Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar günaydın

burcu özge dün gidemedim migrosa:çok üzgünüm:
ama yoldan geçerken paşabahçe gördüm girdim böyle minik minik mandallar üzerindede çok şirin rengarenk çiçekler var.o kadar sevimliki..10 ytl aldım içinden 24 tane çıkıyo.her modeli var çiçekli kalpli hayvan figürleri vs vs...mesela kahvaltı hazırlarken veya ark şöle seimli bi masa hazırlarken peçeteye tutturulabilir..ben o niyetle aldım
sende seviyosun ya cicibici şyleri aklıma sen geldin..hihoyyyt

Ayyy tobi dün bende gittim Migros a görmedim dediklerinden.

Burcuözge nin aldığı kavanozlardan yumurtalıklardan vardı.Kavanozlar çok şeker ama küçük nişanlım buna ne koyacaksın kullanışlı görünmüyor yinede istiyorsan al dedi almadım.

Burcuözge nin aldığı kavanozlardan yumurtalıklardan vardı.Kavanozlar çok şeker ama küçük nişanlım buna ne koyacaksın kullanışlı görünmüyor yinede istiyorsan al dedi almadım.

mısracım beniim söylediklerim paşabahçede cnm migrosa gidemdim ben.ama keşke kavanozları alsaydın yanii ocağının yanına tuz pul biber karabiber koyardın yemeklerin içine falan az az atmak için çay şeker gibi şeyler içinde büyük bişi alırdın ben çok beğendim çok şirin.cumartesi gidicem migrosa çünkğ bana bayağ uzak off..inş kalır çok beğendim çünkü

Kızlarrrr aldığınız bornoz takımlarını da koyarmısınız özellikle değişik olanlar lülülülülülü

Geçende bir arkadaş bahsetmişti Özdilek'in sırtı dantelli bornozu varmış gören, alan varsa fotograflarını koyarmısınızz

lady senın sözlunle aldığın nevresım cok guzel bende gıttığımde alcaktım ama yoktu o benım cok hosuma gıttı zaten sıyah kırmızı beyaz uyumu super bayılıyom ı gunlerde kullan

arkadaşlar dün aklıma bişi geldi sizinle paylaşmak istedim..hani bu ekmeklik baharatlık falan gibi mutfak seti varya.onları isterseniz ahşap boyama yaptırablirsinz...modelini rengini seçersiniz istediniğiz deseni ben yaptıran gördüm çokda şık duruyo...ben o şekilde yaptırmayı düşünyüorum..

baharatlık...damacana kutusu...ekmeklik...peçetelik...böyle cicli bicili bi takım boyattırcam..mesela benim gazeteliğim,tepsilerimin bi kısmı,birde yatakda ymek yemek için ayaklı tepsiler varya şımarık tepside diyolar ondan falan hep ahşap boyama ve çok şık duruyo..desenini rengini bpyutunu tarzını ben seçtim kimi spor kimi ağır şıkkaydirigubbakcemile5

canım çoookk güzelll
nerden aldığını yazarmısın
ve fiyatını
kaydirigubbakcemile3

canikom hepsinin fiyatını ve aldığım yerleri yazdım kuzum geçen sayfalardakaydirigubbakcemile3

kavanoz ve yumurtalık migros kavanoz 9 ytl. yumurtalık 4 gibi bişiydi...
silikon kek kalıbı tepe home. 22 lira 4 lüsü.
bitki çayı demliğimde pazardan kuzucuğum oda 5 ytl.. Şeniz

arkadaşlar günaydın

burcu özge dün gidemedim migrosa:çok üzgünüm:
ama yoldan geçerken paşabahçe gördüm girdim böyle minik minik mandallar üzerindede çok şirin rengarenk çiçekler var.o kadar sevimliki..10 ytl aldım içinden 24 tane çıkıyo.her modeli var çiçekli kalpli hayvan figürleri vs vs...mesela kahvaltı hazırlarken veya ark şöle seimli bi masa hazırlarken peçeteye tutturulabilir..ben o niyetle aldım
sende seviyosun ya cicibici şyleri aklıma sen geldin..hihoyyyt

ay beni düşünen aklını yerim ben seninnnn Şeniz şeker pare bu kız yaaaŞeniz evettt bayılırım öyle şeyleri nasılda tanımışsın kız beni :1hug: mesela şöylee kocacığıma cici bir kahvaltı hazırladığımda not falanda tutturmak için şahanee olur:sm_cool: bende almalıyım kesin öyle bişiylerrr... sağol fıstıkı ama fotosunuda eklersen daha bir güzel olur a.s.

