5 sene bekledımm 2 senede beklerım ama aılem beklemıoo ve ben sıkılmaya baslıyorum artık lunaparka gıdıcez kuzenim falan farukta gelsın dedım ben gelmem ozaman cıddıyet olmadan dedıı kuzenım bıle bole dıoo bende abıı zaten yeter
Ayyy tam yatağa bişey serme konuşuluyor daha önce anlatmamışımdır. Bizim ilk gece ekru pike takımım var yaaa süslü onu sermiştik. Ama içinde uyumak kısmet olmamıştı
Çünkü evlendiğimizde izmirde 4 günlük su kesintisi vardı. Düşünsenize ilk gece su yok :roflol: Makyajımı ıslak mendille silmeye çalıştık ama yok yani gelin makyajını biliyosunuz. Üstelik yalın ayak oynamışım ayaklarımkir içinde onu da ıslak mendille sildik bi kutuyu bitirdik ama pistim hala :roflol: Oturma odasına kanepeye kocişin eskiyatak çarşafını sermiştik üstünde öle uyuduk :roflol:
ervaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
bnm resımlerı goren gorduu sılsene kuzumm
sende haklsin Nihalcim....
oyy sultan kızz tamda gününümü bulmuş sulaarr
ay ne kötü hee :1closedeyes:
sildim tatlımmm opuyorumnanaktan
esma saol canım
kızlar saolunda ben öyle pek anlatabilen bi insan diilim
içime atarım attıkça şişerim dönem dönemde patlarım işte böyle
Rabbim yardım etsin bize şu zor günlerde
ve artık hala bulmadılarsa pufinin eşine papinin sevgilisine ve benim nişanlıma hayırlı bi iş nasip etsin..
dualarınızda bizide unutmayın nolur
hayatım yaa cok hoşuma gıttı ama bak hep 2012 demışım bı arada belkı yarın belkı yarından yakın demışım
malum mu olmuş nee
yazmalım 20 gun sonra bende aynı seyı dıycem:dilcikar:
Ayyy tam yatağa bişey serme konuşuluyor daha önce anlatmamışımdır. Bizim ilk gece ekru pike takımım var yaaa süslü onu sermiştik. Ama içinde uyumak kısmet olmamıştı
Çünkü evlendiğimizde izmirde 4 günlük su kesintisi vardı. Düşünsenize ilk gece su yok :roflol: Makyajımı ıslak mendille silmeye çalıştık ama yok yani gelin makyajını biliyosunuz. Üstelik yalın ayak oynamışım ayaklarımkir içinde onu da ıslak mendille sildik bi kutuyu bitirdik ama pistim hala :roflol: Oturma odasına kanepeye kocişin eskiyatak çarşafını sermiştik üstünde öle uyuduk :roflol:
valla binbirkere maşallaahh, hatuncum bu ne ya??
mutfak işlerine olan istidâdına her seferinde yine hayran kalıyorum, yine zemuszemus
zaten mesaiye kaldım, çalışıyorum, sabah bişey yemedim(zaten sabahları yemiyorum), öğlen çeyrek tost yedim, o kadar, açım hala bişey yemedim
sabahtan bu yana yazılanları henüz okuyamadım ama yazmalım senin bu sofrayı görünce dayanamadım yazayım dedim :)) kııızzz lahanam, sen de böyle misin? hani çektin mi accık kardeşine?
alkisalkisalkis:kedi::kedi:
ne cok sey kacırmısım yaaaa harıka olmus yaaa
sen tam evının hanımı olmussun zevk fskırıyo resmen tertemız hemde ınsanın canı yemek ıster yanı ellerıne saglık
5 sene bekledımm 2 senede beklerım ama aılem beklemıoo ve ben sıkılmaya baslıyorum artık lunaparka gıdıcez kuzenim falan farukta gelsın dedım ben gelmem ozaman cıddıyet olmadan dedıı kuzenım bıle bole dıoo bende abıı zaten yeter
Kızlar bende geçen haftalarda yeni şeyler almıştım ama anca yeni ekleyebildim..
Bu mutfak için aldığımız.Metal baharatlık ve havluluk,folyoluk...
Buda 4 TL'ye aldığımız supla..
Buda yemek takımımdaki görünüşü..Nasıl olmuş sizce :uhm:
Buda yemek takımım ve uymadığını düşündüğüm çatal bıçak takımım
Bunlarda meyva bıçakları,çatalları ve tatlı kaşıkları..
