Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar sizi etkilemek istemem ama aman şu linkteki siteden almayın ben havlu seti aldım 1 ay gelemdi paramı zorla geri aldım şikayet ederek aldım

Teşekkürler haber verdiğin için canım.Ben de sırf bu olaylardan internetten alışveriş yapamıyorum benneyaptımki

kızlar bu tuzlukla biberlik nasıl benim çok hoşuma gitti ama 10 lira netten alcam bide 15i bulcak:KK43:
porlandwo5.jpg

w450.png

bu porland cnm bunun takımı bıle bu kadr pahalı deıl beğendım bı model oyuzden guzel ama tek başına pahalıyerimseniben

Teşekkürler haber verdiğin için canım.Ben de sırf bu olaylardan internetten alışveriş yapamıyorum benneyaptımki

bende bır tane sıte var,oda bana cok yakın 5 dk uzaklıktakı sarev nevresım sıparıs ettığım sıte gıdıp bakabılcam kadr yakın olduğu için oraya guvenıyom 1tanede ceyıs sıtesı var hem cesıtler harıka hemde yıllardr alısverıs yapan dostlarım var eğer bırgun mecbur kalırsam bunlardan alırım :nazar:genelde bı ürünü görmeden yada dokunmadan alamam:1closedeyes:

kızlar ben dün akşam bu ütüyü sipariş verdim,fiyatı 89 ytl, yola çıkmış bile yarın elimde olur sizce nasıl hep philips almak istemiştim ama daha üst bir modelini mi alsaydım acaba CADIARZU

evphgc2640ia4.jpg

bende bır tane sıte var,oda bana cok yakın 5 dk uzaklıktakı sarev nevresım sıparıs ettığım sıte gıdıp bakabılcam kadr yakın olduğu için oraya guvenıyom 1tanede ceyıs sıtesı var hem cesıtler harıka hemde yıllardr alısverıs yapan dostlarım var eğer bırgun mecbur kalırsam bunlardan alırım :nazar:genelde bı ürünü görmeden yada dokunmadan alamam:1closedeyes:

bende yerinden almayı düşünüyordum ama burdaki bir çok insan internetteki güvenilir sitelerden almamı tavsiye etti..yani daha uygun fiyatlı olması açısından..senin bunu söylemene çok şaşırdım..

pinkgun utude cogunlukla phılıps markayı tavsıye edıyolar canm
ıyı bır tercıh yanı gule gule kullan
model hakkında bılgım olmadıgından fıkır veremıcem

bende yerinden almayı düşünüyordum ama burdaki bir çok insan internetteki güvenilir sitelerden almamı tavsiye etti..yani daha uygun fiyatlı olması açısından..senin bunu söylemene çok şaşırdım..

nasıl yanı ben anlamadım neye şaşrdığını :uhm:

pınkgun cnm ben hep tefal kullandım ve o bakımdan phılıps hakkında bısey dıyemem ınş cok ı cıkar gule gule kullanırsın fıyatıda cok uygun

ayy bıraz önce dışarı cıktım yaa ben ne şanslıyım ya sebze kurutucu gördum 10 ytl aldım mavı benımkısı keske evde net olsada resmını koysydım

Canım bizde ütü olarak philips kullanıyoruz annem cok memnun sanırım ütüde tefal ve philips öneriyor herkes ..
Model olarakta bizdeki 2400 w seninki 2100 w çok fark etcegini sanmam güle güle kullan

catterfym canım sagol içim rahatladı, zaten insanlar genelde memnun olduklarını yazmışlar,bakalım artık

şanslı kız kaydirigubbakcemile5 yalnız bu sebze kurutucu ne işe yarıyor ki ben bilmiyorum :uhm:

yeşıl yapraklı sebzelerı içine atıyon örnek kıvırcık ve 5lt alıyo sonra kıvırcıkların salata yaparken o suyu akıp salatayı kötu yapmasını önluyorsun anldın mı cnm

yeşıl yapraklı sebzelerın yıkandıktan sonra içinde kalan suyunu almaya yarayan kap cnm bölece salataya yada yemeğe suyu akmasın dıe tat bozulmasın dıye

X