Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısss böcük karacanın desenli tenceresi mi var :S karacanın normal tencere setini aldım.ya ben bi teflon takımı almak istiyorum ama karar veremiyorum kalitesinden emin olmadığım için.sadece aklımda jumbo almak var teflonda.var mı tavsiye edebileceğiniz marka ?
kızlar bir sorum olacak bildiğiniz gibi hepimizin hayran olduğu scahafer markası var :)
bu markanın dün çatal bıçak takımını bizim burada bir mağazada gördüm indirimdeymiş 199 ytl sizce bu marka iyi midir
Günaydın arkadaşlara.s.
bu, sözlümün beğendiği porselen yemek takımı, Kütahya porselen:asigim:
[/IMG]
benim de beğendiğim modeller
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
fiyatları 450 YTL civarı görünüyo internette ama en kısa zamanda mağazada inceleyecemkaydirigubbakcemile2
,
başka aldıgım şeylerde vardı onların resimlerini bulamadım buldukca eklerım
Hey allam nan kaç tane baharatlık alıcan daha tükkan açıcan:roflol:
Hepsi çok güzel güle güle kullan kuşum:asigim:
Günaydın arkadaşlara.s.
bu, sözlümün beğendiği porselen yemek takımı, Kütahya porselen:asigim:
[/IMG]
benim de beğendiğim modeller
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
fiyatları 450 YTL civarı görünüyo internette ama en kısa zamanda mağazada inceleyecemkaydirigubbakcemile2
bende balık servis tabağı istiyorum sürekli arıyorum ama istediim gibi bulamadım, kızlar beyaz poselen olacak, pulları böle kabarık kabarık olacak büyük olacak...
esse de bulmuştum ama o da tam aradıım gibi deil, mudodakiler de deil... nerde var başka????
teşekkür ederim didosh bi oraya bakayım yeni mi geldi? nerdeyse 1 senedir arıyorum bulamadım:))) görmemiştim orada:)))) çoookk saol...
bunlarıda bugun bernardodan aldım
pizza spatulası
silikon çırpıcı
çekirdek çıkarıcı
silikon yumurta fırcası
dondurma kaşıgı
hepsi çok hoş didosh güle güle kullan bende bu silikon yumurta şeyinden istiyorum ama annem erken alma böle şeyler kararıyor dedi ya beni kandırıyor ya da doğru bilemiyeceğim artık içinikaydirigubbakcemile3
güle güle kullan didoshcuğum çok kullanışlı oluo bunlar benimde yumurta fırçam var... geçen seneden beri duruo bişey olmadı kızlar:))))
spatula alacam bende...
çekirdek çıkarıcımı karpuz çekirdeği içinmi hahahha