- 29 Ocak 2009
- 1.474
- 0
süper ama artık 3 benbıraktım4lendik kızlarrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
farkettık tabiki kuuşm nerelerdesinbeni özlediniz mi? yoksa yoklugumu fark ettmediniz mi?
ya bende dıger seyler guvenenm dıyorum ya hiç sıkıntım yok ama bıraktımben de kullanıyorum..
hiç bir yan etkisi olmadı bana canıım..
inşAllah da olmaz..
eşim çok anlayışlı bu konuda.
benim istediğim her yöntemi uyguluyor..
ama ben en çok hapa güveniyorum diğerlerinden korkuyorum akannehir
ee sen nıye koydunnıhal koymadı sorunmu varmışKızlar şimdi size oylama konusu açıyorum
bizim nihalimiz saçlarını boyatmak istiyor
ama rengine karar veremiyor programda saçlarının rengini değiştirtti
sonra inceledik kararsız kaldık
ben de ilk kızılı beğendım sonra dedimki yok yok sarı daha iyi daha güzel.
sonra baktıkki nihal yine kararsız bana dediki resimlerimi sana yollayayım sen kk da kızlara oylama yaptır bakalım onlar ne diyecek bakalım ne diyeceksiniz
güzelmiş canm 500de az degıl
ahada bu olıyy kendısı :asigim:
fıyatıda uygundu
ALLAH kabul etsingunaydın kızlar nasılsınız?
pufim nasıldı haftasonu yaptın pastaları anlat bakalım canım
bennim haftasonu evde temizlik vardı; cumartesi gunu buzdolabı temizlendi, birazcık kurbandan kalan etlerle kavurma kuru kıyma falan filan yapıldı, ütü yapıldı; gardolabın yerleşti yazlıklar tamamen kalktı falan. pazar gunu camlar halılar balkonlar banyo tuvalet mutfak dolaplarının içi kısacası heryer temizlendi. onumuzdeki haftasonu misafirlerim var, annemim arkadasları gelecek hemde yasin okunacak evde
yoktu kız silmişsinesmoş
nihal koy dedi ben koyamıyorum sorundan dolayı..açılınca ekle demişti canım
ama geçmişte var bak o mesajımın olduğu sayfaya
günaydınlar topik ahalisi....böcük davetiyen çok hoş canım...sonaa bide sulfat arkadaşlık kabul edersen resimlerini görmek isterim bende...etmezsen canın saolsun :))sonraa esmaya özel bi günadın göndermek geldi nedense...konuşmaların tepkilerin bi arkadaşımınkilere çok benziyo senin ya hehe :))ondan belki pek yakın geliyon sen bana :ecrin_bebek:
gunaydın kızlar nasılsınız?
pufim nasıldı haftasonu yaptın pastaları anlat bakalım canım
bennim haftasonu evde temizlik vardı; cumartesi gunu buzdolabı temizlendi, birazcık kurbandan kalan etlerle kavurma kuru kıyma falan filan yapıldı, ütü yapıldı; gardolabın yerleşti yazlıklar tamamen kalktı falan. pazar gunu camlar halılar balkonlar banyo tuvalet mutfak dolaplarının içi kısacası heryer temizlendi. onumuzdeki haftasonu misafirlerim var, annemim arkadasları gelecek hemde yasin okunacak evde
nanedem hayırlı olsun
ALLAH kabul etsin
yoktu kız silmişsin
aa bilmeki öledir belki sagol canm benm
nasılmış o arksın bakalm
kız geri aççç esmaaa
valla işte böölee çok sevimlidir aniden ilginç tepkiler verir...safça hani böle..yanlış anlama da severim ben yani o halini çok cici oluyo :)))))sendede onu görüyom işte..bööle kanım kaynadı hehehekaydirigubbakcemile3