Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet pinkcim 94 lira ama kargoyla toplam 100 lira civarı... :)

Müebbet sevda bence bir numara hoş canım

kızlar yardım istiyorum.bu çay setleri arasında seçim yapamıyorum :KK43:
1
15302050183gv3.jpg

w600.png

2
bardakyf2.jpg

w450.png

3
bardak2te0.jpg

w450.png

4
bardak3kf7.jpg

w600.png

sonuncunun tepsisinin tutma kısımları farklı olmuş...

bence ortadaki taşlı gibi boncuklu gibi olanı al
diğer çizğililerden her yerde var şekerliğiyle birlkte 25 lira falan
diğeri daha farklı duruyor

bence ortadaki taşlı gibi boncuklu gibi olanı al
diğer çizğililerden her yerde var şekerliğiyle birlkte 25 lira falan
diğeri daha farklı duruyor

aslında ben ilk baktığımda onu seçmiştirm ama satıcı bayan onun pek kullanışlı olamayacağını söyledi.tabakları düz olduğu için tutması felan zor olurmuş :uhm: öyle diyince kararsız kaldım :çok üzgünüm: satıcı bayan Roselin arkadaşımızın seçtiğini tavsiye etti.Roselincim tşkler canım

müebbetsevdam bence bardakların modellerinden önce tepsinin kaşıkların ve tabakların modeline bakmalısın.. zaten çay setlerinde sanırım bardaklar verilmiyor.. sadece tepsi kaşıklar tabaklar ve şekerlik maşa veriliyor.. ben öyle biliyorum yani yanlışsam da pardon.. bardak her yerden alınır zaten git pazara tonlarca taşlı işli çeşit çeşit bardak var..benim fikrimse üçüncü modelin tabak modelini ve tepsisini çok beğendim ama onun da tabaklar düz sanırım kullanışı bakımından bişi diyemicem..

kızlar yardım istiyorum.bu çay setleri arasında seçim yapamıyorum :KK43:
2
bardakyf2.jpg

w450.png

/B]

Bende bunu beğendim Ama sonraki yorumlarından sonra tabaklarıan dikkat edince
Satıcı haklı Bizimde biraz alçak duran gümüş çay tabakalrı var
İkram ederken tepsiden almakta zorlanabiliyorlar
Ama tepsisi bardakları olarak yinede o hoş

müebbetsevdam bence bardakların modellerinden önce tepsinin kaşıkların ve tabakların modeline bakmalısın.. zaten çay setlerinde sanırım bardaklar verilmiyor.. sadece tepsi kaşıklar tabaklar ve şekerlik maşa veriliyor.. ben öyle biliyorum yani yanlışsam da pardon.. bardak her yerden alınır zaten git pazara tonlarca taşlı işli çeşit çeşit bardak var..benim fikrimse üçüncü modelin tabak modelini ve tepsisini çok beğendim ama onun da tabaklar düz sanırım kullanışı bakımından bişi diyemicem..

canım çay setlerinde çay bardakları da var.set
12 Ad Çay Bardağı
12 Ad Çay Bardağı Altlığı
12 Ad Çay Kaşığı
1 Ad Çay Tepsisi
1 Ad Şekerlik + Kapak (2Prç.)
1 Ad Şeker Maşası
1 Ad Peçetelik

bunlardan oluşuyor.ben bu çay bardaklarını istemiyorum zaten olsa da olur olmasa da çünkü mutfağım A'dan Z'ye yeşil yeşilli barda alırım ama dediğim gibi tek sorunum kullanış ve görünüm yönünden karar verememek :çok üzgünüm:

kızlar ben bu haftaiçi bir aksilik cıkmazsa ufak tefek ütüydü tost makınesiydi kucuk ev aletlerımı alcam
bende hepsı aynı marka olsun takıntısı var hangı markayı onerırsınız acıl cevaplarınızı bklıyorum :)

Arçelik almanı öneririm, lal serisi harika...

attachment.php

Eklentiler

• $lal.JPG
    $lal.JPG
    31,6 KB · Görüntüleme: 95
4.takım hariç diğer üçü birbirine benziyor,illaki birini yaz dersen ikinci takım güzel cnm.
Ben kendime böyle bir set almadım,daha farklı şeyler aldım.Bir tanesi beyaz ahşp,üzeri el boyaması tepsi,6 tane bardak alttığı onlarda ahşap kenarları fiyonklu.Gözünüzde canlandırmanız zor olabilir tabi.Evim tamamen yerleşşin hem mobilyalarımı hemde çeyizimi paylaşırım sizlerle canlar.Az kaldı sabredin 10 güne kadar koltuğum geliyor birde perdelerim:))))

X