Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım beniiiiimmmm kıyamam:CüvCüv:a.s.
mimkinse sarev olmasın aran home'a bile razıyım benkafamçokkarıştı:lepi:

sırnaşık şey herkes sarev hayranıyken hayret sen sogumussun, bezdirdiler mi kuzum seni yoksaaa -tatlicadiarzu- tamam canım hangisinde istersen onu sererim ben yerimseniben

cbell o kaseleri gormemişim ben :KK43: fiyatlarda acayip ucuzdu... usenmezsem bende koyayım bugun.nasıl koyuyoduk buraya evde fotograf cekerek?

cbell sen de mi ordaydın? :))))) bende ordayım bayaa bi aradık metro marketi ankara turu attık nerdeyse :)) neyse bende aynı bardaklardan aldım daha dogrusu benim mutfak gereclerim,bardaklar,catallar,servis kasıkları,düdüklü,tavalar.... vs. eksikti 600 liralık alısveriş yaptık. nerdeyse bitti mutfak.

Ay kaçar mı Burcucum, sen sanırım cuma ordaydın, ben cumartesi iş çıkışı gittim. Altını üstüne getirdim resmen koca mağazanın ( eve gelince de pestilim çıkmıştı gerçi ama değdi :)) Ohhh sen epeyi birşey almışsın canım, hayırlı olsun sana da aldıkların. Ay al al bitmiyo yaaa :bbo:

sırnaşık şey herkes sarev hayranıyken hayret sen sogumussun, bezdirdiler mi kuzum seni yoksaaa -tatlicadiarzu- tamam canım hangisinde istersen onu sererim ben yerimseniben

valla bir bezdim ki sorma anne:bbo:
neyse ki doktor geçici bir travma dedi:lepi:

aynen bizde bittik,sonra biz bi de onun ustune optimuma gittik!!! :))))))) ocağımı değiştirdim,ordan tekzene gittik,askılık aldık,dus baslığı aldık. toplamda 100 km. yapmısız!!

canım sende gule gule kullan aldıklarını.mutfak bitti demişim de bitmemiş yaa 10 parca daha var alınacak allahtan kucuk seyler...

kızlar almak istediğim phılıps marathon elektrik süpürge var ya ona bamak için doğubank a gittik çok ucuz oluyor diye orda filtresini kendi temizleyen sonmodeli vardı peşin 600 dedi.Diğeri siyah olana da (filtresi yıkanabilen) 425 ytl dedi diğeri dah amantıklı geldi bir tuşa basıyorsun filtrede kalan tozlar da aşağıya dökülüyor 400 w emiş gücü acaba kullanan var mı bunu 9232 ya da 9222 kodu.Bu arada orad küçük ev aletleri de 25-30 ytl fark ediyor.Tefal den istediğim bir ekmek kızartma makinesi vardı avanti elite diye dışarıda 99 orda 70-75 fakir şarjlı el süpürgesi o bordo olan da 75 ytl orda

Ya kıslar hani yemekteyiz programında bir sebze kurutucu vardı ya.Ondan buldum ben ama lazımlı gerekli bişeymi o ya??aklım karıştı alsam mı almasam mı diye.Fiyatı 15ytlCADIARZU

Ya kıslar hani yemekteyiz programında bir sebze kurutucu vardı ya.Ondan buldum ben ama lazımlı gerekli bişeymi o ya??aklım karıştı alsam mı almasam mı diye.Fiyatı 15ytlCADIARZU

ana bende tam onu yazcaktım ben bulamadım ama aramalrımda devam edıyorumyerimseniben al derım cnm benım cok hoşuma gıttı fıyatıda uygun bende orda gordum ama daha once bı arkdas yazmıştı sanırsam bence cok kullanışlı

:teselli:
kızlar çay setlerinde sanırım karar verdim ama yine de görüp öyle netleştireceğim.yardımlarınız için çok tşk ederim.
biraz önce paşabahçeye gittim.bayramda nişanlımla gitmiştik ve bu karafı beğenmiştik.bende bugün gidip aldım.49.50 tamamen el yapımı.

2242ph2.jpg

ı gunlerde kullan cnm
tmyy alcaktı acep oda aldı mı kararsızdı yerimseniben cok güzel bıde yamukkaydirigubbakcemile3

böcük zaten etiketin de de eğik diye kibarlaştırmışlar :KK70:
sebze kurutucuyu ben YKM de 24 e bulmuştum ya da 19 :KK70:

Ben bizim pazarda gördüm valla kaydirigubbakcemile3 ama burda da var bi bakın isterseniz kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
böcük zaten etiketin de de eğik diye kibarlaştırmışlar :KK70:
sebze kurutucuyu ben YKM de 24 e bulmuştum ya da 19 :KK70:

bende du bakım bulursam alcam cok hoşuma gıttı
ayy zaten o programa cok eğlencelı bakıyom nasıl becerıklıler mı yok ne yemeğı yapcaklar ne gıbı ürünlerı varmış delikafadulden gözum mutfak tezgahında oluyo beğendıklerımı not edıyom aklıma:jeyyar:

Pıtırcık tuzlukların çok şeker cnm.Ancak 15 ytl ye malolacaksa biraz pahalı.Çok beğendiysen al içinde kalmasın tatlım

X