Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
müebbet sevdam havluların da çok güzell baya havlun var iyi gülerde kullan...
Sevgili kardelen yemek takımı sade ve güzel,kahvaltı takımıda çok cici.Umarım alır güle güle kullanırsın cnm
Elifcim ben geldimmmmm.Nasılsın?Herşey yolundadır umarım
ya aslında almayı düşünüyorum ama annem alma modası geçer sonra beğenmezsin diyor ne yapıcam bilmiyorum yanii:bbo:
kardelen birinci takım yanılmıyorsam karaca, ben de çok şık buluyorum ama aynı şekilde annemde modası geçer öyle asimetrik şeylerin dedi içime kurt düşürdü fisfisfis
Çok teşekkür ederim :)
tabaklar ne marka cnm??
ya aslında arzumun tombiş su ısıtıcıları var onlardan istiodum ama anneme hediye almıştım damlatıo dökerken o yüzden ondan vazgeçtim,nese bakalım alırken iice bi düşünürüm saolun fikirleriniz içincanım altın sarısını ördürmüştük ilk olarak ve 20ye örmüştü bayan.başka birisi de 10 a örüyormuş.gümüş rengini de o ördü.daha sonra annem hem altın sarısından hemde gümüşten toplam 7 tane yaptırdı bayana.
pıtırcık canım su ısıtıcı konusunda bence de cam alma.illa metal alacak değilsin her renkte olanları var artık.hatta ben arçelikten tiryaki aldım fıstık yeşili dem bölümü cam aşağısı da fıstık yeşili.sende diğer el aletlerin renginde alabilirsin.
ama sarı diil lacivert
bunlarda benim aldıklarım
210 ytl