cnım neescafeler zaten anca o boyutta oluyor. süt tozu nescafa çok tüketrim ben onlar için aldım. diğerinede çay koyucsm çünkü çayı çok içmyoruz. kullanıma göre değişir işte. çok doldururp bayatlatmanın aromasını kaçırmanın anlamı yok .bittikçe doldururum. çünkü kokulu aromalı şeyler çabuk tüketilmediğinde kokusu kaçıyor bence.. şahsi fikrim yani... şeker de kullanmıyorum ben. şeker kullananlar şeker koyabilir. yada tobinin dediği gibi aslında pul biber kek de olabilir... mantıklı... kişiye göre değişir yanii Şeniz

canım aldıklarının hepsi cok güzeller güle güle kullan
3 - 4 ve 6 nevresim takımlarının aynısı bende de var
wallaha seninle artık ceyiz kardeşi olduk Şeniz
yatat örtünde cok güzel cnm spor ben butarzdaki örtüleri daha cok begeniyorum
:lepi:

şeerim fıstığım çeyiz kardeşimmm Şeniz beğennmene çok çok sevindim vede aynı şeyler almış olmamıza... demek tarzlarımız aynııı :1hug:

tatlışlar bişi sorcam bu nevresimleri alıyoruz ya kendimize..bende aldım kendime 4 tane.fakat şimdi misafirlerimiz falan gelir illaki ama ben kendim için aldığım nevresim takımalarımı kullanmak istemiyorum.kendime aldığım nevresim takımlarım böyle taç özdilek falan.misafirler içinde diorum hani şöle 30 35 ytl iki takım alsam koysam.nasıl olur..yanlış anlamayın hani markasız aman ucuz alayım gibi değil..hergün yatıya biri gelecek değil.sık kullanılmayacağından..diğerleri bize özel olsun
mesela ben bornoz takımı aldım kendimize iki takım..bide misafir için aldım iki banyo havlusu..

lady senın sözlunle aldığın nevresım cok guzel bende gıttığımde alcaktım ama yoktu o benım cok hosuma gıttı zaten sıyah kırmızı beyaz uyumu super bayılıyom ı gunlerde kullan

Sağol böcükçümm
Biz de o modelin sonuncusunu aldık şans eseri gördüm araba görünce vuruldum zaten. Yatak odamı kesinlikle beyaz istiyorum ve kırmızı harika duruyo. Aldığımız çeyizliklerimizi Allah sağlık, mutlulukla kullanmamızı nasip etsin canımcımm

tatlışlar bişi sorcam bu nevresimleri alıyoruz ya kendimize..bende aldım kendime 4 tane.fakat şimdi misafirlerimiz falan gelir illaki ama ben kendim için aldığım nevresim takımalarımı kullanmak istemiyorum.kendime aldığım nevresim takımlarım böyle taç özdilek falan.misafirler içinde diorum hani şöle 30 35 ytl iki takım alsam koysam.nasıl olur..yanlış anlamayın hani markasız aman ucuz alayım gibi değil..hergün yatıya biri gelecek değil.sık kullanılmayacağından..diğerleri bize özel olsun
mesela ben bornoz takımı aldım kendimize iki takım..bide misafir için aldım iki banyo havlusu..

