Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyy tam yatağa bişey serme konuşuluyor daha önce anlatmamışımdır. Bizim ilk gece ekru pike takımım var yaaa süslü onu sermiştik. Ama içinde uyumak kısmet olmamıştı

Çünkü evlendiğimizde izmirde 4 günlük su kesintisi vardı. Düşünsenize ilk gece su yok :roflol: Makyajımı ıslak mendille silmeye çalıştık ama yok yani gelin makyajını biliyosunuz. Üstelik yalın ayak oynamışım ayaklarımkir içinde onu da ıslak mendille sildik bi kutuyu bitirdik ama pistim hala :roflol: Oturma odasına kanepeye kocişin eskiyatak çarşafını sermiştik üstünde öle uyuduk :roflol:

kızlar merahbaba

canım çok sııkkın bu ara acayip gerginlik ve sıkkınlık söz konusu

bugünde regli oldum oınunda etkisi var tebii ama

offf ne biliiim hierşey ters gidioo sankiii

allahıma çok şükür gene amaa

ülkedeki kaos işsizlikkk hiç umudum yok artık benim gelecektennn

daraltıı bu ülke beniii

Nihal, takvimin hayırlı olsun canım, herşey gönlünüzce olur umarım

saoll cnm benımm

aimecim cnm benm tahmını faruka ınanaraktan yaptımm 2010 cumuyum 2015 cımı gorcez artık

böcüğüm hayırlı uğurlu olsun sıra sende edadan sonra ne heyecan dimi

nihallll kesinlikle bakır kızılı olan saç rengi süper olmuş:nazar: gözler foraaaaaaaaaa

yorum yapan kızlarrr karamel yapıcam karar verdım sanırımm

bugÜn Çk yoĞundum anca ız bıraka bıraka ılrledım...
ÖptÜm hepınızı ınŞ dıĞer gÜnler bıraz daha sakın olur...

kızlar merahbaba

daraltıı bu ülke beniii

merhaba hoşgeldinn.....:1hug:

bende hastayım bitmedi daha sıkıntılar geliyor yaaa :sinifsinif:

benimde herşey ters gidiyor bugünlerde mafoldumben

kardelen sanırım kış dolayısıyla depresif durumlar artıorr

offfffffffffffffffffffffffffffffff

offffffffffffffffffffffffffffff

allah sabır versin iyilik hoşluk versin işlerimiz rast gitsin inş canım

evet yaa kış yüzünden de oluyor böyle durumlar :bbo:

öyle yorgunumki uyumak istiyorum ama şimdi uyursam sabah kalkarım ancak zemuszemus

sevgilimde kızar msjlaşamıyoruz gündüz gecede uyuyorsun diye trip yapıyor :umursamaz::dilcikar:

selammlarrr
eve geldim hemen yemek yaptım fırınta köfte papates şuan pişmekte :) birde ezo gelin corba

bi kaç hafta giremedim KK ya neler olmuş böle aman Allah ım böcükkkk evlilik bu kadar erkenmi oldu yawwww Allah herşeyi gönlüne göre versin bir ömür boyu mutlu olun inşallahhhhhhhhhh herkesten hızlı cıktın maşallahh sana tütütüt :nazar:

Burcilik teşekkür ederim canım sanırım bu dediğinin de etkisi var ama inşallah zamanla daha iyi olucam...

Acaba ben çok mu karıştırdım patetesi ondan mı cıvk oldu hıı ne dersin baya baya elime yapıştı yani ama tam ezmezsende nasıl püre olucakki bilemedim CADIARZU
Ayrıca o dediğinde mantıklı ama aklımın ucuna bile gelmedi vallaaaa

canım acaba sen pateteslerı neyle ezdın boyle blendırı cok gezdırıncede çok cıvık oluyo

bocugummm heyecan tam gaz hee..

nıhalım cok sevındım takvımıne umarım tez zamanda yuzun gibi kalbin gıbı guzellıkler senı bulur ama ınanmıyom felan deme yaa onlar elınden gelenı yapıyoda ahhh su sartlarrr:kızgın:

burcummm yıne bulussun arkadaslar cok sevındım

Burcilik teşekkür ederim canım sanırım bu dediğinin de etkisi var ama inşallah zamanla daha iyi olucam...

