Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy tobi dün bende gittim Migros a görmedim dediklerinden.
Burcuözge nin aldığı kavanozlardan yumurtalıklardan vardı.Kavanozlar çok şeker ama küçük nişanlım buna ne koyacaksın kullanışlı görünmüyor yinede istiyorsan al dedi almadım.
canım çoookk güzelll
nerden aldığını yazarmısın
ve fiyatınıkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar günaydın
burcu özge dün gidemedim migrosa:çok üzgünüm:
ama yoldan geçerken paşabahçe gördüm girdim böyle minik minik mandallar üzerindede çok şirin rengarenk çiçekler var.o kadar sevimliki..10 ytl aldım içinden 24 tane çıkıyo.her modeli var çiçekli kalpli hayvan figürleri vs vs...mesela kahvaltı hazırlarken veya ark şöle seimli bi masa hazırlarken peçeteye tutturulabilir..ben o niyetle aldım
sende seviyosun ya cicibici şyleri aklıma sen geldin..hihoyyyt
Ayyy tobi dün bende gittim Migros a görmedim dediklerinden.
Burcuözge nin aldığı kavanozlardan yumurtalıklardan vardı.Kavanozlar çok şeker ama küçük nişanlım buna ne koyacaksın kullanışlı görünmüyor yinede istiyorsan al dedi almadım.
canım aldıklarının hepsi cok güzeller güle güle kullan
3 - 4 ve 6 nevresim takımlarının aynısı bende de var
wallaha seninle artık ceyiz kardeşi olduk Şeniz
yatat örtünde cok güzel cnm spor ben butarzdaki örtüleri daha cok begeniyorum :lepi:
lady senın sözlunle aldığın nevresım cok guzel bende gıttığımde alcaktım ama yoktu o benım cok hosuma gıttı zaten sıyah kırmızı beyaz uyumu super bayılıyom ı gunlerde kullan
tatlışlar bişi sorcam bu nevresimleri alıyoruz ya kendimize..bende aldım kendime 4 tane.fakat şimdi misafirlerimiz falan gelir illaki ama ben kendim için aldığım nevresim takımalarımı kullanmak istemiyorum.kendime aldığım nevresim takımlarım böyle taç özdilek falan.misafirler içinde diorum hani şöle 30 35 ytl iki takım alsam koysam.nasıl olur..yanlış anlamayın hani markasız aman ucuz alayım gibi değil..hergün yatıya biri gelecek değil.sık kullanılmayacağından..diğerleri bize özel olsun
mesela ben bornoz takımı aldım kendimize iki takım..bide misafir için aldım iki banyo havlusu..
tatlışlar bişi sorcam bu nevresimleri alıyoruz ya kendimize..bende aldım kendime 4 tane.fakat şimdi misafirlerimiz falan gelir illaki ama ben kendim için aldığım nevresim takımalarımı kullanmak istemiyorum.kendime aldığım nevresim takımlarım böyle taç özdilek falan.misafirler içinde diorum hani şöle 30 35 ytl iki takım alsam koysam.nasıl olur..yanlış anlamayın hani markasız aman ucuz alayım gibi değil..hergün yatıya biri gelecek değil.sık kullanılmayacağından..diğerleri bize özel olsun
mesela ben bornoz takımı aldım kendimize iki takım..bide misafir için aldım iki banyo havlusu..
ay kızlar dikkat ettim bu arada alakasız olcak ama..
burcu özge evlenmesine kısmetse 6 ay,hayat87 nin 5 ay,pingun 4 ay ay herkes geriye sayım yapıyo beniiimm için aaaaaa çoookk vaaarrrdelikafadulden:1shok:
dikkatimi çekti öle dipnot diyim dedim
canım şekerim ben 2 senedr bekliyorum. inan senin kadarken daha ohooo çok dediğimi hatırlıyorum hemde bu siteyede üyeydim banada diyorlardı geçer geçer ruhun duymaz diye. vallahide geçti gitti. şimdi sen bakıp özeniyorsun bir gün gelecek seni özenecekler bu böyle hayatım. zaman su gibi akıp geçiyor. 4 senedir tanışıyoruz 3 senedir çıkıyoruz. 2 senedir evlenme teklif etti 6 aydır nişanlıyım. 3 aylık nikahlıyım... düğünümede 6 ay var. şöyle bir bakınca epey bir yol katetmişiz yani... darısı başına kuzucuğum..:1hug: