
[/QUOTE]
bu desen aklıma yayla çorbasını getirdi cokacimcoook
Lepi ben senin yerine araştırırm canım sen nası model istediini söyle... ben acayip kararsızım ve pimpirikliyim iicene araştırmadan bütün modellere bakmadan alamıyorum-tatlicadiarzu-
sora pişman oluorum düşünmeden alıncakaydirigubbakcemile4