- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 40
bende bunu alcam cnm saklama kaplarıyla bırlıkte hem kalıtelı hemde cok ucuz suankı fıyatı 165ytl
Canım bu dediğinin watt ına bak öyle al. Bir 600 watt var bide 450 watt. Kesinlikle 600 Watt al derim.Pişman olmazsın!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bunu alcam cnm saklama kaplarıyla bırlıkte hem kalıtelı hemde cok ucuz suankı fıyatı 165ytl
Yemek Takımlarım Ve Kahvaltı Takımım...
Bu da blenderım:) Evde annem kullanıyor aynısını. Bayılıyorum buna, kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Nette de çok ucuza buldum. Anneme 20 yıl önce 250 YTL ye almıştık. Şimdi mağazalarda 290 YTL. Ben 210 a aldım:)
canım kodunu falan yazarmısın bı arastıralım ıntden
bulasık fırın ve ütü arastırması yapıyorum yardımcı olursanız sevınırım burda bı utu tavsıyesı yapılmıstı ama neydı hatırlamıyorum
tek tek nekadr gelıyoo alırsan hangılerını alcaksın
3tencere alsan boy boy bıde tavasını kaca gelıyoo aceppCADIARZU duıduklude cok harıka
bende bugun bunlari aldimm hepsi toplam 600ytl tuttu
tefal 8 parca tenceri seti
1 Adet 22 cm.tava
1 Adet 26 cm. tava
1 Adet 26 cm. kısa tencere
1 Adet 22 cm. derin tencere
1 Adet 24 cm. derin tencere
3 Adet cam kapak
TEFAL CLIPSO CONTROL PLUS 6 LT. DÜDÜKLÜ TENCERE
TEFAL PREFERENCE WOK TAVA
ve bu
benimkinde kepçe fln başka aparatlarda var
selam kzlar çatal kaşık bıçak takımınız ne marka?ben şuan araştırıyorum hemde para biriktiriyorum :) geçen gün jumboya baktım çok pahalı 1 milyarın üzerinde.ben hisar almayı düşünüyorum.bir de erkek arkadaşım nehir diye bir arka duymuş.nehir hakkında bilgisi olan varmı?ve hangi markayı önerirsiniz hem fiyatı uygun olsun hemde kaliteli olsun :) ayyyyyyyy bende ne çok şey istedim dimi kızlarrrrrrr