- 13 Nisan 2009
- 4.930
- 1
Ben kendimin beceriksiz olduğunu anladım o yüzden bundan sonra çok kasmıcam öyle de yapamıyorum böyle de yapamıyorum :gitme:
Herkes yedi ama ben beğenmedim, zaten beğenmedim demez kimse...
öyle işte...
Ağlayan pasta nın keki çok sert oldu hemde kakao mu fazla geldi ne acımsı bişey oldu sütle baya bi ıslattım ama ıgıhhh :umursamaz:
Kokoş kurabiye de taş gibi oldu, hemde güzel değil normal kurabiyeden farkı yok yada ben yapamadım bilmiyorum...:umursamaz:
Gazozlu poğaça da taş gibi oldu yumuşacık bişey diye bekliyordum ama onu da beceremedim... :umursamaz:
Karnıyarık böreği için yufkayı bir açtım hepsi parça pinçik marketin bütün sülalesini sıradan geçirdim yapabildiğim kadar yaptım zorla birleştire birleştire...bi bunun tadını beğendim zaten...:bbo:
Patates çanağında rus salatası na o şekli hayatta veremedim ben nasıl yapılıyor anlamadım bende tabağa koydum içine rus salatası koydum estetik olarak sıfırdı ama tat fena değildi...:1closedeyes:
Yaprak sarması da hazırdı zaten bi pişirmem vardı onu becerdim hayret ettim kendimeCADIARZU
Daha kırk fırın ekmek yemem lazım yaniklava:
yaaa canım üzülme
olur öyle yaa telaştan olmuşltur yoksa eminim isteidğin gibi olurdu hepsi .. yapanlardan ne eksiğin var yoksa.
telaştan ve ağırlayabilecekmiyim korkusundan olmuştur ben diyim a.s
çünkü ramazanlardada öyle kaç kişi ağırlıyoz bir sürü çeşit yemek oluyor
ve o gün varya böle ayrı gerginlik oluyor olcakmı yetişcek mi beğeneceklermi .. merak etme yapa yapa alıştıkça becerebildiğini göreceksin..
kızlar h.sonm cok yogundu
burdan cıktım eltımel gorumcemle buuştm c.tesi
istinye parka filme gittik neşeli hayat
filmi izleyen arkdşlard mesela sulfat
hiçde demedı filmde tamamı nerdeyse ıstınye parkta cekılmş yani filmi izlediğimiz yerde hhehe
sonra yemek yedık felan gorumcem gıttı kucuk bebişi varya
sonra eltımle dolastık bize gititk herkezcikler bizdeydi gençler yani
sonra malasef askmda pazar calsıtıgındandunde
eltım gorumcelerım kaynanam kayınpderımle bebiş gördük
amcalara babannelere gıttık modokoya gittik
eve geldim saat 10 du
tabi millet bebek yokmu diye sordu bide yasımı ogrenınce oo yap 1tane dediler daha kucuk sanmışlar beni 27 ye az kaldıdıyınce gecıkme dediler ama cıksss
anaaa
demek orda çekmişler filmii.. e sultan istanbulda değilki istinyede çekildini bilsin kaydirigubbakcemile3
ee nasıl beğendinmi peki?
dolu dolu geçirmişin haftasonunu..
bence 27 yaş çok büyük bi yaş değil ..
28 de yap