Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayy canımm aimemm emek vermiş neler yapmışın bizim içinn canımm benim çok saol çok beğendimm saatii Şeniz

Bu da benimm sana hediyemm olsunn
Bunun adı Cola olsun kaydirigubbakcemile3

www.resimcity.com_kopek_resimleri_8.jpg

Bunun adıda fantaa :kedi:
yavru-kopek-resim1.jpg

Budaa meyva çicekleri
babama-hediye.jpg

betaaaa ay ayni kolamin bakisini tutturmussun kaydirigubbakcemile3
cok tsk ederim canim benim... meyve cicegi vitamin iyi gelir hazir bogazimda agirmaya baslamisken

ay düşünceliliğe bak opuyorumnanaktan
kız akşam akşam mutlu oldum sanaldan da olsa hedye aldım.
en önemlisi aklına gelmişim.
o bile yeter teşekkürler:1rolleyes::1rolleyes:

rica ederim lepicim opuyorumnanaktan

Saol canımm Allah sanada aldığın cicileri kullandırmayı nasip etsinn kaydirigubbakcemile5
Bu arada resimlere bayıldımm artık evinin baş köşesine asarsın ne de olsa babacığının hediyesi opuyorumnanaktan

çok teşk. ederim cnm amin inş. güzel günlerde kullanalım aldıkalrımızı.
evet salonuma asmayı düşünyrm uygun olursa yeri.

kızlar size bişey danışcam ben.
acaba diyrm kendi kendime aşırımı kıskancım.
nişanlıma karşı haksızlıkmı ediyrm.
dün kayınbiraderimin sözü vardı.
işte bunlar gittiler geldiler ne oldu fln diyrm anlatıyr bu herneyse sabah fotoları atarmısın dedim demez olaydım gözlerime inanamadım.
eltim olacak bayan sen giy miniyi nişanlımın yanına geç frikik verip resim çektir.
dedim bu ne ya nasıl bişeydir bu napim git yanıma oturmamı diyim kadına dio.annemle oturuyorduk lap dedi girdi aramıza resim çekilcez dedi dio bide sarılmış fln.
diğer fotolarda bol açık manzara resimleri çeken nişanlım çok rahatsız oldum ya büyütmek istemiyrm tmm ama kötü hissettim kendimi

buarada resimlerde albümümümde zaten bir kaçını ekledim diğerleri kötü içeriğe girebilirdi
silcm ama sonra

bahar cadısı ne ekledin de ben görmedimm sildiriyonn :dilcikar:
Bu arada buldunuzmu gönlünüze göre bi ev :uhm:

:dilcikar: cadı betam iki beş dedikodu ettim kaydirigubbakcemile3 arada kaynamadan silem dedim.

yok ev bulamadık bulduk bitane cok şirin ama 800 dedi okadar veremeyiz encok 600 bakıyoruz.şimdi biraz daha yukarı muhite bakcaz fiyatlar biraz daha uygun.ama evleri gördükçe içim karardı mafoldumben daha vakit var ama işte nebilim evlilik stresine girdimmafoldumben

betaaaa ay ayni kolamin bakisini tutturmussun kaydirigubbakcemile3
cok tsk ederim canim benim... meyve cicegi vitamin iyi gelir hazir bogazimda agirmaya baslamisken
Ayy canımm geçmiş olsunn bol bol mandilana elma portakal ye bu zamanlarda bol bol vitamin almak lazımm Şeniz

işte bunlar gittiler geldiler ne oldu fln diyrm anlatıyr bu herneyse sabah fotoları atarmısın dedim demez olaydım gözlerime inanamadım.
eltim olacak bayan sen giy miniyi nişanlımın yanına geç frikik verip resim çektir.
dedim bu ne ya nasıl bişeydir bu napim git yanıma oturmamı diyim kadına dio.annemle oturuyorduk lap dedi girdi aramıza resim çekilcez dedi dio bide sarılmış fln.
diğer fotolarda bol açık manzara resimleri çeken nişanlım çok rahatsız oldum ya büyütmek istemiyrm tmm ama kötü hissettim kendimi

buarada resimlerde albümümümde zaten bir kaçını ekledim diğerleri kötü içeriğe girebilirdi
silcm ama sonra
Canım sen rahatsızlığını nişanlına dile getirmişsinn oda bundan sonra daha dikkatli olurr yada uygun bi dille uyarır :eek:lmaz: Oluyor öyle patavatsız kişiler sakın böyle şeylere kızıpta nişanlınla aranı bozma kendini bilmez kişiler yüzünden :eek:lmaz:
Onun yaptığıda ayıp yanii sen niye gitmedin sözee :uhm:

