aaa
canım şaşırdım şimdi bak neden ama diye sorsam özel olmazsa? benneyaptımki
eve giden masraf çok görünüyo dimi mafoldumben
hayırlısı olsun canım yaa
saol cnm bakalım kısmet daha 1.5 ayımız varŞeniz
canim umarim bulursunuz gönlünüze göre bir evi ama hemen pes etme....
derslerindede simdiden basarilar
geçmiş olsunslm kızlar ya grip oldum ne zamandır takip edemedim sizleri
yataktan kaldıramadım başımı ne lanet bişey bu yaa
ölüyrm sandım
şimdi alıntı yapılmış beta cnm aldıkların çok gzl havlular süper:)
Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Lepi fotodan 3 boyutlu böyle bir biblo cikariyorlar... bende lepi ve askinin resminden yaptirirdim böyle biseyi
[/URL]
[/FONT][/COLOR]
sonbahar geçmişolsun canım
o alıntımdaki betanın cicileri çeyiz daha evli değildi o zaman
ben geçmişten bulup getirdimde kaydirigubbakcemile3
ok cnm özel değil tabiki yani sizden saklım yok sanırım evlilik öncesi stresi benimki Allah kimseyi gördüğünden alıkoymasın küçümsemiyorumda ama öyle evler varki saanırım onlar korkuttu beni
tatlım baharım hani evinizi yaptırıypdunuzya
ondan niye vazgeçtiniz kiraya gidiyosunuz o eve giden masraf cok oluyo dimi onu dedim :1rolleyes:
5 ay kalmış cnm yaa hayırlısıyla inşallah
Ayy gamzemm geçmiş doğum günün kutlu olsun canımm ben ancaa alıntılardan gördümm mafoldumbenkızlarrrrrrrr yarın benim doğum günümmmmmm 1 sene daha yaşlanıorum. ama bu sefer kzıımla kutlayacağım doğum günümü bakalım sevgili kocacım bana ne süprisler yapacak. hepsini tek tek pzrtesi anlatırım
Afiyett bal şeker olsunn balımaa opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5muhallebili kadayıf(betacıgım cok sagaol cok begendımkahvaltıda bile yedim)
kaydirigubbakcemile3 o zaman abayın tutacak askerleri kaydirigubbakcemile3densem cok gecmıs olsun cnm
ee ben ne etcem yaa hala onu bılmıyom
benımkı dr gıderız dıo
hap kullanmamı ıstemıyor
oda asker tutucu ıstemıyor
ee nolcak bızım halımızmafoldumben
Çok ciciymişş tam benlikk opuyorumnanaktan
ahada bu olıyy kendısı :asigim:
fıyatıda uygundu
Annnaaa ne güzel bi haber buuu kaydirigubbakcemile5kızlar demın askımla konustum
nısan konusunuu bısı var aklımızda o olursa seneye eylul dusunuyoduk ama
ben buna ınanmıyorum sana gelene kadarr ınanmıcam dedım vee bana ınan ınan ve guven alıcam senıı gor bak dedıı
agustos gıbı beyaz esyaları alalım dedıı bende bı heves takvım hazırladımm ama bellı deıll yıne ınanasım gelmıoo ama bakalım
Afiyettt bal şeker lokumm olsunn ikizimee kaydirigubbakcemile5selammlarrr
eve geldim hemen yemek yaptım fırınta köfte papates şuan pişmekte :) birde ezo gelin corba
Ay ervacım çok saol canımm Şenizbetuş ne kadar guselmiş aldıkların yemek takımına bayıldım.
önlüğünde cok ciciş.. ben bunları sonradan görüyom.
Ayy canımm aimemm emek vermiş neler yapmışın bizim içinn canımm benim çok saol çok beğendimm saatii ŞenizKizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Beta kelebeksiz beta düsünemedigimden betaya kelebekli bir saat begendim
hmm pardon o zaman ama yine de güle güle kullansın görmemiştim ben çünkü :)
teşk. ederim cnm
heee alıntı yapmayında silerim:):)
pardon görmemişim başa yazmışın cnm sildim
Canım benım yaa anladım..çok haklısın çok.
en iyisini yapmışsınız madem kendı evinde yine para ödeyecekti
kirada oturun kafan rahat daha iyi.
herşey yoluna girer inşallah canım sıkma sen canını kaynana milleti işte.
ama iyi düşünmüşsünüz. gercektende ev masrafı 10 milyar tutuyo ben biliyom şuan o durumdayız..
sıkılma kuzucum :teselli:
:asigim:aynen sonbaharcım bende öyle düşünüyorum. bide alınıtını silermisin