Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben kendimin beceriksiz olduğunu anladım o yüzden bundan sonra çok kasmıcam öyle de yapamıyorum böyle de yapamıyorum :gitme:
Herkes yedi ama ben beğenmedim, zaten beğenmedim demez kimse...
öyle işte...

Ağlayan pasta nın keki çok sert oldu hemde kakao mu fazla geldi ne acımsı bişey oldu sütle baya bi ıslattım ama ıgıhhh :umursamaz:

Kokoş kurabiye de taş gibi oldu, hemde güzel değil normal kurabiyeden farkı yok yada ben yapamadım bilmiyorum...:umursamaz:

Gazozlu poğaça da taş gibi oldu yumuşacık bişey diye bekliyordum ama onu da beceremedim... :umursamaz:

Karnıyarık böreği için yufkayı bir açtım hepsi parça pinçik marketin bütün sülalesini sıradan geçirdim yapabildiğim kadar yaptım zorla birleştire birleştire...bi bunun tadını beğendim zaten...:bbo:

Patates çanağında rus salatası na o şekli hayatta veremedim ben nasıl yapılıyor anlamadım bende tabağa koydum içine rus salatası koydum estetik olarak sıfırdı ama tat fena değildi...:1closedeyes:

Yaprak sarması da hazırdı zaten bi pişirmem vardı onu becerdim hayret ettim kendimeCADIARZU

Daha kırk fırın ekmek yemem lazım yani:eek:klava:

yaaa canım üzülme
olur öyle yaa telaştan olmuşltur yoksa eminim isteidğin gibi olurdu hepsi .. yapanlardan ne eksiğin var yoksa.
telaştan ve ağırlayabilecekmiyim korkusundan olmuştur ben diyim a.s
çünkü ramazanlardada öyle kaç kişi ağırlıyoz bir sürü çeşit yemek oluyor
ve o gün varya böle ayrı gerginlik oluyor olcakmı yetişcek mi beğeneceklermi .. merak etme yapa yapa alıştıkça becerebildiğini göreceksin..

kızlar h.sonm cok yogundu
burdan cıktım eltımel gorumcemle buuştm c.tesi
istinye parka filme gittik neşeli hayat
filmi izleyen arkdşlard mesela sulfat
hiçde demedı filmde tamamı nerdeyse ıstınye parkta cekılmş yani filmi izlediğimiz yerde hhehe
sonra yemek yedık felan gorumcem gıttı kucuk bebişi varya
sonra eltımle dolastık bize gititk herkezcikler bizdeydi gençler yani
sonra malasef askmda pazar calsıtıgındandunde
eltım gorumcelerım kaynanam kayınpderımle bebiş gördük
amcalara babannelere gıttık modokoya gittik
eve geldim saat 10 du
tabi millet bebek yokmu diye sordu bide yasımı ogrenınce oo yap 1tane dediler daha kucuk sanmışlar beni 27 ye az kaldıdıyınce gecıkme dediler ama cıksss

anaaa
demek orda çekmişler filmii.. e sultan istanbulda değilki istinyede çekildini bilsin kaydirigubbakcemile3
ee nasıl beğendinmi peki?
dolu dolu geçirmişin haftasonunu..
bence 27 yaş çok büyük bi yaş değil ..
28 de yap :emir_bebek:

kızlar h.sonm cok yogundu
burdan cıktım eltımel gorumcemle buuştm c.tesi
istinye parka filme gittik neşeli hayat
filmi izleyen arkdşlard mesela sulfat
hiçde demedı filmde tamamı nerdeyse ıstınye parkta cekılmş yani filmi izlediğimiz yerde hhehe
sonra yemek yedık felan gorumcem gıttı kucuk bebişi varya
sonra eltımle dolastık bize gititk herkezcikler bizdeydi gençler yani
sonra malasef askmda pazar calsıtıgındandunde
eltım gorumcelerım kaynanam kayınpderımle bebiş gördük
amcalara babannelere gıttık modokoya gittik
eve geldim saat 10 du
tabi millet bebek yokmu diye sordu bide yasımı ogrenınce oo yap 1tane dediler daha kucuk sanmışlar beni 27 ye az kaldıdıyınce gecıkme dediler ama cıksss

ne güzel dolu dolu gecmis h.sonun :çok üzgünüm: benim ki kötü degildi ama iyi de deyildi evdeydik hep.. esim ise sesiz sakin idi yorgun modundaydi

esma bende senin 27 oldugunu bilmiyorum yada biliyordum unutmusum.. ooooo diyenlerin agizna biber süresim geliyor asil OOOO onlara..
kac dogumlusun esmacim ben 81
cocuk icin nekadar beklemek istiyorsun.. esim bi dogru dürüst ise girebilse ben yaza hamile kalmayi isterim ama simdilik hayal gibi

pufim sıkma canını canım
ben de yemekte cok iyi degilim canım, doktugum corbalar attıgım yemekelr cok oldu. pasta boregi guzel yaparım ama, cunku ben evlenmeden oncede pasta borek yapmaya bayılırdım; bana terapi gibi geliyordu eger moralim bozuksa gece yarısı bile yapardım. ama artık yemeklerimde duzelmeye basladı; zamnala oluyor canım; hala yemegin yağını ayarlayamıyorum mesela; cok yag koydugum için yenemeycek duruma gelen yemeklerim cok oluyor.
canım birde kek pişirirken nasıl pişiriyorsun fırını kac dereceye ayarlıyorsun bakıyım?

