Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sevgili kardelen yemek takımı sade ve güzel,kahvaltı takımıda çok cici.Umarım alır güle güle kullanırsın cnm

ya aslında almayı düşünüyorum ama annem alma modası geçer sonra beğenmezsin diyor ne yapıcam bilmiyorum yanii:bbo:

kardelen birinci takım yanılmıyorsam karaca, ben de çok şık buluyorum ama aynı şekilde annemde modası geçer öyle asimetrik şeylerin dedi içime kurt düşürdü fisfisfis

kardelen birinci takım yanılmıyorsam karaca, ben de çok şık buluyorum ama aynı şekilde annemde modası geçer öyle asimetrik şeylerin dedi içime kurt düşürdü fisfisfis

evet canım karaca ikiside benim en çok modeller arasında o yemek takımı hoşuma gitti harika bi model bence...gamyoncuiremsu

tabaklar ne marka cnm??

Tabaklar schafer marka.Toplam 60 parça içinde;
6 adet servis tabağı
6 adet çukur yemek tabağı
6 adet pasta tabağı
6 adet çay fincanı
6 adet çay fincanı tabağı
6 adet yemek kaşığı
6 adet yemek çatalı
6 adet yemek bıçağı
6 adet tatlı kaşığı
6 adet yemek servis tabağı

var.Fiyatı 137.08 ytl ben internetten aldım henüz buralarda göremedim.Sorduğum kişiler hiç görmemiş :1shok: türkiyede yok bile diyen oldu :roflol:

canım o karaca nın yemek takımı çok guzel.. almamıs olsaydım yemek takımı ya onu ya da baska begendiğim kare tabaklı var,mutlaka alırdım.. bence al modası da gecse neolur gecmese ne olur.. sen begendikten sonra.

Sevgili kardelen yemek takımı moda diye alınmaz ki cnm.Ben alalı 3 yıl oldu halen onun üzerine takım tanımıyorum.Neticede o sana özel bir takım sen kullanacaksın.Ben al vede ödemeye başla derim,o kadar çok alınacak şey çıkar ki evlenme aşamasında yetişemezsin canın sıkılır.
Elifcim sorunu halletmenize sevindim.Ben çok iyiyim her zamanki yorgunluğun dışında.Evi hemen hemen tamamladık.Mobilyalar geldi,çeyizlerimi yerleştirdim biliyorsun.Bugün de halılar geliyor.Bu hafta plazma tv ,klima vede perdeyi tamamlayacağız nşallah.C.tesi günüde salon için dekorayon objelei aldımmı tamamdır.Gelinliğimin de ayın 30 da ilk provası var :))))

canım altın sarısını ördürmüştük ilk olarak ve 20ye örmüştü bayan.başka birisi de 10 a örüyormuş.gümüş rengini de o ördü.daha sonra annem hem altın sarısından hemde gümüşten toplam 7 tane yaptırdı bayana.

pıtırcık canım su ısıtıcı konusunda bence de cam alma.illa metal alacak değilsin her renkte olanları var artık.hatta ben arçelikten tiryaki aldım fıstık yeşili dem bölümü cam aşağısı da fıstık yeşili.sende diğer el aletlerin renginde alabilirsin.
ya aslında arzumun tombiş su ısıtıcıları var onlardan istiodum ama anneme hediye almıştım damlatıo dökerken o yüzden ondan vazgeçtim,nese bakalım alırken iice bi düşünürüm saolun fikirleriniz için

kardelen bı takım alcaksan daha sade bısey seçebılırsın ve yuvarlak olabılır yıllardr nede olsa modası gecmıyor ben gecen yıl aldım suan bıle çok satılıyo ıkıncı bı takım alcam onuda yuvarlak secerım böle coklu parcalı takımları kare deılde yuvarlak olanları benım daha cok hoşuma gıdıyo ama gunluk için kare alabılırsın
koydun ıkı üründe cok guzel ben beğendım caydaklıkta çok şeker bısey

17991031017tr0.jpg

ama sarı diil lacivert

19901031008tt0.jpg

bunlarda benim aldıklarım

hayırlı gunlerde kullan cnm altakı tencere takımı hısar mı kaca aldın cok beğendım bana hısar gıbı geldı CADIARZU

kardelencım bende o yesıllı kahvaltı takımından almayı dusunuyorum
yemek takımında cok sade ve şık modası gecıcegını zannetmıyorum
modası gecer dıye bısey almazsak sonradan cok zorlanırız zaten

X