Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cnm
valla bilemiyorumki kararabilirde tabi belli olmaz kalitesiylede alakalı olabilir
bakalım bnmkiler kararıcakmı 1 sene kadar bekleyecek cünkümmm
ben bi süre test edeyim sen öyle al kaydirigubbakcemile3
Ben kendim kullanmadım amaahahahhah onu bende anlamadim valla ayva elma cekirdegi fln icinmiş
bide kabakların fln icini cıkarıyomuş kaydirigubbakcemile3
bunlarıda bugun bernardodan aldım
pizza spatulası
silikon çırpıcı
çekirdek çıkarıcı
silikon yumurta fırcası
dondurma kaşıgı
çok güzeller bayılıyorum bunlara yaaa güle güle kullan, ben geçen sene almıştım turuncu renkte. kararmadılar yani hala duruyolar evlenene kadarda duracaklar:)))
nolcak evlendikten sonra çöpe mi atacan, herşey buraya kdrdı.. siz çeyizdiniz bitti... kararmadan beklemeniz lazımdı görevinizi başarıyla yaptınz şimdi vedalaşma zmnı mı diyecenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
hayır yani evlenene kadarda duracaklar şimdiye kadar kararmadılar daha kararmazlar anlamında söyledim. ama senin espiride iyiydi heeee:)))
hepsi 24 tuttu cnm tek tek set degilhmmm kullanışlı bişey heralde
set halindemiydi??? ne kdra aldın hepsini???
bence annem beni kandırıyor ama neyse sen beklet bak bi benden önce gitceğine göre durumu görürüzkaydirigubbakcemile3
tamam tatlım atarım simdi sana adresididsh aldıkların çok güzel güle güle kullan.bu bıcak seti çok uygunmus hangi siteden alddın bana mesaj atabilir misin acaba?
Ben kendim kullanmadım ama
Elma ayva armut vs gibilere çekirdek çıkarmak çin kullanışlı gibi
Ama bizzat denemem lazım Öyle .ekirdek çıkarıcam derken etiyle buduyla götürürse sevmem ben öyle israfları
teşekkür ederim:CüvCüv:
iyi günlerde kullan canım, kullanırken de beni hatırla:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
didosh çok uyguna almışsın canım onları...