Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

NE KADAR GÜZEL ALLH MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN CNM..NİŞAN FOTOLARINI NİKAH FOTOLARINIDA GÖRMÜŞTÜM ÇOK TATLISINIZ...BİZ 1.5 YILDIR BERABERİZ.5 AYDIR NİŞANLIYIZ...VEE EVLENMEMİZ BİZİM 2010 BELKİDE 2011 ÇÜNKÜ HENÜZ ÜNV OKUYO..DARISI BAŞIMA:1hug::asigim:

teşekkür ederim tatlişim:1hug: bak gördün mü szde kendinizce epey yol katetmişsiniz. a.s biraz daha sabır. hem aşk daha güzel demleniyor bu sırada sen merak etme... a.s.

Arkadaşlar birkaç gün önce bir arkadaşımız plastik çukur-kapaklı-kapağın ortası delik bir kap koymuştu çok beğenmiştim.Koçtaş tan 14.500 e aldığını yazmıştı.Dün 5M Migros ta buldum,markası gondol fiyatı 9.500,hem alttaki kasesi hemde kapağın ortasında bulunan bardağı ölçekli bilgilerinize canlar...

bunlar da benim çeyizlerim kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $60387_buyuk_zoom[1].jpg
    $60387_buyuk_zoom[1].jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $BHD_mr_6550_m_400[1].jpg
    $BHD_mr_6550_m_400[1].jpg
    10 KB · Görüntüleme: 23
  • $K3315SafariBeji[1].jpg
    $K3315SafariBeji[1].jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar birkaç gün önce bir arkadaşımız plastik çukur-kapaklı-kapağın ortası delik bir kap koymuştu çok beğenmiştim.Koçtaş tan 14.500 e aldığını yazmıştı.Dün 5M Migros ta buldum,markası gondol fiyatı 9.500,hem alttaki kasesi hemde kapağın ortasında bulunan bardağı ölçekli bilgilerinize canlar...

İnanmıyorum ya işte araştırmdan hemen beğenip alırsam olacağı bu:KK43: olsun ama birde ondan alırım zaten bir tane yetmeyebilir hemde çeyizimiz kalabalık gözüksün

Benden bugün kapalı çarşıaya bir firmama görüşmeye gittim ordan çıktıktan sonra eminönüne doğru yürüdüm birkaç birşey aldım akşam eve gidince resimlerini çekip göndericem bakalım beğenicekmisiniz

Mügecim kesin çok güzellerdir.

Fiyat konusundada canını sıkma alt tarafı 5 ytl fark var.Hem bizimle paylaşarak bir iyilik yaptın bak ben de aldımmm:))))

bunlar da benim çeyizlerim kaydirigubbakcemile2

kizzz benim sübürkemden, ben aldim ceyizime dügüne daha var ama ben kulanmaya basladim bile cünki cok harika bir sübürke tavisye ediyorum güzel cekiyor...

Braun mutfak robotuda benim listemde duruyor henüz alamadim insallah önümüzdeki aylarda onda da kavusurum

ay almanyanın bmine dediğini sonradan görmüşüm :roflol:gdip alayım dyecektim az daha çok ciciymiş

severim canim seni :1hug: iki parca 2 euro yani 4,5 ytl görünce hemen almam gerek bunu dedim cünki normal magazalarda pahali oluyor

yumurta kaseleride hefes ettim cünki, canim annemde hep bunlari kulaniyordu 30 sene önce almis hic modasi gecmedi cok kulanisli masada devrilmiyor. Onlarda 4 tanesei 3 euro yani 7 ytl filan.

burcu özgecım gondollarınıne kadara aldın pekı?
bende gondol tk aldım ama bardaklarımla aynı desen hepsı 43 parça ama suan tabı begenmedım degıstırdım Allah tan varmıs kırmızı rengı aşkım paşabahcede calısıo o getırdı bana benım vıtrın takımın kahverengı kırmızı boncuklu old ıcın ılk lıla uymadı o yzuden degıstırdık kırmızı aldık bız hepsını 180 ytl ye aldık evkura sordum 400 e yakın bı fıyat yazılıydı ben sok oldum kız sordu verelım ıstıyosanız dıe bende dedım bız aldık 180 ytl ye dedım aaa dedı şok oldu daha gecenlerde oda kendısıne almıs ordan cunku nerden aldınız oldu böle bende dedım askım paşabahcede calısıo hadı yaaa dedı ne şanslısın hehehehe

ugurböcügü cok teşekkürler canım daha iyileri senin olsun.zaten var daha iyileri takip ediyorum ben maşallah
fmk canım ben de süpürgeyi ilk aldıgımda denedim annemin evinde cok süper gercekten.verdigin paraya degiyor