Acaba ben çok mu karıştırdım patetesi ondan mı cıvk oldu hıı ne dersin baya baya elime yapıştı yani ama tam ezmezsende nasıl püre olucakki bilemedim CADIARZU
Ayrıca o dediğinde mantıklı ama aklımın ucuna bile gelmedi vallaaaa

Kızlar hafta sonumda çok cicikk geçtiiiiiiopuyorumnanaktan

cumartesi dışarda kahvaltı yaptık sonraa yağmurda azcık yürüdük sonra alışveriş yaptık eve geldik... kocişim için olta ördük bu gün öğle arası balık tutacak. sonra film seyrettik.

pazar günü için cumartesi akşamdan börek döşedim mantarlı. bir sürü mantarımız olunca ne yapcağımızı şaşırdık :roflol: fırını ayarladım kurdum sabah misss gibi börek kokusuyla uyandıkk opuyorumnanaktan ardındannn serhatın bisikleti var zaten bir arkadaşından da ödünç isteyim bisiklet turuna çıktıkkkk... :1rolleyes: hava mükemmeldi... sadece yağmurukla dolaştık içimizde de ince bir swit... a.s sonra yolda nergis satan br kadın gördük kocişim bir demet aldı bana... çok severim hatta en sevdiğim çiçeklerdendir nergisler... :1rolleyes:sonra o kadar çok yol gittikki bu gün bacaklarım tutulduu :roflol: yorulunca çektik kenara ayaklarımızı sallandırdık bir iskeleden manara seyrettikk çokk huzurlu bir haftasonuydu. akşam tabiki makarna partisi ve filmm ama bu kez şarapsızz :roflol: bu gün oruç tutmayı planlamıştık. sahura kalkamadık o ayrı mesela:roflol:

işte böyle kızlarrrrrropuyorumnanaktan

super gecmıs burcucum bak konu gectı ama bısı dıycem hanı sen bayramdan once oruc tutmustun ya kaln gunlerını
kurban bayramına 10 gun kala tutulan oruclar cok sevapmıs...ŞenizŞeniz

işte sofram kzılar..

sehpama hazırladım self servis şeklinde ..
valla binbirkere maşallaahh, hatuncum bu ne ya??
mutfak işlerine olan istidâdına her seferinde yine hayran kalıyorum, yine zemuszemus

zaten mesaiye kaldım, çalışıyorum, sabah bişey yemedim(zaten sabahları yemiyorum), öğlen çeyrek tost yedim, o kadar, açım hala bişey yemedim :kızgın:

sabahtan bu yana yazılanları henüz okuyamadım ama yazmalım senin bu sofrayı görünce dayanamadım yazayım dedim :)) kııızzz lahanam, sen de böyle misin? hani çektin mi accık kardeşine?

esma uğurlu gelen sendın dımek:Şeniz

bende sılınmıstım ama hala ugurlu gelmedı :bbo:

nıhalım cok sevındım takvımıne umarım tez zamanda yuzun gibi kalbin gıbı guzellıkler senı bulur ama ınanmıyom felan deme yaa onlar elınden gelenı yapıyoda ahhh su sartlarrr:kızgın:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaol cnm benımm hayılısı bakalm ınanmak ıstıyorum ama gorcezzz :uhm:

ervaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
bnm resımlerı goren gorduu sılsene kuzumm

kızlar merahbaba

daraltıı bu ülke beniii

:teselli: pashi mevsimden, karanliktan dolayidir...
banada öyle olur kislari daha bir depresifim...

saoll cnm benımm

aimecim cnm benm tahmını faruka ınanaraktan yaptımm 2010 cumuyum 2015 cımı gorcez artık

insallah canim en hayirli zamanda olurda, cok beklemisiz az beklemisiz fark etmez bu saatten sonra degil mi?

X