Buda ablamın bana hediye aldığı mutfak önlüğümm..:asigim:
Sizler içinde modellik yaptım kaydirigubbakcemile3
Bunlarda cici mutfak havlularımm..:asigim: Çok tatlılar yaa :ecrin_bebek:
Buda geçen gün aldığım çamaşırlığım..
gule gule cnm
nan ben sona kalcam ahada buraya yazıyom
canım yaaa :teselli:evet iyi bir şey yapmamış devamı gelirse kötü ama sende üstüne giderek iyi yapmamışsın daha fena tetiklersin. aşkım hayatım lütfen neden kendine zarar veriyorsun ki. başkaları için kendini üzmeye yıpratmaya kalkıp sigara içmeye değermi. senden önemli ne varki aşkısım falan desen bak içiyor mu bir dahaa:roflol: seninde stresli gününe denk gelmiş ay bilirim daha 3 gün önce bende o haldeydim :teselli: geçer kuzum geçerrŞeniz
aboww bugun herkes kavga etmış neysekı benım bı sevgılım bıle yok dert yok tasa yok valla ohh :kaydirigubbakcemile2
arısma tşörtune bayıldım ya nerden aldın kaç tl
Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Erva8 Mikrodalgada isitiyorsun giyiniyorsun ayaklari sicacik yapiyormus
/img412/9674/ladybirddaisy.th.jpg[/IMG][/URL]
ohhhhh beee en sonunda bitti iste....
kizlar bunlari ararken babama isittigim yemek yandi, masamda duran su bardagim devrildi.... bir sürü seyler yasadim yani... umarim begenirsiniz umarim kimseyi kirmamisimdir umarim kimseyi unutmamisimdir....[/FONT]
kuru fasülye pastası yapan varmı kızlarr
aimee geçmişt bişeyler okudum
inş. hayırlısı olur canımm
çok sevindim adınaa
öle işte tatlımm
askım sımdı kayserıde
ay paza istınyeye gıttık yemek yedık sona bılek guresı yaptıkk mıllet bıze bakıo bız cocuk gıbı eglendık kımseyı umursamadan
afm sınema salonunda masaj koltugu vardı masaj yaptırdık falan tv baktık cok eglencelıydı dedıkı sınemada dun kagıt oynadım kaybettım askta kazandım dedıı sımdı kavga edermısız fılmden sonra dedıı cıdden ettık haha ama 1 dk surdu sadecee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar cook ayrı kaldım sizden farkındayım..mafoldumben
nişanlımla ev bakmaya başladık kirada oturmaya karar verdik diğer eve masraf yapmıcaz.
ama hem kesemize uygun hem istedimiz gibi küçük şirin ev bulmak cok zor içim sıkıldı valla.. ev gezdikçe evlilikten korktum yapabilicemmi dedim kendi kendime.öyle işte topikte neler var neler yok herşey yolundadır işallahopuyorumnanaktan
hee bide nişanlım kpss kitabı aldı ders calışmaya başladım.paramı hala alamadım 1 ocak dedi vermezse mahkemeye gidicem nasılsa o cıkardı olarak gösterdim.işsizlik sigortası alıcam diye
ay ben seni yerim yaa
düşünceli iyi yürekli arkadasım benim
ne kadar güzel bir kalbin var.. çok ama çok teşekkür ederim
ne kadar yorulmuşsundur canım..
sanaldada olsa unutmadın bizleri öyle güzel düşünmüşsünki hediyemide çok begendım
böyle bişeyede ihtiyacım vardı yani hemde GALATASARAYLII yuppiii :lepi::lepi::lepi:
çok teşekkür ederim bitanem aimem..
slm kızlar cook ayrı kaldım sizden farkındayım..mafoldumben
nişanlımla ev bakmaya başladık kirada oturmaya karar verdik diğer eve masraf yapmıcaz.
ama hem kesemize uygun hem istedimiz gibi küçük şirin ev bulmak cok zor içim sıkıldı valla.. ev gezdikçe evlilikten korktum yapabilicemmi dedim kendi kendime.öyle işte topikte neler var neler yok herşey yolundadır işallahopuyorumnanaktan
hee bide nişanlım kpss kitabı aldı ders calışmaya başladım.paramı hala alamadım 1 ocak dedi vermezse mahkemeye gidicem nasılsa o cıkardı olarak gösterdim.işsizlik sigortası alıcam diye
slm kızlar ya grip oldum ne zamandır takip edemedim sizleri
yataktan kaldıramadım başımı ne lanet bişey bu yaa
ölüyrm sandım
şimdi alıntı yapılmış beta cnm aldıkların çok gzl havlular süper:)
aimoşum
valla çok doğru bi seçim benimki.
benimde aynen ellerim hep soğuktur dün nişanlımda diyoki niye hep soğuk ellerin yaa bakıyım ayağında çorap var mı kaydirigubbakcemile3
çok kansızlık var aynen.. oyy canım arkadasım çok mutlu oldum ya