erva :roflol: Allah belanı vırmesın
Nihal, takvimin hayırlı olsun canım, herşey gönlünüzce olur umarım
böcüğüm hayırlı uğurlu olsun sıra sende edadan sonra ne heyecan dimi
nihallll kesinlikle bakır kızılı olan saç rengi süper olmuşgözler foraaaaaaaaaa
kızlar merahbaba
canım çok sııkkın bu ara acayip gerginlik ve sıkkınlık söz konusu
bugünde regli oldum oınunda etkisi var tebii ama
offf ne biliiim hierşey ters gidioo sankiii
allahıma çok şükür gene amaa
ülkedeki kaos işsizlikkk hiç umudum yok artık benim gelecektennn
daraltıı bu ülke beniii
Burcilik teşekkür ederim canım sanırım bu dediğinin de etkisi var ama inşallah zamanla daha iyi olucam...
Acaba ben çok mu karıştırdım patetesi ondan mı cıvk oldu hıı ne dersin baya baya elime yapıştı yani ama tam ezmezsende nasıl püre olucakki bilemedim CADIARZU
Ayrıca o dediğinde mantıklı ama aklımın ucuna bile gelmedi vallaaaa
Burcilik teşekkür ederim canım sanırım bu dediğinin de etkisi var ama inşallah zamanla daha iyi olucam...
Acaba ben çok mu karıştırdım patetesi ondan mı cıvk oldu hıı ne dersin baya baya elime yapıştı yani ama tam ezmezsende nasıl püre olucakki bilemedim CADIARZU
Ayrıca o dediğinde mantıklı ama aklımın ucuna bile gelmedi vallaaaa
Kızlar hafta sonumda çok cicikk geçtiiiiiiopuyorumnanaktan
cumartesi dışarda kahvaltı yaptık sonraa yağmurda azcık yürüdük sonra alışveriş yaptık eve geldik... kocişim için olta ördük bu gün öğle arası balık tutacak. sonra film seyrettik.
pazar günü için cumartesi akşamdan börek döşedim mantarlı. bir sürü mantarımız olunca ne yapcağımızı şaşırdık :roflol: fırını ayarladım kurdum sabah misss gibi börek kokusuyla uyandıkk opuyorumnanaktan ardındannn serhatın bisikleti var zaten bir arkadaşından da ödünç isteyim bisiklet turuna çıktıkkkk... :1rolleyes: hava mükemmeldi... sadece yağmurukla dolaştık içimizde de ince bir swit... a.s sonra yolda nergis satan br kadın gördük kocişim bir demet aldı bana... çok severim hatta en sevdiğim çiçeklerdendir nergisler... :1rolleyes:sonra o kadar çok yol gittikki bu gün bacaklarım tutulduu :roflol: yorulunca çektik kenara ayaklarımızı sallandırdık bir iskeleden manara seyrettikk çokk huzurlu bir haftasonuydu. akşam tabiki makarna partisi ve filmm ama bu kez şarapsızz :roflol: bu gün oruç tutmayı planlamıştık. sahura kalkamadık o ayrı mesela:roflol:
işte böyle kızlarrrrrropuyorumnanaktan
valla binbirkere maşallaahh, hatuncum bu ne ya??işte sofram kzılar..
sehpama hazırladım self servis şeklinde ..
esma uğurlu gelen sendın dımek:Şeniz
nıhalım cok sevındım takvımıne umarım tez zamanda yuzun gibi kalbin gıbı guzellıkler senı bulur ama ınanmıyom felan deme yaa onlar elınden gelenı yapıyoda ahhh su sartlarrr
kızlar merahbaba
canım çok sııkkın bu ara acayip gerginlik ve sıkkınlık söz konusu
bugünde regli oldum oınunda etkisi var tebii ama
offf ne biliiim hierşey ters gidioo sankiii
allahıma çok şükür gene amaa
ülkedeki kaos işsizlikkk hiç umudum yok artık benim gelecektennn
daraltıı bu ülke beniii
saoll cnm benımm
aimecim cnm benm tahmını faruka ınanaraktan yaptımm 2010 cumuyum 2015 cımı gorcez artık