esmy canım sagol; cok istiyordum evde bi Yasin Kuran okunsun ama fırsat olmamıstı; kısmetse bu haftasonu olacak. senin haftasonu da baya yogun gecmiş canım; gorumceleirnle eltinle falan cok iyi anlasıyorsun ne guzel bisey canım.
fmk canım nasılsın; nerelerdesin bakayım sen?

aa demeyi unuttum erva yazmalı pendık sokaklarında kı kuaforlere bakın bi kımı gorceksiniz camda zemuszemus

esmy canım sen kaclısın 83lümü
annemler kayınvalidemler falanda bu yazı gecir sonra fazla bekleme diyorlar ama ben istemiyorum; 3yıl var daha diyorum kızıyorlar; 30 olmadan hemen once sınırdayken diyorum onlara kızyorlar ama şimdilik planlarımız oyle; hayırlısı tabi herseyin

aa demeyi unuttum erva yazmalı pendık sokaklarında kı kuaforlere bakın bi kımı gorceksiniz camda zemuszemus

allah seni ne etmesiiiiiinnn
ayyyy ayyyyy esmaaaa dün öğrendim
gül gül koptum beeee
nan ünlü oldun bilinmiii hahahahhahaha bide çalım atıyo :roflol:
seni koymuşlar cama nann.. nihal söledi gidip bakıcamm pendiğe indiğimde..
ay esmaaaa görüyonmu güzelliğin buraya kadar ün saldı.. hee bide cumartesi nihalle buluşuyok pendikte inşallah.. o zaman gidip bakarım hahahahha :roflol:

yaaa canım üzülme
olur öyle yaa telaştan olmuşltur yoksa eminim isteidğin gibi olurdu hepsi .. yapanlardan ne eksiğin var yoksa.
telaştan ve ağırlayabilecekmiyim korkusundan olmuştur ben diyim a.s
çünkü ramazanlardada öyle kaç kişi ağırlıyoz bir sürü çeşit yemek oluyor
ve o gün varya böle ayrı gerginlik oluyor olcakmı yetişcek mi beğeneceklermi .. merak etme yapa yapa alıştıkça becerebildiğini göreceksin..

anaaa
demek orda çekmişler filmii.. e sultan istanbulda değilki istinyede çekildini bilsin kaydirigubbakcemile3
ee nasıl beğendinmi peki?
dolu dolu geçirmişin haftasonunu..
bence 27 yaş çok büyük bi yaş değil ..
28 de yap :emir_bebek:
ya fılmde adı gecıyord dogru aklında kalmamıştır burda olmadıgından
fena degıle hişte
ya 26 yım 6ay sonra 27
28 dehamiş olp 29da yapsamda iyi kısmetse
ne güzel dolu dolu gecmis h.sonun :çok üzgünüm: benim ki kötü degildi ama iyi de deyildi evdeydik hep.. esim ise sesiz sakin idi yorgun modundaydi

esma bende senin 27 oldugunu bilmiyorum yada biliyordum unutmusum.. ooooo diyenlerin agizna biber süresim geliyor asil OOOO onlara..
kac dogumlusun esmacim ben 81
cocuk icin nekadar beklemek istiyorsun.. esim bi dogru dürüst ise girebilse ben yaza hamile kalmayi isterim ama simdilik hayal gibi

ya onlar cocuk ıcın gec demek ıstedıler benı daha kucuk sanıyolarmış
ben 2 sene beklemek ıstıyorum cnm ya 83 lüyüm ben

günaydınnnn kızlar bugün keyifsizim ya nedenini bilmiyom gözleri kaşınıyo çok
hiç geçmişi okuyamıcam valla
geçmişte önemli bişey yoktur umarımmm

allah seni ne etmesiiiiiinnn
ayyyy ayyyyy esmaaaa dün öğrendim
gül gül koptum beeee
nan ünlü oldun bilinmiii hahahahhahaha bide çalım atıyo :roflol:
seni koymuşlar cama nann.. nihal söledi gidip bakıcamm pendiğe indiğimde..
ay esmaaaa görüyonmu güzelliğin buraya kadar ün saldı.. hee bide cumartesi nihalle buluşuyok pendikte inşallah.. o zaman gidip bakarım hahahahha :roflol:

heheh ne guzellgınden kız gelın basının guzelliği o
esmy canım sen kaclısın 83lümü
annemler kayınvalidemler falanda bu yazı gecir sonra fazla bekleme diyorlar ama ben istemiyorum; 3yıl var daha diyorum kızıyorlar; 30 olmadan hemen once sınırdayken diyorum onlara kızyorlar ama şimdilik planlarımız oyle; hayırlısı tabi herseyin
yes 83 lüyüm cnm sen kucucks ama demi

sulfat resimlerin cok guzel canım maaşallah mutluluğunuz hiç bozulmasın
neva bi harika; alıp ısır mıncıkla dur onu
biz hiç resim cekmedik bayramlarda ne kotu ilk bayramımızı olsun cekseydik keske akannehir

Ne bileyim kızlar çok özendim ama istediğim gibi olmadı hiçbir şey...
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...

Şekerim; 175 de pişiriyorum.Hatta 30 dk diyordu tarifte, 30 dk pişirdim sonra bıçağı bi daldırdım içi pişmemiş tekrar koydum, birazda fırından kaynaklı herhalde 10 saat pişiremedi hiçbirşeyi.

X