:dilcikar: cadı betam iki beş dedikodu ettim kaydirigubbakcemile3 arada kaynamadan silem dedim.

yok ev bulamadık bulduk bitane cok şirin ama 800 dedi okadar veremeyiz encok 600 bakıyoruz.şimdi biraz daha yukarı muhite bakcaz fiyatlar biraz daha uygun.ama evleri gördükçe içim karardı mafoldumben daha vakit var ama işte nebilim evlilik stresine girdimmafoldumben
Baberkomm canım inş..gönlünüze göree bi ev bulursunuz şöyle kutu mutu bahçeli güzel bi evv opuyorumnanaktan Pes etmek yokk kaydirigubbakcemile5 Ama bu zamanda kirada oturmak zor walla Allah yardımcınız olsunn :Saruboceq:

silcm ama sonra

canım zeynepciğim
senin nişanlın 2. fotodaki koltukta ilk sıradaki beyaz tenli olan mı yoksa
diğer esmer olan mı kuzum?
hatun hakkatten fena bişy belli yani.
ama nişanlınında sucu yokki napsın dimi.
eğer o beyaz tenli olan nişanlınsa zaten belli resimdede utangac bakmıs baksana valla ben anladım.. rahat değil gibi.
yani problem onda mı şimdi
keşke mesafe yakın olsaydı sende gitseydin nişanlının yanında olsaydın ama
nişanlınında elinde olan bişey yokki kızın sözlüsü veya nişanlısı bişey söylemedikten sonra dimi
ama bende seninle aynı duyguları hissederdim o ayrı kıskanclık değil ama hatun sokulgan bişey belli
bazı insanlar soyunarak dikkat cekmek isterler bilirsin..
sen aranızı bozma derim

Son düzenleme:
beta cnm hastayım ben ne zamandır yataktan çıkamıyrm birde istanbulda onlar 2 saat yol var aramızda hasta halimle çekemem dedim.gidemedim ya bozmak istemiyrm moralimi güvenirm nişanlıma çok iyi niyetlidir o. ama kadının yaptığı ayıp ne işin var senin benim nişanlımın yanında ne sarılıyorsun iki günde tanıdığın adama

cnm ilk sıra da oruan evet çekinmesi normal o poza kim olsa çekinir yani.
nişanlımda suç bulmuyrm ama kendimi kötü hissettim ne bilim ben işte
kayınvaldemin yanında oturan kayınbiraderim işte kızın yanındaki nişanlım

Baberkomm canım inş..gönlünüze göree bi ev bulursunuz şöyle kutu mutu bahçeli güzel bi evv opuyorumnanaktan Pes etmek yokk kaydirigubbakcemile5 Ama bu zamanda kirada oturmak zor walla Allah yardımcınız olsunn :Saruboceq:

:Saruboceq: işallah cadım benim ama bahçe hayal olucak beyendimiz bahçeliler pahalı mafoldumben nese buluruz elbet hayırlısıyla resim koyarım size yerimseniben

benim cıkmam gerekiyo artık kızlar öpüyorum hepinizi cok seviyorum kaydirigubbakcemile5 iyi gecelr

canım zeynepciğim
ama bende seninle aynı duyguları hissederdim o ayrı kıskanclık değil ama hatun sokulgan bişey belli
bazı insanlar soyunarak dikkat cekmek isterler bilirsin..
sen aranızı bozma derim

bilemiyrm duygumu kıskançlık mı kızgınlıkmı
aramı bozmam böyle bişey için ama başta söylendim epeyce tabii.
birde hoş gelmedi bana kendini bunca büyüğün yanında bu denli teşhir etmesi

beta cnm hastayım ben ne zamandır yataktan çıkamıyrm birde istanbulda onlar 2 saat yol var aramızda hasta halimle çekemem dedim.gidemedim ya bozmak istemiyrm moralimi güvenirm nişanlıma çok iyi niyetlidir o. ama kadının yaptığı ayıp ne işin var senin benim nişanlımın yanında ne sarılıyorsun iki günde tanıdığın adama
Zeynep bende ervaya katılıyorum nişanlın zaten çok rahatsız oturmuşş utanmış :kedi:
elti işte salla gitsinn kaydirigubbakcemile3
Ama sakın nişanlının üstüne gitmee bu konuda var böyle dengesiz kişiler gösteriş yapmış aklı sıraa :dilcikar:

