Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bu schafer marka 6 kişilik(amerikan servisleri içinde olan) takımları hangi siteden sipariş veriyorsunuz? Ben bir siteye sipariş verdim korka korka ama kapıda ödeme seçeneği olduğu için biraz rahatım.
Eğer bu takımdan sipariş veripte eline ulaşan varsa bana bir söyler mi ulaşması ne kadar sürüyor diye??
Bu arada Karaca kare yemek takımımı yuvarlak ile değiştirdim -tatlicadiarzu- Onu da katologtan beğenmiştim.Dün dolaşırken karaca'nın mağazasında canlı canlı gördüm benim kare yemek takımını.Hiç hoşuma gitmedi.Parlıor sanmıştım, matında matı çıktı :nazar: Ben de şık bir yuvarlak takım aldım.Altına da gümüş supla tabağı aldım mı kadehlerimle harika durur kaydirigubbakcemile2

azelya bende schafer yemek takımını aldım sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaştı. ben karsta oturuyorum. gayet güzeller benim çok hoşuma gitti benden sonra arkadaşımda sipariş verdi. şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle

arkadaşlar çeyizime ütü alıcam.hani sadece buharla ütüleyenler varya onlardan istiyorum.anneme almıştık philipsin buhar kazanlı gc6310 marka.çok güzel ama satıştan kalkmış o.karar veremiyorum tefalmi alsam philipsmi alsam?bilgilerinizi yazarmısınız lütfen?resim de eklerseniz çok mutlu olurum

Bende bu hafta sonu ütü alacağım.İki seçenek belirledim biri Tefal in son çıkan 8 programlı ütüsü 265 ytl,aynısının buhar kazanlısı 750 ytl/yada Philips in Azur modeline bakacağım

PHILIPS GC4630İ AZUR IONIC BUHARLI ÜTÜ bu canım utunun modelı
malum sıtede 259ytl:)

Bende bu hafta sonu ütü alacağım.İki seçenek belirledim biri Tefal in son çıkan 8 programlı ütüsü 265 ytl,aynısının buhar kazanlısı 750 ytl/yada Philips in Azur modeline bakacağım

arkadaşım azur markayı tavsiye edenleri duyuyorum yalnız tefalin 8 programlısı çok ağır.biliyorsun ki ütünün hafif olanı makbuldür.alırken hafifliğede dikkat et arkadaşım

ütü diyince kesinlikle pihilps diyorum . özellikle altın tabanlı olan modellerinden seçin derim tecrübeyle sabittir. başka bir arkadaşımda farklı bir tabanlısı vardı birlikte çeyizleri ütülüyorduk perdeleri ütülerken fark barizdi

Songa84 ben sana utu konusunda philips tavsiye ederim. Sanirim tercih meselesi ama philips utuler cok iyi annemin assagi yukari 10 yil once aldigi utu bile bu gunumuzdeki modellerden bi hayli iyi. Ben kendim de philips utu kullaniyorum ve cok memnunum.

l_00019911.jpg

kesinlikle sana katılıorum canım philips ütü bir numara... 1 sene araştırdım nerdeyse hangisi ii die:)))) sonunda bende philips aldım hem kendime hem anneme aldığım ürünü ilk sayfalarda görebilirsiniz... hatta araştırmalarımda gördümki terziler falanda hep philips kullanıyorlaarmış... ewde ütümü artık kendim yapıorum eskiden anneme yıkardım şimdi herkes bana yıkıyor çünkü ütü yapmak çok eğlenceli hale geldi... tavsiye ediyorum:=)))

PHILIPS GC4630İ AZUR IONIC BUHARLI ÜTÜ bu canım utunun modelı
malum sıtede 259ytl:)

bende bundan aldım işte:)))
kazanlıları da araştırdım kızlar pek ev için kullanışlı olmadığını söylediler ayrıca yer kaplıyor... hem bu modelle onun arasında pek fark yok ikiside aynı şeyleri yapıyorlar... ben ne kdra aldığımı hatırlamıyorum eylül gibi almıştım:)))
her zmn söylüyorum philipsi küçük ev aletlerinde ve ütüde tek geçerim:)))))
ütü de okdr para wermek istemiyorsanız braunda da bakabilirsiniz...

buldum buldum kütahyanınmış.diğer markalrda hep porselenden demlik tarzında şeyler var.takımın içinde böyle çaydanlık takımı olması bence son derece mantıklı

Songa ,ben aylardır yukarda linkte verdiğin ütüyü takip ediyorum.Bunun dışı turkuaz renkli olanını arkadaşım aldı çok memnun.Bu pembe son çıkanı,evet su eklemek için beklemeye gerek yok her ikisindede.Tefal in bir modelinde beklemen gerekiyor.Bunun fiyatının düşmesini bekliyordum geçenlerde boynerde gördüm 450 ytl falandı önceden 370 lere düşmüş

Songa ,ben aylardır yukarda linkte verdiğin ütüyü takip ediyorum.Bunun dışı turkuaz renkli olanını arkadaşım aldı çok memnun.Bu pembe son çıkanı,evet su eklemek için beklemeye gerek yok her ikisindede.Tefal in bir modelinde beklemen gerekiyor.Bunun fiyatının düşmesini bekliyordum geçenlerde boynerde gördüm 450 ytl falandı önceden 370 lere düşmüş

çok sağol mısracım.bende boynerde sordum bir hafta oldu yaklaşık ve aynı fiyatı söylediler.ben şimdi dışarı çıkıyorum ütü bakıcam.benim düşündüğüm ütünün iyi olduğunu yazmışsın.o zaman büyük ihtimal ondan alırım.alınca paylaşırım görüşlerimi kızlar

kutahya porselenın kahvaltı takım 269ytl darkangel
bende alcam bu takımdan ınsallah

X