Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya kızlar bu salata kurutma kabı dediğiniz şeyler ne işe yarıyor bana bir deyin hele

yesl yapraklı sebzelerın suyunu cıkarmaya yarıyo
ıspanak kıvırcık gıbı
salata yaparken sulu olmasını ıstemezsen örnek olarak. bayada ıyı yanı:lepi:

Son düzenleme:
kızlar ben de sizlerin tavsiyelerine uyarak ütümü philips aldım dün geldi siparişim,ütü çok hafif ve tabanı kumaşın üzerinde çok kolay kayıyor, beni yormucak gibi hihoyyyt üstelik çok uygun fiyata aldım-89 ytl
ütüm bu

evphgc2640bq7.jpg

ı gunlerde kullan cnm baya ıye almışın

ılk resımdekı cok cıcı geldı tabı ıkısıde guzel ama cok cekıcı geldı kucuk cıceklı oluşundn galıba ı gunlerde kullan

çok teşekkür ederim uğurböcüğü arkadaşım.daha iyileri senin olsun

kızlar ben geldim.ütü baktım ama gittiğim yerde philips yoktu bende almadım.güral porselenden 6 lı fincan takımı aldım.bir takım bana bir takım anneme aldık :)resimler tam istediğim gibi çıkmadı ama idare edin emi ............
üstteki takım benim alttaki annemin

Çok çok çok beğendimmmmmm.güle güle kullan.o mini mini renkli çiçekler çok hoş :nazar:

Eccu hayırlı olsun canım mikrodalgan.ben almadım sadece fotosunu koydum ki herkesin haberi olsun diye :)

kızlar ben geldim.ütü baktım ama gittiğim yerde philips yoktu bende almadım.güral porselenden 6 lı fincan takımı aldım.bir takım bana bir takım anneme aldık :)resimler tam istediğim gibi çıkmadı ama idare edin emi ............
üstteki takım benim alttaki annemin

fincanların çok güzel songa84. güle güle kullan. ilkini daha çok sevdim:))))

canım ya uzuldum senin adına ben aynısını 25 ytlye aldım renkler bile aynı...

Fatoşcum sen kiliste oturuyorsan bu kadar indirimli alman çok normal.çünkü biliyoruz ki antepte kiliste ucuza çok şey alınır.hemde çakma değil orjinal.senin daha ucuza almana çok sevindim ama keşke nastasia da aynı fiyata alabilseydi

Tmyy o kek tabağı ne kadaar güzel yaaaa.ama keşke sapı biraz daha kıvrık olsaydı.daha güzel model olurdu.mutlaka bulursam buna benzer bişey almak istiyorum

denizlipasabahce07hw9.jpg

bunu çok sevdim paşabahçenin sitesinde gördüm.

4753jf8.jpg

bu bardaklardan aldım 6 tane. konyak bardağıymış ama biz su ve meşrubat içeriz herhal:)))
bide paşabahçede tanesi 15.50 lira. ben tanesini 2.50 ye aldım. inşallah adi değildir
.

kek kabı ne hoş:asigim: kac ytl bılın mı bıde avatrını değiş nan senı tanıyamıyom kafa salla bana kaydirigubbakcemile3

Tmyy o kek tabağı ne kadaar güzel yaaaa.ama keşke sapı biraz daha kıvrık olsaydı.daha güzel model olurdu.mutlaka bulursam buna benzer bişey almak istiyorum

ben burda görmedim ondan, geçen aldım bitane ama sapı normal sap, öle değil. gerçi onuda zorla buldumya:)))
inşallah bulursun sen. bende yakaladımmı kaçırmıcam.

ben bu sıralar çeyiz almıyorum... bu hafta sonu hava güzel olursa alışverişe gideceğim.....daha çok eksik var.....al al bıtmiyor....özellıkle mutfak eşyaları....

bihter06 hepsi çok şık güle güle kullan. pikene bayıldım çok güzel çok romantik:)
o banyo takımınıda çok seviyorum ama almak istemiyorum evim daha belli olmadı banyoma uysun istiyorum aldığım. yemek takımında reklamlarda çıkan modelden çok güzel. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.

65 mi? kek kabına göre biraz pahalı, ben 25e almıştım bayramdan önce. ama bu kek kabıda çok hoş yinede alırdım.

evet canım 60dan yüksek olduğuna eminim.2 farklı model bakmıştım ben birisi 65 birisi 69du ama sanırım bu 65lik bende çok beğenmiştim özel misafirlerim için almayı düşünüyorum.

X