Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her ikiside canım ya bundan 1-2 sf önce ürünün özellikleri yazmıştım ona göre bu ürün nasıldır diyorum birde sizler ne tavsiye edersiniz bana.su filtreli süpürgem var zaten ama çok teferruatlı ve hantal geliyor bana.günlük birşey istiyorum fiyatıda uygun olmalı ki bu benim 2. süpürgem olacak çünkü
Dayanamadım gizli gizli çektim resmini sırnaşık şey Yastık kılıfı pembe çarşafı işe kırmızı fakat rengi turuncu gibi çıkmış parlak ve yumuşak bişey.
bunlarda benden yorumlarınızı bekliyorum
karacadan almıştım seramik kahvaltı senitini. ben normalde seramiklerden hoşlanmam ama bu takım çok hoşuma gitmiştii.
hayy allah nasıl öğrenebiliriz bu kalite mevzusunu:uhm::uhm:
ewet canım orda satılıyormuş arkadaş ykm diye yazmış orda fiyatı ne kadar bilmiyorum fiyat yazmamış bende sordum yanıt gelmedi ç.dışı sanırım..nette bi sitede buldum ben hayat87 de yazmış 87,50ytl
canım ben 4 tane saten şifon vs.. fantezi gecelik aldım.. 2 tane penye pijama takımı aldım.. 4 tane sutyen kulot takım aldım.. 2 tane şort atlet takımlardan aldım.. 1 tane de penye mini gecelik aldım..hihoyyyt daha da almayı düşünüyorum güzel ve uygun buldukça.. bi de nişan bohçasında gelecek zaten kaliteli 6lı takımlardan.. yeter şimdilik haftanın her gününe ayrı takım :jeyyar:
ewet modeller çok hoş değil fakat fosforlu olması güzel acaba ne kadar sürüyo fosforlu olması fiyatı da çok ucuz bişey değil birde alıp 5-10 dk fosforlu oluyosa bence değmez o kadar para vermeye sen bir bak bilgi edin değişik modelleri varmı bizede haber verirsin
nişanlıma söyledim böyle bi nevresim varmış diyee...yaa kim izliycek onu gece gece ne anlamı var diyo:bbo:
Gözüme takıldıkça çeyizime aksesuarda alıyorum son aldıklarım
bu kendi yaptığım oyma takı kutusu :)
Melekli biblolarım çok şekerler ya :)
annem pazardan almış küçük çerezlik :)
Gözüme takıldıkça çeyizime aksesuarda alıyorum son aldıklarım
bu kendi yaptığım oyma takı kutusu :)
Melekli biblolarım çok şekerler ya :)
annem pazardan almış küçük çerezlik :)