burcu özgecım gondollarınıne kadara aldın pekı?
bende gondol tk aldım ama bardaklarımla aynı desen hepsı 43 parça ama suan tabı begenmedım degıstırdım Allah tan varmıs kırmızı rengı aşkım paşabahcede calısıo o getırdı bana benım vıtrın takımın kahverengı kırmızı boncuklu old ıcın ılk lıla uymadı o yzuden degıstırdık kırmızı aldık bız hepsını 180 ytl ye aldık evkura sordum 400 e yakın bı fıyat yazılıydı ben sok oldum kız sordu verelım ıstıyosanız dıe bende dedım bız aldık 180 ytl ye dedım aaa dedı şok oldu daha gecenlerde oda kendısıne almıs ordan cunku nerden aldınız oldu böle bende dedım askım paşabahcede calısıo hadı yaaa dedı ne şanslısın hehehehe

canımm karıştırdın herhalde bacımmm :roflol: ben gondol takımı almadım şekerm Şeniz zaten tarzım değil hiç a.s önce evi yerlekştrip aksesuarları falan sonra alıcam inşallah yerimseniben o bir başka arkadaşımıza aitti herhalde canım a.s.

severim canim seni :1hug: iki parca 2 euro yani 4,5 ytl görünce hemen almam gerek bunu dedim cünki normal magazalarda pahali oluyor

yumurta kaseleride hefes ettim cünki, canim annemde hep bunlari kulaniyordu 30 sene önce almis hic modasi gecmedi cok kulanisli masada devrilmiyor. Onlarda 4 tanesei 3 euro yani 7 ytl filan.

bencede kaçırmaa hem felaket uygun fitatı canım hemde öyle kavanoz kenarında takılıyor olmsı falan süper. akmaz bl falan... ben çok orjinal buldum vallahi... a.s.
ayy bende severim senii :eek:

canımm karıştırdın herhalde bacımmm :roflol: ben gondol takımı almadım şekerm Şeniz zaten tarzım değil hiç a.s önce evi yerlekştrip aksesuarları falan sonra alıcam inşallah yerimseniben o bir başka arkadaşımıza aitti herhalde canım a.s.

karıstırdım galıbadelikafadulden
ya aslında sonradan bende begenmedım ama neyse aldık bulunduk napak ama bence sen alma gıt hos seyler var onlardan al bencee

bu da nevresim takımlarım resim eklemede biraz acemiyim ilk kez ekliyorum idare edin olurmu kıslar ya a.s.

canım 3 üde spor modeller yani tam benlik. öyle dallı güllü şeyleri sevmiyorum pek. hele hele ilkine bayıldım çünkü kalpli şeyleri çok seviyorum nedense... a.s ayrıca zaten days in colors ın örgü battaniye takımı bende de var ama kırmızı lacivert olanı çok severek almıştım yerimseniben
güle güle kullan canım a.s.

seahorse cnm ortadakı ve sondakı nevresım cok guzel saten sondakınden bende var orgu battanıye days ın... gule gule kullan

karıstırdım galıbadelikafadulden
ya aslında sonradan bende begenmedım ama neyse aldık bulunduk napak ama bence sen alma gıt hos seyler var onlardan al bencee

ay yerim ben seni yaa Şeniz olur böyle karışıklıklar tatlım...:roflol:
neyse alınmış alınmıştır belki günün birinde koyasın gelir bir yerlere elinin altında olur yerimseniben a.s.

burcu özge begendigine cok sevindim canım.ben de herşeyim spor olsun diye didiniyorum valla.senin gibi cicili bicili şeyleri cok seviyorum senin aldıklarını da gördüm.gercekten cok tatlı hepsi Rabbim mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin
ugurböcügü canım senin örgü battaniyeli takımını da gördüm.kahve turkuazdı dimiiiiiiii.cok begendim o rengini de ama ikisini de alamadım.maddiyat malesef.sen de inşallah iyi günlerde kullanırsın

ay yerim ben seni yaa Şeniz olur böyle karışıklıklar tatlım...:roflol:
neyse alınmış alınmıştır belki günün birinde koyasın gelir bir yerlere elinin altında olur yerimseniben a.s.

saol cnm benım asıl ben senı yerım kısss resımlerınden tanıom cok tatlısın masallah :nazar:
ee tabı alınmıs sonucta napalım askım da dıo ıstersen gondol koyarsın ıstersen daha sonra sık bıseylerde alabılırız dıoo aslında mantıklı yanıı..

X