Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Songacım akşama bekliyorum son durumu cnm.Hangi ütüyü kaça aldığını yazarsan sevinirim,cumartesi günü bende alacağım :))))

canım arkadaşlarım merhabalar
sizden ufak bir knuda hepimizin yararına olacak bir yardım isteyeceğim
aldığımız ürünleri nerden ve ne kadara temin ettiğimizi açıkça yazarsak çok güzel olur..
çünkü hepimizin bayıldığı schafer takımı az kalsın bir yerden daha pahalıya alıyordum ki tesadüfen daha ucuz satan bir yer gördüm..
bu konularda açık açık alınan yride yazarsak çok makbule geçer..
öpüyorummm:lepi:

ay şu salata kurutma kabı olay oldu:))) ama ben bulamıom öfffff:KK43:(( son çare netten alcam kazığıda yicem gibime gelio,seninkide güzelmiş cevahirx,güle güle kullan

mısraacım ütü alıcakmışsın ben tefal program 8 aldım. evde de deneme yaptık çok güzel fikir olsun sana eğer diğerini almazsan

salata kurutma kabı arayan arkadaşlar yakınınızda çetinkaya mağzası varsa orada plastik olarak var 10-15 ytl arasındaydı sanırım. bir de onu yapan bir plastikçi var oraya sormuştum uzun bir zaman önce aradım o kabı bir yemek tarifi sitesinde okumuştum onlarda bauhaus ve carrefoura veriyorlarmış.

kızlar bende daha kahvaltı takımımı almadım bi iki model beğendim kütahya porselenden ama sizlerde bi bakın bakalım.
ashley2ru5.jpg

w300.png

11081019511875250tm7.jpg

w300.png

bide şu yeşilin altıda aynı desende olanı var onuda beğendim

bence alttakı cnm cunku caydanlık cok kullanışlı
sengözlerimebaksanab

cevahırx cnm cok zahmet ettın saol cok guzelmış bende eğer bulursam celık olanı kendıme alırım plastık almıştım onuda anneme bırakırım sen nerden aldın burda ıkea var behouse carrefour var onlarda var mıdr acep

pıtırıcık85 bende üstteki modeli beğendim daha cıvıl cıvıl geldi bana
tabiki karar senin

cevahırx cnm cok zahmet ettın saol cok guzelmış bende eğer bulursam celık olanı kendıme alırım plastık almıştım onuda anneme bırakırım sen nerden aldın burda ıkea var behouse carrefour var onlarda var mıdr acep
Yok sayın çeyis bakanım ben Tchibo dan almıştım
Oranın ürünleri 15 günde bir mi ne değişiyor sürekli
Ben geçen sene gördüğüm anda hemen kaçırmadan aldım
Ama sonra karşıda (avrupa yakasında) bi outlet çarşı açılmıştı Aklıma gelmedi şimdi ismi
Orda açılan Tchibodan başka isteyenlere daah indirimli almıştım
Hatta ben öyle bir ürü alınca herkes merak edip sormuştu:dance:
Eve ve çeyizime 35e almıştım
Sonrakileri yanılmıyorsam 30a mı ne almıştım

Ha bide ordan pasta kesme teli ve ayarlanabilir yuvarlak pasta kalıbı almıştım
Kesme telinid ehem eve hem kendime hem kuzenleriem hediye almıştım
Dışarıya göre daha uygundu fiyatlar
Aslında çok yerde var artık bu tchibolar Alışveriş merkezlerinde
Ara ara göz atın kızlar güzel şeyler denk gelebiliyor
Ki sizler bide fiyatlarda da çok üstadsınız haa
Hemen karşılaştırma yapabilirsiniz

Yok sayın çeyis bakanım ben Tchibo dan almıştım
Oranın ürünleri 15 günde bir mi ne değişiyor sürekli
Ben geçen sene gördüğüm anda hemen kaçırmadan aldım
Ama sonra karşıda (avrupa yakasında) bi outlet çarşı açılmıştı Aklıma gelmedi şimdi ismi
Orda açılan Tchibodan başka isteyenlere daah indirimli almıştım
Hatta ben öyle bir ürü alınca herkes merak edip sormuştu:dance:
Eve ve çeyizime 35e almıştım
Sonrakileri yanılmıyorsam 30a mı ne almıştım

ben avrupadayım cnm o ısım aklına gelınce bana der msın ama carrefourda olabılır cunku burdakı bana yakın olan koca bı cıftlık üzerıne kuruldu ıst otogarını bılıyosan ordakı yanı orda kesın vardr bı bakım ben genede
saol cnmŞeniz

ben avrupadayım cnm o ısım aklına gelınce bana der msın ama carrefourda olabılır cunku burdakı bana yakın olan koca bı cıftlık üzerıne kuruldu ıst otogarını bılıyosan ordakı yanı orda kesın vardr bı bakım ben genede
saol cnmŞeniz
Nihayet buldum
Deposite alışveriş merkezinde Tchibonu outleti vardı
Açılış nedenyile extra indirimde vardı ozaman
Bi daha da gitmedim zaten oraya finnarın dibinde :icecream:
Büyük alışveriş merkezlerinde de genelde var
Karşıda başka nerelerde vardır bilgim yok

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sitenizi takip ediyorum özellikle de bu bölümü... burçin ben.
temmuz ayında kısmet olursa düğünüm var.yazdan beri çeyiz hazırlığı yapıyorum..sizin de çok yardımınız oluyor.burda okuduklarım baya işime yaradı.sağolun.yavaş yavaş alıyorum bişeyler.inşallah resimlerini de ekleyeceğim..
bu arada yeşil olan kahvaltı takımı çok hoşmuş..çaydanlık olduğu için diğerinden daha kullanışlı olur.

ya kızlar bu salata kurutma kabı dediğiniz şeyler ne işe yarıyor bana bir deyin hele

X