:Saruboceq: işallah cadım benim ama bahçe hayal olucak beyendimiz bahçeliler pahalı mafoldumben nese buluruz elbet hayırlısıyla resim koyarım size yerimseniben

benim cıkmam gerekiyo artık kızlar öpüyorum hepinizi cok seviyorum kaydirigubbakcemile5 iyi gecelr

Bulursun baharcımm karamsar olmak yok :eek:lmaz:
Bak böcükee fıstık gibin ev bulmuşlar hemde fiyatı uygunn sizinde karşınıza böyle bi ev çıkar inşallahh opuyorumnanaktan

Öptümm senii güzel haberlerle bekliom senii Şeniz

Sezellll cadısıı sen akşamları gelirmiydin buralaraa kaydirigubbakcemile

cnm ilk sıra da oruan evet çekinmesi normal o poza kim olsa çekinir yani.
nişanlımda suç bulmuyrm ama kendimi kötü hissettim ne bilim ben işte
kayınvaldemin yanında oturan kayınbiraderim işte kızın yanındaki nişanlım

ya canım resme baksana
kızın sözlüsü yani senin kayınbiraderin
sözlüsünden uzak oturmuş bikere
nişanlının yanında..
kız sokulmuş.. nişanlının ifadesine bak hele ne kaaa sıkılgan utangac
boşver sen napsın aşkın dimi..

Zeynep bende ervaya katılıyorum nişanlın zaten çok rahatsız oturmuşş utanmış :kedi:
elti işte salla gitsinn kaydirigubbakcemile3
Ama sakın nişanlının üstüne gitmee bu konuda var böyle dengesiz kişiler gösteriş yapmış aklı sıraa :dilcikar:

Bulursun baharcımm karamsar olmak yok :eek:lmaz:
Bak böcükee fıstık gibin ev bulmuşlar hemde fiyatı uygunn sizinde karşınıza böyle bi ev çıkar inşallahh opuyorumnanaktan

Öptümm senii güzel haberlerle bekliom senii Şeniz

Sezellll cadısıı sen akşamları gelirmiydin buralaraa kaydirigubbakcemile

Uyku tutmadı anacımmm, opuyorumnanaktan
Senin ne işin var burda evli hatunnnn gitsene kalbinin fatihinin yanına :hulya:

kızlar sağolun yorumlar için
içim çok rahatladı valla biliyrm o öledir çekinir iyi niyetlidir temiz kalplidir o yüzden insanların art niyetlerini anlayamıyor.
kadın resmen show yapmış yani orda onca büyük var

işte taktik işte yol gösterme..
ne kadar guzel bi mantığın var burcu.. geçmişte buldum bunu..
ve aklıma ben geldım.. nişanlım sigara kullanıyor malesef ama bugüne kadar
ona hiç bu yolla yaklasmadım.. hep kızdıracak tavırla iç iç kendini düşünme zaten
parana acı bari fln tarzıydı :kedi:.. utandın okuyunca yazını.. uygulamak lazım
sen kaa değişik birisin çok olgunsun biliyomusun...

ay burcu yaaa
bayıldım biliyomusun bunu görünce.. ne kadar harika bir elbise
hadi elbiseyi geçtim
içindeki fizik on numaraaa.. kardeşinmiş sanırım maşallah maşallah..
ne kadar guzel gözümü alamadım açıp açıp baktım..

canım öncelikle evet kardeşim kuğu gibi olmuştu düğünde opuyorumnanaktan

benim için söyledikletinde şımartıyor bak beni heeee:kedi: utanıyorum heee:kedi:
farklı perpektiflerden bakabliyorum kimi zaman
kimi zamanda benimde bam telleeim var. ama karşı taraf alttan alıyor o zamanlarda böyle böyle güzel geçim oluyor işte... opuyorumnanaktan

aimecimmm canım benim için nsılda mükemmel bir hediye seçmişsin.
bir kere fondülere bayılıyoruz almayıda düşünüyoruz. kalplisi mükemmelmişş
nasılda tanımış beni fıstıkımmmmmm

hediyen paketlenmişş durumda kuzucuğummmmm
sabırsızlanıyorum elşne geçeceği zamanıııııııııopuyorumnanaktan
birazcık daha sabırrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

Canımm benimmm, soracaktım da fazla meraklı olduğumu hissettirmemek için sormadım ama ölüyorum meraktannnkaydirigubbakcemile2

X