canım bence çok haklısın.. kalkıp 40 yılın başı yatılı geleceklerede pamuk seten serecek değilsin. ayrıca sizinkiler size özel... bence al uygun ve şık bişiyler. bende mesela kendi nevresimlerimi aldığımda hediye etti taçın yan ürünü bir marka onu kaldırdım msafir için. birde annem evvelde alıp koymuş 2 takım onlarda var yeterde artar. onları direk misafirlik yaptım. zamanında da özdileğin bornoz takımını alıp koymuş. onlarıda misafirlik ayırdım şimdi kendimize jua alcam kaydirigubbakcemile3

Bence çok iyi olur cnm ben öyle yaptım kendim için 5 tane baya iyi para verdiğim nevresim ve pike takımlarım var misafir için kullanmayada biraz daha ucuzlarından aldım fazla kullanılmayacağı için yıpranma falanda olmaz misafir havlusuda koydum..

misafir nevresimi konusunda hem fikir arkadaşlarım var ohh iihihoyyyt
ilk söylediğimde çevremden tepki almıştımda aaa olurmu hiç,ne alakası var,ay ne gereksiz detaylar düşünüyosun gibi:dilcikar:

ay kızlar dikkat ettim bu arada alakasız olcak ama..
burcu özge evlenmesine kısmetse 6 ay,hayat87 nin 5 ay,pingun 4 ay ay herkes geriye sayım yapıyo beniiimm için aaaaaa çoookk vaaarrrdelikafadulden:1shok:
dikkatimi çekti öle dipnot diyim dedim

ay kızlar dikkat ettim bu arada alakasız olcak ama..
burcu özge evlenmesine kısmetse 6 ay,hayat87 nin 5 ay,pingun 4 ay ay herkes geriye sayım yapıyo beniiimm için aaaaaa çoookk vaaarrrdelikafadulden:1shok:
dikkatimi çekti öle dipnot diyim dedim

canım şekerim ben 2 senedr bekliyorum. inan senin kadarken daha ohooo çok dediğimi hatırlıyorum hemde bu siteyede üyeydim banada diyorlardı geçer geçer ruhun duymaz diye. vallahide geçti gitti. şimdi sen bakıp özeniyorsun bir gün gelecek seni özenecekler bu böyle hayatım. zaman su gibi akıp geçiyor. 4 senedir tanışıyoruz 3 senedir çıkıyoruz. 2 senedir evlenme teklif etti 6 aydır nişanlıyım. 3 aylık nikahlıyım... düğünümede 6 ay var. şöyle bir bakınca epey bir yol katetmişiz yani... darısı başına kuzucuğum..:1hug:

canım şekerim ben 2 senedr bekliyorum. inan senin kadarken daha ohooo çok dediğimi hatırlıyorum hemde bu siteyede üyeydim banada diyorlardı geçer geçer ruhun duymaz diye. vallahide geçti gitti. şimdi sen bakıp özeniyorsun bir gün gelecek seni özenecekler bu böyle hayatım. zaman su gibi akıp geçiyor. 4 senedir tanışıyoruz 3 senedir çıkıyoruz. 2 senedir evlenme teklif etti 6 aydır nişanlıyım. 3 aylık nikahlıyım... düğünümede 6 ay var. şöyle bir bakınca epey bir yol katetmişiz yani... darısı başına kuzucuğum..:1hug:

NE KADAR GÜZEL ALLH MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN CNM..NİŞAN FOTOLARINI NİKAH FOTOLARINIDA GÖRMÜŞTÜM ÇOK TATLISINIZ...BİZ 1.5 YILDIR BERABERİZ.5 AYDIR NİŞANLIYIZ...VEE EVLENMEMİZ BİZİM 2010 BELKİDE 2011 ÇÜNKÜ HENÜZ ÜNV OKUYO..DARISI BAŞIMA:1hug::asigim:

tobıcım yanlız degılsın bızde 3senedır beraberız 2aydırda nısanlı askım daha askere gıdıcek hemde uzun donem sonra gelıp ıs bulcak duzenını kurcak vs.yanı bızım dugunler hemen hemen yakın tarıhler olur Allahım nasıp etsınde gecer ınsallah be tobıcım:teselli:
burcuozge hayat87 ve pınkgun da bızımle tecrubelerını paylasır neguzelhihoyyyt

X